Şimdi Ara

AOC E2352PHZ 23' 3D FULL HD LED MONİTÖR FULL KUTU FATURALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ichgeheinskino -- 24 Şubat 2013; 19:47:57 >

• Hakan bey sıfıra eş değer kaliteli ürünler satmaktadır,ihtiyacı olan gönül rahatlığı ile alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antbebox07

Hakan bey sıfıra eş değer kaliteli ürünler satmaktadır,ihtiyacı olan gönül rahatlığı ile alabilir.

Çok teşekkür ederim :)
  • fiyat güzel 1 haftaya satılmassa alabilirm 3d oyun ve film izlenemi nasıl acaba 3d ve 2d geçidi varmı hz hızı nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocinyo

fiyat güzel 1 haftaya satılmassa alabilirm 3d oyun ve film izlenemi nasıl acaba 3d ve 2d geçidi varmı hz hızı nedir acaba

Gayet başarılı tavsiye ederim :) oyun olarak ise max payne 3 oynadım 3D olarak ve tatmin etti.
  • sanalpazar+kargoyu öderseniz son ne olur
  • evden takip mesaji

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichgeheinskino

10.12.2012 VatanBilgisayar Faturalı eksiksiz içerikli(3D gözlükler, HDMI kablo cd...vs ) Kutulu AOC 23"3D LED Monitör sıfırdan farksızdır resimlerde de görüldüğü üzere jelatinleri bile hala üzerindedir.IPS monitör alacağımdan dolayı satılıktır.

Fiyat : 300 TL ,kargo alıcıdandır.Antalya içi iseniz elden teslim edilir.

Piyasa fiyatları :http://www.akakce.com/monitor-led/en-ucuz-aoc-e2352phz-23-fiyati,759942.html
    Ürün linki:http://us.aoc.com/monitor_displays/e2352phz

AOC E2352PHZ 23' 3D FULL HD LED MONİTÖR FULL KUTU FATURALI  AOC E2352PHZ 23' 3D FULL HD LED MONİTÖR FULL KUTU FATURALI

PAZARLIK VE TAKAS YOKTUR LÜTFEN TEKLİF ETMEYİN
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kargo işini nasil halledebiliriz bu arada 250 tl teklif edebilirim

• nvidia kartla hangi ayarlar yapmak gerekiyor 3d görüntü veya oyun için bu monitörü alınca kısaca bahseder misiniz ya da link varsa bakabileceğim? Saygılar.
  • Güzel ekran fiyatta indirim yaparsan almayı dusunurum takip
  • Şimdi darılmaca gücenmece yok bende forumdan arkadaşın birine monitör sattım...500 TL ye almıştım o günkü en düşük fiyattın 60 TL altına kargo benden 330 TL ye satttım...
    Senin monitörün fiyatı vatanda 359 TL(hafta sonu indirimlerinde) Ki bu monitörü forumda 338 TL ye alan arkadaşlarda vardı...Eğer kargo içindeyse 280 TL ye ben alırım ama kargosu dahil değilse fiyat pahalı...Tamam ürünün daha 2 aylık ama ikinci el sonuç olarak şu an satmak istiyorsan mevcut piyasayı gözardı etmemelisin...
    Bak arkadaşımız gözardı etmemiş...http://forum.donanimhaber.com/m_71262794/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarayel -- 23 Şubat 2013; 20:08:33 >
  • eger hala satmak ıstersen nakıt elden 280 verip alırım.. görüp denemek kaydıyla..
  • 05395889176 ara görüşelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.