Şimdi Ara

AOC G2460PF FreeSync Monitör İncelemesi + Kullanıcılar Kulübü (TR'de İlk ve Tek) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
24
Favori
80.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni renk ayarları mükemmel oldu :D Teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba,

Monitörü Amazon Almanya'dan almayı düşünüyorum. Daha önce Amerika Amazon'dan alışverişlerim oldu fakat hiç Almayan'dan bir alışveriş yapmadım.

Almanya üzerinden şuanda sipariş vermek istediğimde vergi dahil total fiyat 246,90 EUR tutuyor. Amerika Amazonda ise bu fiyat EUR cinsinden 280 EUR civarı oluyor. Monitörü Almanya'dan sipariş verebilir miyiz?

Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtknc

Arkadaşlar merhaba,

Monitörü Amazon Almanya'dan almayı düşünüyorum. Daha önce Amerika Amazon'dan alışverişlerim oldu fakat hiç Almayan'dan bir alışveriş yapmadım.

Almanya üzerinden şuanda sipariş vermek istediğimde vergi dahil total fiyat 246,90 EUR tutuyor. Amerika Amazonda ise bu fiyat EUR cinsinden 280 EUR civarı oluyor. Monitörü Almanya'dan sipariş verebilir miyiz?

Teşekkürler,

Tabiki Verebilirsiniz şu an amazon almanya da 45£ üstüne kargo parası almiyorlar daha karlı olur sizin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadmert0172 S kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Ben de şimdi siparişi Almanya Amazon'dan verdim. Henüz karttan sadece 1 EUR karşılığı bir tutar çekildi. Stokta olmasına rağmen 11 Kasım da kargolayacakları gözüküyor.

Bakalım ne zaman elimize ulaşacak.
  • Bunlardan birini alacağım ama acayip kararsızım yav. Biri biraz daha oyun odaklı, 144hz ve fiyatı Uygun, diğeri profesyonel ve günlük kullanıma uygun, daha iyi renk gösterimi ve çözünürlük yüksek. Monitörü iki türlü de kullanıyorum.

AOC G2460PF FreeSync Monitör İncelemesi + Kullanıcılar Kulübü (TR'de İlk ve Tek)
  • Arkadaşlar

VIEWSONİC 24" XG2401 144HZ PROFESYONEL GAMING MONİTÖR ile AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI VGA FreeSync GAMING MONİTÖR arasındaki fark nedir hangisi alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: martell

Arkadaşlar

VIEWSONİC 24" XG2401 144HZ PROFESYONEL GAMING MONİTÖR ile AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI VGA FreeSync GAMING MONİTÖR arasındaki fark nedir hangisi alınır

2 monitörü de kullanmış ve şuan Viewsonic kullanıcısı olarak Viewsonic in bariz olarak daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Renkler vs. çok daha iyi, AOC daki parlaklık saçmalığı da yok.Amazon.de de 1056 TL.

@darthskywalker Birçok monitör inceledim XG2401 en iyisi gibi duruyor.
  • Hocam beni de ekleyin listeye ;)
  • Benide Ekleyin. Amd RX480 KARTIMDA FREESYNC özeliği yoktur diyor. acam displayport takmadım diye mi?
  • Ben de şimdi verdim siparişi
  • troyadabiradam T kullanıcısına yanıt
    DP gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Arkadaşlar

2 monitörü de kullanmış ve şuan Viewsonic kullanıcısı olarak Viewsonic in bariz olarak daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Renkler vs. çok daha iyi, AOC daki parlaklık saçmalığı da yok.Amazon.de de 1056 TL.

parlaklı saçmalıgı nedir hocam, güneş ısını gelince parlıyormu yada göz yorma parlaklıgı mı açıklarmısınız

• Aynı monitörden almayı düşünüyorum. Şuan alabileceğim en ucuz yer neresidir yardımcı olabilirseniz sevinirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

Yaklaşık 7 aylık tecrübemle bu monitör için en iyi renk ayarları şu şekilde, daha iyisi yok

LUMINANCE

Contrast: 50 (sabit)

Brightness: 60 (isteğe bağlı)

Gamma: 1 (sabit)

DCR: off

Overdrive: off

eco mode: standart

Shadow Control: 50

COLOR SETUP

Color Temp: Normal

DCB Mode: off

DCB Demo: off

PICTURE BOOST

Off

OSD SETUP

DP Capability: 1.2

Windows 10 masaüstü sağ tık > Görüntü Ayarları > Gelişmiş Görüntü Ayarları > Renk Ayarı > Gamma çubuğunu en alta çekin diğer ayarlara ellemeden > ileri > ileri kaydedin.

AOC G2460PF FreeSync Monitör İncelemesi + Kullanıcılar Kulübü (TR'de İlk ve Tek)

uyguladım renkler daha canlı oldu gibi sağolun beğendim renkleri

• Beğenmenize sevindim, film ve masaüstünde en iyi ayarlardır. Oyun modlarında oyunlarda bazı sahnelerde mağara vb karanlık olursa gamma yı azaltırsınız, oyun modu zaten ekstra kontrast ve gamma yüklüyor ekrana. elimdeki monitörü sattım curved merakımdan ötürü samsung 24" cfg70 aldım gelmesini bekliyorum yinede konuya arasıra giriyorum bir sorun yaşarsanız elimden geldiğince yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Arkadaşlar

parlaklı saçmalıgı nedir hocam, güneş ısını gelince parlıyormu yada göz yorma parlaklıgı mı açıklarmısınız

kendi de bilmez ki neresi saçma :D 850 lira civarı bir fiyat verip 2000 liralık monitörden iyi mi olsun istiyor anlamıyorum.
    Benzer fiyat aralığındaki rakiplerinden bariz çok daha iyi. Renk ayarı bilmeyen konuşabilir bir şey diyemem ancak bu oyun monitörü.
    Renkle, çizimle işi olan adama sorarlar gaming 144hz monitörle işin neydi diye

• Soruma cevap yok mu?
  • adamindi97 kullanıcısına yanıt
    Amazon...
  • Yaz benide üstad ürünü sipariş veriyorum bugün :)
  • DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Nerden ve kaça aldınız? TR'ye gelmedi henüz galiba

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.