Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK - Mag 275QF 2k Monitör - Fiyat Güncellendi Satın Al 9 Haziran 2025 20:49 1 1 SATILIK - Mag 275QF 2k Monitör - Fiyat Güncellendi SATILIK MSI 27" Mag 275QF 2k MONİTÖRFiyat: Monitör Kolu Hariç 6.500₺ - (Fiyat güncellendi)İstenirse Monitör Kolu Dahil 7.000₺2560X1440(WQHD)RAPID IPS 180HZTepki Süresi: 0.5ms (GtG)Hepsiburada faturalı.Kutu ve Kutu İçeriği Eksiksiz. KGF tam.5 Aylık ürün. (Günde max 1 saat kullanıldı).Not: Satış sebebi ihtiyaç fazlası. Bi heves çift monitör kurmak istedim ama pek fazla işlevsel olmadı benim için. Fazla kullanmadığım için satmak istiyorum.Hatay / Dörtyol / İskenderun çevresi elden teslim. ofiste test imkanı.Kargo ayarlanırsa her ile gönderirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK - Mag 275QF 2k Monitör - Fiyat Güncellendi [SATILDI] SATILIK | Red Devil RX 6700 XT - Çok Temiz. [SATILDI] Logitech Signature M650L 1 Aylık [SATILDI] SIFIR Phanteks P300A - ATX Mesh Kasa