Şimdi Ara

Aoc e2352Phz Kısa Kullanıcım Deneyimi Ve İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kusura bakmayın resim ekliyemiyorum sadece kısa bir inceleme 3d performansı tepkime süresini yazaçağım
    ilk olarak ilk ürün gelirken poşetleri yırtık ve bozuk gelmişti değiştirip yenisini getirtim
    kutu içerisinden bir temizleme bezi kullanım klavuzu hdmı kablo vga kablo 2 tane gözlük biri gözlük kullananlar için yapılmış birde ses kablosu çıkıyor monitörde ses çıkışıda var giriş seviyesinin altında diyebilirim pek ses çıkmıyor kalite kötü bass sıfır ama
    yinede bana uygun taşınınca 5+1 sistemi kurarım
    çoğu kişi monitörde renkleri ön planda tutar hp pavilion laptop deneyiminden bu monitöre geçtim diyebilirimki bf3'de gerçek renkleri görmek beni şaşırtı bunca yıldır nasıl böyle renkleri kaçırdım diye üzüldüm açıkcası renkler çok iyi sıradan bir 2d monitörden farkı yok
    panelin mat bir ekran gayet hoş alt tarafta açma kapama osd menu gini tuşlar yer alıyor monitör açıkke altta belirgin bir mavi ışık var bekleme modunda kırmızıya dönüyor gayet gösterişli monitör ön panelinde maşallah yazılar çok buda verdiğiniz paranın hakkını aldığınızı hissetiriyor.
    gelelim tepkime süresine 2ms 5 ms zerre fark hissetmedin evimizdeki dente 2 ms monitör kadar hızlı tepki veriyor bu farkı ancak cs gamer oyuncuları hisseder tabi onlar oyuncu yıllarca 1 ms 2 ms takılıp 5 ms geçmeleri fark yaratır tepkime süresi bakımından teredütsüz alınabilir.
    gelelim 3 d performansına tridef programını açtığınızda bir gül resmi geliyor gözlüğü taktığınız zaman sanki tutucakmışsınız kadar gerçek bir deneyim yaşadım kendi açtığım çoğu resimde aynı kalite 3d aldım unutmuyalımki tüm resimlerde gerçek 3d alıcağız diye bir kaide yok 3d alırken ışık renk faktörü etkiliyor olayı baktığım resimlerden anladığım kadarıyla pek oyun deneyemedim ama bf3de denedim gerçek bir savaştamışım gibi gerçekti özellikle silah kurşunu değiştirirken vay be dedirtiyor ancak yarım ekran açıldı bf3 sanırım ayar nedeniyle yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum neyse bf3de iyi bir görüntü veriyorsa diğer oyunlarda aynı deneyimi vericektir 3d kullanırken fps düşüklüğü hissetmedim gtx 680 4 gb ile yine akıcıydı...
    son söz eğer oyun satın alırsam deneyip buraya yazarım belki crysis need for spped vs şimdi alabilirmiyiz hocam derseni evet alınır çok iyi bir monitör hani şunuda belirtelim yüksek bir monitörden buna geçmek sizde şok yaratabilir yani bin tl monitörden 400 tl monitöre geçmek sizi üzebilir ancak ben hp laptopdan geçtiğimde işte bu dedim 450 tl fiyatı çok makl bundan 8 ay önce 700 tl idi ne olduysa baya indi sanırım aoc tanıtım için indirdi veya elinde kaldı vs neyse monitörü tavsiye ederim masaüstü osd kontrol programı ve hdmı üzerinden ses alımı iyi düşünülmüş zira geçiçi bir kurulum yaptım birde 5 +1 sistei eve sokamazdım bu yönden iyi oldu sorularınız varsa yanıtlayabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaleyDeskop -- 6 Nisan 2013; 23:56:53 >

• hayırlı olsun.ben de film amaçlı almayı düşünüyorum.duvara asabiliyormuyuz diye soracaktım?
  • Evet takılabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. İnceleme için elinize sağlık.
  • Hayırlı olsun,güle güle kullan.İnceleme içinde teşekkür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.