Şimdi Ara

AOC monitör hakkında nedir ne malıdır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
11.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    AOC Monitor dünyada patent şampiyonu olan Tayvan'da 1934 te Admiral adıyla CRT(Tüplü TV) üretimi için kurulmuş ve ilk olarak Tayvan ve ABD için ürünler üretmiştir.
    detaylı bilgi için :http://www.aocmonitorap.com/sg/company_profile.php

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanimh D kullanıcısına yanıt
    Amerikan menşeili, Tayvan merkezli bir şirkettir. Açılımı da Admiral Overseas Corporation'dır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Aoc Taiwan markasıdır.Gerçi çin markası olsa ne olacak elinizin altında kullanmakta olduğunuz bilgisayar parçalarının kaçta kaçı çinde üretiliyor,çin malı deyip hemen kötülememek lazım.
    Çok kaliteli panaller kullanmaktadır.Eski bir marka olup son zamanlarda adını daha çok duyurmaya başladı sadece.
  • Ben 27 inc gysnc olan modeli almıştım amazondan ( en pahalı olan model ) standart oluyor sanırım hepsi diğer markalarıda aynı şekilde iade etmiştim

Hepsinde ışık sızması vardı ve çok rahatsız ediyordu

Görüntü kalitesi hepsinde aynı sanki tek bir fabrikadan çıkmış gibi

Ortalama bir tv ye göre son derece zayıf bir görsel kalite sunuyor

Bahsettiğim modeller bu resimdeki ve muadilleri hepsinin sadece kasası ve ismimleri değişik

Hepsi aynı ışık sızması yok ise iş görür ama yüksek ihtimal ışık sızmasıyla gelecek az yada çok

O yüzden yeni model monitörleri beklemeni tabsiye ederim

AOC monitör hakkında nedir ne malıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AOC Dünyadaki en iyi monitor markalarından biridir. bunu abartısız söylüyorum.
  • Selam,

Biraz acemice yazılan yorumları inceledim de genel olarak bi araştırma yapıp markayı kötülemeseniz daha faydalı olacakmış.

AOC, TPV nin alt kuruluşu olarak monitör üreten bir firma. Genel Merkezi Tayvan'dır. TPV de dünyada en çok monitör üretip, satan bir firmadır. Ayrıca sadece monitör konusunda işler yaptığı için bana göre daha da güvenilirdir.

Ölü piksel konusunsa da her markada başınıza gelebilecek bir durumdur. En çok satan bir markada şikayeti çok duymanız da normaldir. Yıllardır AOC kullanıcısı olarak ve çevreme önermeme rağmen sıkıntı yaşamadık, markaya sonuna kadar güvenebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar madem aktif bir aoc konusu var size danışmak istiyorum. Ben konsol kullanıcısıyım hem ps4 hem xbox one. 1 yıl içindede amd ekrankartlı bir sistem toplucağım imkanım olursa. Olmazsa ps4 devam. Elimde benq zowie RL2455 monitörü mevcut. Çok çerçevesiz monitör aradım ama istediğim gibi 1 ms TN panel uygun fiyata monitör bulamamıştım alırken. Geçenlerde AOC g2590vxq modelini gördüm ve tasarımını inanılmaz bayıldım. Parlaklığıda müthiş bir seviyede ve güney cepheye bakan bir pencerenin önünde oynadığımdan parlaklık gündüz önemli benim için. Fiyatı 900TL civarında sizce benq RL2455 modelinden bu monitöre geçmem faydalı olur mu tatmin olur muyum yoksa çöpe para mı atmış olurum, dolarında zaman içinde yine yükseliceğini düşündüğümden ve ürünün 2. Elini bulamadığımdan 0 almayı düşünüyorum. Kullananlar veya bilgisi olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Turtle Punch

Arkadaşlar madem aktif bir aoc konusu var size danışmak istiyorum. Ben konsol kullanıcısıyım hem ps4 hem xbox one. 1 yıl içindede amd ekrankartlı bir sistem toplucağım imkanım olursa. Olmazsa ps4 devam. Elimde benq zowie RL2455 monitörü mevcut. Çok çerçevesiz monitör aradım ama istediğim gibi 1 ms TN panel uygun fiyata monitör bulamamıştım alırken. Geçenlerde AOC g2590vxq modelini gördüm ve tasarımını inanılmaz bayıldım. Parlaklığıda müthiş bir seviyede ve güney cepheye bakan bir pencerenin önünde oynadığımdan parlaklık gündüz önemli benim için. Fiyatı 900TL civarında sizce benq RL2455 modelinden bu monitöre geçmem faydalı olur mu tatmin olur muyum yoksa çöpe para mı atmış olurum, dolarında zaman içinde yine yükseliceğini düşündüğümden ve ürünün 2. Elini bulamadığımdan 0 almayı düşünüyorum. Kullananlar veya bilgisi olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim
    Şıklık 1. öncelik ise AOC nin şu monitörüe bir bakın derim. Muhteşem tasarımı var:

www.hepsiburada.com
    AOC PDS241 PORSCHE DESIGN 24" 4ms (HDMI) Full HD IPS Ultra Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/aoc-pds241-porsche-design-24-4ms-hdmi-full-hd-ips-ultra-slim-monitor-p-HBV000007H9W4

• quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Şıklık 1. öncelik ise AOC nin şu monitörüe bir bakın derim. Muhteşem tasarımı var:

https://www.hepsiburada.com/aoc-pds241-porsche-design-24-4ms-hdmi-full-hd-ips-ultra-slim-monitor-p-HBV000007H9W4

Alıntıları Göster
    Bu monitör gerçekten çok hoşuma gidiyor hocam, bunu eğer ki ekstra bir bütçem olursa günün birisinde 2. Monitör olarak kullanıp compatitive olmayan oyunları oynamak için kullanmayı tercih ederim. Ama sık sık rekabet dolu oyunlar oynadığım ve hardcore bir oyunculuk odağım olduğu için 1 Ms tercih ediyorum

• 2 ay önce AOC'nin görseldeki ürününü aldım. Tasarım olarak gerçekten çok hoş ve görüntü kalitesi bir o kadar da kaliteli,

AOC 24.5" G2590PX DSUB HDMI DP 144Hz 1ms FullHD Freesync Led Gaming Monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stanga -- 12 Mart 2019; 16:7:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.