Şimdi Ara

AOBP geri geldii! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
6
Favori
28.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sirjoe

quote:

Orijinalden alıntı: diyetisyen1

quote:

Orijinalden alıntı: iskobiii

quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

30 60 aralığında olacak diyorlar?

hayır 15-60 arası olacak.

hayır 12-60 arası olacak ama 1 kişi bile 12 almayacak. çünkü aobp sistemi her okulu belli seviye yukarı çeker. en düşük okulun en kötü öğrencisi bile en düşük 25-30 alıyor zaten

tabi tabi ondan bana 22 puan geliyor . Siz en düşük 30 alacağımızı zannnettiniz ama 17 puan bile alan var . Ne diyim inş Okul puanı bir gün tamamen kalkar . kişisel başarısına güvenmiyip de okul puanlarına güvenenler yazık size ..

dostum kusura bakma da bu kadar düşük alıyorsan obp de düşüktür senin 30-35tir. 50-60 mı alacaktın sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: madleno

quote:

Orijinalden alıntı: maftas

quote:

Orijinalden alıntı: speedy_gonzalez

Beyler ortada hala kesinlik yok farkında mısınız?1 Temmuz oldu hala kesinlik yok meclisin kapanmış olması lazım haberlerde torba yasanın T si yok.sanırım aobp yalan oldu :(

Hocam tum yasalar gecti sen rahat ol.Bundan sonra cumhurbaskani onay verince kanallar ve gazeteler duyuracak :)

beyler şimdi şöyle bir şey var daha öncede oldu bu şike yasası ile ilgili düzenleme bırak akp yi akp chp mhp bu 3 partinin onayı ile hiç bir itiraz olmadan geçti ama cumhurbaşkanı reddetti.çünkü daha önce karar verilmiş sonradan yeniden düzenleniyor gene aynı şey olmasın ?

cumhurbaşkanının iade ettiği yasa sayısı sadece 2

• quote:

Orijinalden alıntı: diyetisyen1

quote:

Orijinalden alıntı: madleno

quote:

Orijinalden alıntı: maftas

quote:

Orijinalden alıntı: speedy_gonzalez

Beyler ortada hala kesinlik yok farkında mısınız?1 Temmuz oldu hala kesinlik yok meclisin kapanmış olması lazım haberlerde torba yasanın T si yok.sanırım aobp yalan oldu :(

Hocam tum yasalar gecti sen rahat ol.Bundan sonra cumhurbaskani onay verince kanallar ve gazeteler duyuracak :)

beyler şimdi şöyle bir şey var daha öncede oldu bu şike yasası ile ilgili düzenleme bırak akp yi akp chp mhp bu 3 partinin onayı ile hiç bir itiraz olmadan geçti ama cumhurbaşkanı reddetti.çünkü daha önce karar verilmiş sonradan yeniden düzenleniyor gene aynı şey olmasın ?

cumhurbaşkanının iade ettiği yasa sayısı sadece 2

ben iade olacakmı dedim sadece iade edebilme ihtimali var ama bu yasada sadece aobp yok çok önemli şeylerde var ve sırf aobp için şuanki devlet durumlarıda gö önüne alındığında reddetmez diye düşünüyorum.

• osymi aradm.resmi duyuru olmadikca hic bsisye inanmayn dedi.ama degisiklik sinav sonuclaru aciklandiktan sonra bile olabilirmis. netlik istiyorm :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightstory

osymi aradm.resmi duyuru olmadikca hic bsisye inanmayn dedi.ama degisiklik sinav sonuclaru aciklandiktan sonra bile olabilirmis. netlik istiyorm :(

haydaaa bunu da ilk defa duydum sen adama al sonuçların bu de, adam tercihlerini yapsın versin. eee nasıl olacak sonrası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trigonex

quote:

osymi aradm.resmi duyuru olmadikca hic bsisye inanmayn dedi.ama degisiklik sinav sonuclaru aciklandiktan sonra bile olabilirmis. netlik istiyorm :(

haydaaa bunu da ilk defa duydum sen adama al sonuçların bu de, adam tercihlerini yapsın versin. eee nasıl olacak sonrası ?

bnde ayni tepkiyi verdm.ama aynen boyle dedi.. bu yil cok komik bi yildi bnce.her an hersey olabilir gbi sacma bi cumle kuruluyorsa komiktur

• quote:

quote:

quote:

bnde ayni tepkiyi verdm.ama aynen boyle dedi.. bu yil cok komik bi yildi bnce.her an hersey olabilir gbi sacma bi cumle kuruluyorsa komiktur

Resim gazetede yayınlanana kadar ösym hesaplamayı yapacaktır zaten okullar bu sene mezun olanların diploma puanlarını ve okul birinciliklerini ösym ye gönderdiler bile ama yasa çıktıktan sonra uygulamak zorundalar ama şuda varki 2012 ösym klavuzu tercih işlemi bittikten sonra geçerliliğini kaybedecektir o zamandan sonra yasalışırsa da iş işten geçmiş olacak ama büyük ihtimal o zamana kadar yasalaşır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hackingmem

quote:

quote:

quote:

Resim gazetede yayınlanana kadar ösym hesaplamayı yapacaktır zaten okullar bu sene mezun olanların diploma puanlarını ve okul birinciliklerini ösym ye gönderdiler bile ama yasa çıktıktan sonra uygulamak zorundalar ama şuda varki 2012 ösym klavuzu tercih işlemi bittikten sonra geçerliliğini kaybedecektir o zamandan sonra yasalışırsa da iş işten geçmiş olacak ama büyük ihtimal o zamana kadar yasalaşır.

iyi de usta 15-16 temmuzda, osym obp'na göre al sınav sonucun dedi diyelim.. sonrasında tercih sürecinde yada tercihler yapıldıktan sonra aobp yasalaştı diyelim. o zaman ne olacak ? herşey başa dönecek desene. yeni sınav sonuçları yeni baştan tercih işlemleri.. off ki ne öfff

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hackingmem

quote:

quote:

quote:

iyi de usta 15-16 temmuzda, osym obp'na göre al sınav sonucun dedi diyelim.. sonrasında tercih sürecinde yada tercihler yapıldıktan sonra aobp yasalaştı diyelim. o zaman ne olacak ? herşey başa dönecek desene. yeni sınav sonuçları yeni baştan tercih işlemleri.. off ki ne öfff

okullardan diploma ort. qlindi biliyorm.peki sonra okul siralamalari mi alindi? net bi bilgm yok da.

• ara ara okula sormak lazım, osym tarafından aobp için diğer bilgilerin istenip istenmediğini öğrenmek için.
  • ösym zaten obp ister kendisi aobp ye dönüştürür fazla kafanıza takmayın beyler bu iş bitti artık hepimiz için hayırlı olur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskobiii

ösym zaten obp ister kendisi aobp ye dönüştürür fazla kafanıza takmayın beyler bu iş bitti artık hepimiz için hayırlı olur umarım.

sonuc olarak?aobp-obp

• aobp ağırlıklandırılmış obp demek.Her öğrencinin obp si okuldaki sırası ve okulunun başarısı ile ilgili bir katsayı kullanılarak aobp ye çevriliyor.

• yarın sormak lazım okullar diploma notu ( veya obp ) ile beraber okul başarı sıralarını osym'ye vermiş midir acaba ?
  • quote:

yarın sormak lazım okullar diploma notu ( veya obp ) ile beraber okul başarı sıralarını osym'ye vermiş midir acaba ?

dostum kafan güzel mi? ösymnin elinde hem obp hem de aobp hesaplamak için her şey mevcut

başarı sırası dediğin nedir? eğer aobpdeki ağırlıklandırmayı merak ediyorsan zaten bunu hesaplayan ösymnin kendisidir. bunu bir yerden istemesine gerek yok.

ama okul içindeki diploma notuna göre sıralamayı kullanma kısmını diyorsan bunu okullar sıraladıysa da sıralamadıysa da ne fark eder. sınava giren herkesin diploma notu zaten ösymde. bırak da adamlar ellerindeki notu sıralayabilsinler zor bir şey değil
  • Torba yasa teklifinin son kısmına bu gün 2 başlamış olması gerek.Öymleri kaldırmadan tatile girmezler(74,madde).Bizi ilgilendiren teklif meclisten geçti,Torba yasa teklifini toplu halde cumhurbaşkanı imzaladıktan sonra ösymnin karar verme yetkisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: bbbccc

quote:

yarın sormak lazım okullar diploma notu ( veya obp ) ile beraber okul başarı sıralarını osym'ye vermiş midir acaba ?

dostum kafan güzel mi? ösymnin elinde hem obp hem de aobp hesaplamak için her şey mevcut

başarı sırası dediğin nedir? eğer aobpdeki ağırlıklandırmayı merak ediyorsan zaten bunu hesaplayan ösymnin kendisidir. bunu bir yerden istemesine gerek yok.

ama okul içindeki diploma notuna göre sıralamayı kullanma kısmını diyorsan bunu okullar sıraladıysa da sıralamadıysa da ne fark eder. sınava giren herkesin diploma notu zaten ösymde. bırak da adamlar ellerindeki notu sıralayabilsinler zor bir şey değil

haklısın usta elini öptüm
    yoruldum ya ondan atladım..
    2 yıl az mı

• bu sene okul birincisi yine 75 mi alıcak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taygunoglu

bu sene okul birincisi yine 75 mi alıcak ?

60
  • BU SENE AOBP GEÇERLİ OBPYİ UNUTUN
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.