Şimdi Ara

Anycool T828 ile ilgili sorular?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen hafta hepsiburada' dan Anycool T828 aldım. Genel olarak memnunum. Kabilyetlerine bakılırsa fiyatına göre çok iyi. Tabii eksiklikleri de epeyce var. Ama bana göre çok önemli değiller.

Bir kaç sorum olarak:
    1. Menu dışında, kısayol tuşu olarak sessiz moda nasıl geçilir. (bir arkadaş tarif etmiş bu model için ama benimkinde sağ alttaki # i bir kaç saniye tuşlayınca ekonomik moda geçiyor, sessize değil)
    2.Hafıza kartına mp3 klasörü attım ama çalmıyor. Yani media player tanımıyor. Ancak tek tek şarkı seçtiğinizde çalıyor.
    3.El yazısı ile not alınıyor gibi ifadeler görmüştüm. Menude de elyazısı girişi diyor ama nasıl yapıldığını anlayamadım.
    4.Kutusunda 2mp yazmasına karşın en fazla 640x480 çözünürlüğe ayarlanabiliyor. Belki bilmediğim bir ayar daha vardır ama bulamadım.

Yukarıdaki sorularımı cevaplandırırsanız çok makbule geçer.

Aslında sadece çift hat için almıştım. Bu özellikleri de kullanabilirsem çok iyi olacak.

Herkese iyi günler dilerim.

• MP3 ÇALARA GEL.SECENEKLERE BAS.....DEPOLAMA ALANI-HAFIZA YI HAFIZA KARTI OLARAK SEÇ HEPSİNİ TANIR VE AÇAR.
    KAMERASI 2MP FALAN DEĞİL TAMAMEN YALAN EN BÜYÜK640*480 DİR BUNU DEĞİŞTİRME ŞANSIN YOK...YANLIZ UZUN SÜRELİ KULLANMA BAŞ AĞRISI YAPIYOR.
    EL YAZISNA BAŞLARKEN GİRİŞ MODUNDAN AYARLA

5700 EXPREES MUSİC 1GB HAFIZA KARTI..LG 735 DOKUNMATİK EKRAN-ANYCOOLLT818-NOKİAN95 8GB-NOKİA N8- LG 3/D MAX---SAMSUNG GALAXY s2---Galaxy S3---Galaxy S4---Huavei Mate6---Note2----Note3---Şimdi NOTE4......VE SONUNDA LENOVO P70---LENOVO VİBEX2-NOTE4-S7 EDGE-NOTE8-SAMSUNG GALAKXİ S20 PLUS- IPHONE 14 PRO MAX
  • Arıkan arkadaşım yardımların için teşekkürler. Şu yazı yazmaktan kastımı anlatamamışım sanırım. Demek istediğim; notepad gibi not almak anlamıda kullanımı mümkün mü? Mesela acil birşeyler yazmak istediniz ve açıp telefona not aldınız. Yoksa telefon rehberine kalemle yazmayı buldum, becerdim.
    Bir de, sessiz moda geçiş için kısayolu merak ediyorum.

Yanıtlayabilirseniz çok sevinirim. Bu arada telefonu çok kullanmam ve genelde masada filan durur. Herhalde bu durumda çok zararlı olmaz.

İyi haftasonları dilerim.
  • kullanıcı profiline giriyorsun -özelleştir-ses- onu 1 e indir...ses azalıyor.ama tamamen sessiz.olmuyor.bende yapamadım.Sevgiler

5700 EXPREES MUSİC 1GB HAFIZA KARTI..LG 735 DOKUNMATİK EKRAN-ANYCOOLLT818-NOKİAN95 8GB-NOKİA N8- LG 3/D MAX---SAMSUNG GALAXY s2---Galaxy S3---Galaxy S4---Huavei Mate6---Note2----Note3---Şimdi NOTE4......VE SONUNDA LENOVO P70---LENOVO VİBEX2-NOTE4-S7 EDGE-NOTE8-SAMSUNG GALAKXİ S20 PLUS- IPHONE 14 PRO MAX
  • quote:

Orjinalden alıntı: tankar

Arıkan arkadaşım yardımların için teşekkürler. Şu yazı yazmaktan kastımı anlatamamışım sanırım. Demek istediğim; notepad gibi not almak anlamıda kullanımı mümkün mü? Mesela acil birşeyler yazmak istediniz ve açıp telefona not aldınız. Yoksa telefon rehberine kalemle yazmayı buldum, becerdim.
    Bir de, sessiz moda geçiş için kısayolu merak ediyorum.

Yanıtlayabilirseniz çok sevinirim. Bu arada telefonu çok kullanmam ve genelde masada filan durur. Herhalde bu durumda çok zararlı olmaz.

İyi haftasonları dilerim.

bunun için bi program olsa gerek.ben de bulamadım notepad i.

• kendine has bi işletim sistemi var ,bunlara program yükleniyor.google dan arattırırsan bi kaç site çıkar karşına .

Orjinalden alıntı: tuncowski

kendine has bi işletim sistemi var ,bunlara program yükleniyor.google dan arattırırsan bi kaç site çıkar karşına .

LÜTFEN O SİTELERDEN BİRİNDEN BİR OYUN BURAYA KOYARSAN BİZDE YARARLANIRIZ..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

• t828 modeli telim var, bildiğiniz gibi kulaklıkları çok dandik, dönüştürücü bulabilirmiyim yada biyerde yaptırbilirmiyim mp3 kulaklığı takmak için.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.