Şimdi Ara

AOC 24G2U 23.8' 144Hz IPS 1ms FreeSync Gaming Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AOC 24G2U 23.8" 144Hz IPS 1ms FreeSync Gaming Monitör

•24"
    •FHD
    •IPS Panel
    •144 Hz 8bit (6bit+frc)
    •1ms MPRT
    •Freesync
    •1000:1 Contrast
    •Frameless

G-menu: G-menu 1

Alternatif G-menu: G-menu 2

Bazı incelemeler:
    https://pcmonitors.info/reviews/aoc-24g2u-24g2/
    https://www.displayninja.com/aoc-24g2-review/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 11 Kasım 2019; 18:8:55 >

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "

• Monitörü satın almış ve kullanan arkadaşlar konu üzerinden satın alacak arkadaşların sorularını yanıtlayabilir yine hoşlarına giden görsel ayarları buradan paylaşabilir.

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Tüm özellikleri ile çok beğendim monitörü, black friday zamanı alacağım galiba.

EPİC : BakkalGazi41
    PSN : BakkalGazi41
    Origin : BakkalGazi41
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidetaka Miyazaki

Tüm özellikleri ile çok beğendim monitörü, black friday zamanı alacağım galiba.
    Al benden de o kadar 1000 TL'ye kapatmayı umuyorum BF'de.
    Ryzen 7 7800x3d / Gigabyte Rtx 3090 / Msi B650/ Msi Mag274QRF-QD / İnca İkg 441 / CM MB Case /G.Skill RIPJAWS S5 6000 MHZ 16x2 / WD Black SN770 GEN 4 NVME 1 TB / Seasonic Focus Plus Gold 850 FX / 2 TB Seagate 256 MB Cache/ SteelSeries Rival 3
  • Hadi hayırlı olsun ana konu. Ben PS4 için aldım. Daha önce bir konuda yazmıştım, benzer yorumumu yazayım. Soru gelirse yine yardımcı olmaya çalışırım.

-IPS olması dolayısıyla parlaklık çok güzel. TN gibi soluk ve mat değil.
    -Yukarı-aşağı ayarlanabiliyor. 13 cm kadar sanırım. Dik kullanılabiliyor. Sağa sola, öne arkaya ayar yapılabiliyor.
    -Gece karanlıkta ışık sızması fark ettim. Sağ altta hafiften bir ışık sızması var, yine rahatsız etmedi beni. Zaten IPS olduğu için bekliyordum.
    -1 ms pek benim tespit edebileceğim bir şey değil sanırım. FPS de oynayamıyorum, onun avantajını anlayamadım. 144 hz ve 1 ms olması benim için belki ileride işime yarar düşüncesinden kaynaklanıyordu. Almışken iyisi olsun mantığı.
    -Tasarım çok güzel, kurulum kolay.
    -Türkçe menü var. Oyun modları var, renk seçimi falan yapabiliyorum. FreeSync'i kapattım. Sitesinde FreeSync : None yazıyor ama kesin olarak FreeSync var. Zaten monitörün üzerindeki etikette de yazıyor, menülerde de var.
    -Hoparlör idare eder gibiydi ama benim elimde 2+1 Creative vardı, onları bağladım.
    -2 HDMI, 1 DisplayPort var. (Kablolar içinden çıkıyor)

• Madem ana konusu açıldı, detayları da atalım. Daha detaylı bilgi isteyenler buraya bakabilir.

AOC 24G2U Panel:

AOC 24G2U 23.8" 144Hz IPS 1ms FreeSync Gaming Monitör

www.panelook.com
    PANDA LC238LF1F Overview - Panelook.com
    http://www.panelook.com/LC238LF1F_Panda_23.8_CELL_overview_39415.html

DisplaySpecifications
    23.8" AOC 24G2U - Specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/82551b4c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 12 Kasım 2019; 17:47:30 >

• Ah bide curved olsa direk alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağ alttaki ışık sızması kronik sorun sanırım bende de var aynı durum ve diğer forumlarda birkaç kişide daha gördüm. Rahatsız edici değil o yüzden ben böyle kullanırım sorun yok.

• İyi ayar yapan biri paylaşabilir mi? Renklerin ortası yok ya çok karanlık (koyu renkler boğuluyor) ya çok parlıyor, yazılar zor okunuyor, baktığım yer dışında kalan yerler odaklanmıyor, monitörü yeni aldım ama TN panelden geçince biraz garip geldi, panel çok kalitesiz sanırım görüntü 720P'den 1080P'ye upscale edilmiş gibi Videolar harikayken masaüstü ve oyun eziyet çektiriyor bilgisi olan varsa yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 21 Mayıs 2020; 21:27:19 >

• Bilgisayar Virüsü kullanıcısına yanıt
    Merhabalar abicim:) Bu ayarlara bi bak istersen kendimden çok emin değilim ama:) Şimdi bu monitörde yeşil renk baskın abi o yüzden yeşili: 40 yaptım kırmızı:45 mavi:56 parlaklık 70 lerde yetiyor.kırmızıyı maviyi bir iki tık yukarı aşşağa yapabilirsin:) geri bildirim isterim:) kal sağlıcakla
    Ben bu monitörü iade ettim kör olmaya niyetim yok. Asus vg259qm aldım mutluyum

• Hocam selamlar, bende AOC C24G1 mevcut VA panelli ama bana hitap etmediğini fark ettim, yani iyi ama tam alışamadım herhalde. 24G2U ile değiştirecektim, herkes çok çok olumlu yorumlar yapıyor ama nadiren sizin gibi beğenmeyenler de oluyor, hocam problem nedir tam olarak, neler yaşadınız? Alınmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeN7 -- 14 Haziran 2020; 1:23:40 >

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Virüsü

Belki bana gelen panel hatalıydı bilemiyorum ama ben hiç memnun kalmadım renkler kalibre olmuyor metinler düzgün okunmuyordu birde baktığım yerin dışında kalan yerler bulanık görünüyordu.
    Hocam sizin panelde bir sıkıntı olduğu kesin, aynı monitörü kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yok, hafif bir ışık sızması dışında fakat zamanında 999 Tl den satıldığı zaman bu monitörü alanların oluşturduğu telegram grubundaydım ve alanların neredeyse yarsında ölü piksel, aşırı ışık sızması şeklinde hatalar vardı, f/p ürünü olmasına rağmen çok fazla hatalı panele sahip bir monitör.

EPİC : BakkalGazi41
    PSN : BakkalGazi41
    Origin : BakkalGazi41
  • Monitörü 2 hafta önce aldım 5500xt ile ve paugge 1.4dp kablo ile kullanıyorum ama anlam vermediğim bir şekilde mouse imleç hareketlerine tepki verilen menü oyun web sayfalarında ozellikle siyah gri tonlatin hakim oldugu görüntülerde sanki led ayar yapmaya çalışıyor gibi hafif kisilip tekrar geliyor . Hani ayar yapıyor yaoamiyor gibi bir sorun var ama panelde mi bende mi ekran kartinda mi cozemedim

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.