Şimdi Ara

AOC2460PG Monitör Nvidia G-SYNC Garanti Kapsamında Çiziksiz, Sıfır ayarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu monitörü bilen bilir, 144Hz(menüden overclock ile artıyor), 1ms, herşeyden önemlisi G-SYNC bir monitör. Muhteşem bir oyuncu monitörü. Garanti kapsamında ve çok az kullanıldı çünkü gerçek HDMI girişe de ihtiyacım doğduğundan 2.bir monitör aldım ve hemen hemen hiç kullanılmadı. Kutusunda. Hediye gelmişti.

Şu anda 3500TL'ye sıfırını alabilirsiniz, toplasanız 24 saat kullanılmamış monitörüm, uzun süredir kutusunda. Garanti kapsamında ve kusursuz.

Piksel hatası vs. kesinlikle yok, aşırı titiz bir insan olarak kasasında falan en küçük çizik yoktur. Olması da mümkün değil çünkü kutuda. Mükemmel durumda.

Sıfırı elinde stok olanda 3500TL.

Ben 3000TL'ye veriyorum, kesinlikle sıfırından farksız, 2 seneden fazla garantili.

Ölücüler, zahmet edip de mesaj atmayın, paraya ihtiyacım yok, gerçekten monitörden anlayan ve kıymet verecek çıkarsa satarım.AOC2460PG Monitör Nvidia G-SYNC Garanti Kapsamında Çiziksiz, Sıfır ayarında

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cronus75 -- 16 Ekim 2018; 10:14:39 >

• Aynı modelin free Sync amd için olan versiyonu var bendede, takas düsünürseniz değerlendirebilirim 11 ay önce vatandan alındı. 2460PF nokta hatasız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takas istemiyorum teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.