Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 AOC 27G2U/BK 27" 144HZ 1MS İPS MONİTÖR Satın Al 28 Eylül 2020 16:20 1 1 AOC 27G2U/BK 27" 144HZ 1MS İPS MONİTÖR AOC 27G2U/BK 27" 144HZ 1MS (HDMI+DİSPLAY) FREESYNC FULL HD IPS MONİTÖRSıfırdan farksız, az kullanılmış.-Fiyat: 1700TL-Kutusu, faturası, garantisi bulunuyor. Tüm kutu içeriği eksiksiz teslim edilecek.-13 Kasım 2019'da alındı. Genel olarak işyerindeki bilgisayarı kullanıyorum. Bu monitörü evdeki bilgisayarımda kullandım. Çalışma saati olarak düşünürsek max 4 ay kullanılmıştır.-Herhangi bir problemi bulunmuyor. Ölü piksel problemi yok görsel ve videolarda belirttim. Işık sizması için ekran siyahken resim çektim. Ancak çok azda olsa her ips panelde oldugu gibi bir miktar ışık sizması olabilir.-32 inc monitör aldığım için satıyorum.-İskenderun'dan elden teslim edebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK - Mag 275QF 2k Monitör - Fiyat Güncellendi [SATILDI] SATILIK | Red Devil RX 6700 XT - Çok Temiz. [SATILDI] Logitech Signature M650L 1 Aylık [SATILDI] SIFIR Phanteks P300A - ATX Mesh Kasa
Ürün Satılmıştır! ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK - Mag 275QF 2k Monitör - Fiyat Güncellendi [SATILDI] SATILIK | Red Devil RX 6700 XT - Çok Temiz. [SATILDI] Logitech Signature M650L 1 Aylık [SATILDI] SIFIR Phanteks P300A - ATX Mesh Kasa