Şimdi Ara

AOE II:conquerors açılmıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma format attım ve önceden oynayabildiğim AOE conquerors u yeniden yükledim.oyunu çalıştırdığımda start game penceresine kadar açılıyor(uygarlık seçme,harita seçme yeri),ama oyunu başlat dediğimde AOE has stopped working uyarısı geliyor ve oyun kapanıyor.bilgisayarımda işletim sistemi olarak vista yüklü.bende baktım açılmayacak oyun yeni bir crack yükledim.bu crack la da aynı sorunla karşılaştım.oyunu nasıl çalıştırabileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum..

• Vista'dan olacağını sanmıyorum çünkü oyunu açarken çıkardı sorun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Vista'dan olacağını sanmıyorum çünkü oyunu açarken çıkardı sorun.

evet ayrıca format atmadan önce de vistayla oynamıştım .peki neden açılmıyor oyun?
  • Silip tekrar kurmayı dnedin mi? Olmadı oyuna çok bağlıysan bir format daha atman gerekebilir. Windowsun salak bir tarafı bence bu. Yükleme sırasında yada daha sonradan oluşan bazı hatalar nedeniyle format öncesi çalıştırdığı programı tekrar çalıştırmıyor. Yada daha önce çalıştırmadığını formattan sonra çalıştırıyor.
  • Eğer oyuna start game dedikten sonra saniyeleri sayıyor ve ekranı değiştirip oyuna tam girecekken uyarıyı veriyosa tahminimce ekran kartı, çözünürlük vs. gibi görüntü ile ilgili bir sorunun vardır. Eğer saniyeleri saymadan direk uyarıyı veriyosa oyunla ilgili sorunun vardır. Hiç vista kullanmadım adam gibi bir yorum yapamıcam ama tavsiyem oyunu sil baştan kur. Ekran kartının ayarlarını default yap. Bİr de directx yüklümü ona bak :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.