Anycool Z300, F988 sensörlü ile aynı telefonum var. Bugün nokia ince uclu şarj cihazı aldım. İlk başta şarj etmeye başlıyor. 2-3 dakika sonra kötü şarj diyor ve şarj etmeyi kesiyor. Kendi şarj aletinin üzerinde 5 Volt yazıyor. Nokia N73 ince uçlu şarj adaptöründe ise 6,2 volt yazıyor. Bu yüzden şarj etmiyor olabilir mi? Nokia nın hangi telefonun şarj aleti bizim anycoollara uyar. Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Zaten aynı volt çıkışlı olmalı ya diğer türlü olmaz ki. Öyle biliyorum yani. Anycool adaptör hiç mi yokki piyasada. Aldığın yerde ??? Veya servisi de mi yok?? Garantisiz mi??? Garantili olan ürünlerin ek aksesuarları bulunuyor da ondan söyledim...
evet arkadaşım anycool adaptör var ancak 15 ytl istiyorlar. Ben de nokia ince uçlu şarj girişinden şarj etmek istedim. Yoksa bende aynı ürünün çin malı adaptörüne 15 ytl verip almayı biliyorum. Değer mi? Zaten şu anda kendi şarj aleti var. Nokia ince uçlu şarj aletini de okula koyayım batarya biterse şarj ederim dedim. Halbuki araç şarj aleti var. Ancak ara kablosu olmayınca o da bir işe yaramıyor. Ben şunu anlamıyorum. Araç çakmağı 12 volt olmasına rağmen oradan şarj oluyor. Ancak 6 volt ile şarj olmuyor. Bu durum ilginç değil mi?
durum şudur nokia farklı bir strateji uyguluyor bu konuda geçen bi arkadaşın başına geldi sıfır bir nokia telefon alıyor fakat arkadaşının nokia telefonuyla bataryaları değiştiriyorlar eve geldiğinde telefon şarj olmuyor tabi.
Telefonlarınızı başka cihazlarla şarj etmeyin patlayabilir 1. Pilin ömrü biter 2. Bu hep söylenir zaten. Hatırlatayım dedim... Ayrıca lityum da olsa sürekli yarıdan pillerinizi doldurmayın sonra babam gibi benim telefonumun bataryası hemen niye bozuluyor dayanmıyor demeyin :D Bir çentik azalır şarjı hemen şarja sokar da ondan :D Sebep yarı yolda kalmıyım diyeymiş :D öyle söylüyo. Benim nokia pilin 4. senesi galiba hala muhteşem performansı var Hiç yarıdan doldurmam pili. Tabii zorunda kaldığım anlar hariç.
Benimde nokia 7610 var ama mubarek ev telefonu gibi her akşam şarja takıyorum.. Batarya deiştirmeye değmez diorum bende bi anycool almayı düşünüyorum. Telefonu şarja takmayı hiç sevmem telefon şarjı biter kapanır öyle takarım (üşengeçlik başa bela)
quote:
Orjinalden alıntı: $WINDLE
Benimde nokia 7610 var ama mubarek ev telefonu gibi her akşam şarja takıyorum.. Batarya deiştirmeye değmez diorum bende bi anycool almayı düşünüyorum. Telefonu şarja takmayı hiç sevmem telefon şarjı biter kapanır öyle takarım (üşengeçlik başa bela)
Sizinki de güzelmiş Windle, şarj tamamen bitiyor ve tel kapanıyor öyle şarja takıyorsunuz. Bitmeden takarım. Son çizgiden önce de pek takmam.
Nokia işte para peşinde koşuyor. Satışları iyice düştü zaten. Doğru adi pil de koyuyor olabilir. Zaten benim nokia pili Çin'de yapılmış minicik bişey. Kalitesiz olduğu belli. Şuan credo marka telefon kullanıyorum ve dehşet memnunum. Büyük Mp3 çalarlar gibi. (Ipod vs). Inşallah nazardan gitmez . Gören çok seviyo çünkü. Hem de 275 tl civarında fiyatı. Bunu da duyan zaten düşüp bayılıyor
Hem de garantili tabii. Maşaallah diin arkadaşlar ben nazardan korkarım seviyorum teli hem. Zaten beyaz renk büyülüyor beni telde, ha 1 sene sonra kapkara olur bilemem :D Şu ana kadar renginde değişim olmadı zaten hafif krem rengi, evdeki fırınlar gibi bem beyaz değil. Arkadaşlar ama aman tel alırken sar değerine bir bakın mutlaka. Benimkinin değeri (kesin doğrumu bilemiyorum tabii): Sar değeri budur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme