Şimdi Ara

#Anycool D4000 (Tintele TT-V1) İnceleme#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  #Anycool D4000 (Tintele TT-V1) İnceleme#

Not: Fotoğraflar N82 ile çekilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 13 Ağustos 2008; 17:02:39 >

• Kullandıkça bu kısmı güncelleyeceğim. Ürün yeni elime geçti.

İyi yanları:
    Ekran dokunmatik,
    Radyo ve TV var (ekran tazeleme hızı ve işlemcisi pek hızlı değil. Mesela olimpiyatlarda voleybol maçı açtım TRT'de. LCD monitörlerdeki ghost denilen olay çok bariz bir şekilde belli oluyor. Ancak haber filan izlerken bir sorun yok),
    Çift hat destekliyor,
    3,5 mm'lik standart kulaklıklar takılabiliyor,
    Nokia BL-5C batarya kulanılıyor,
    USB'den şarj oluyor.

İlk gözüme çarpan kötü yanları:
    Kalem yok ve ekran parmakla zor kullanılıyor,
    Türkçesi çok ama çok kötü bu yüzden de ingilizce kullanıyorum,
    Hafızası 123KB ve bunun sadece 70KB'ı boş,
    Sol seçim tuşu yok. Oradaki seçenek için ya parmağınızla uğraşacaksınız yada hep OK tuşunu kullanmak zorundasınız.

Yanında 2 Gb microSD vardı. Onunla kullanmaya çalışacağım bakalım.

Az önce 597KB bir jpg uzantılı resmi Bluetooth ile karta attım. Hep merak ediyordum açmıyor mu gerçekten diye. Resmi açtı, şaşırdım. (Sanki çok büyük marifet gibi). Yarın video denemeleri yapacağıım vakit bulursam. Bakalıım denildiği gibi takılma oluyor mu.

İncelemem sürecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 13 Ağustos 2008; 20:30:28 >

• hocam hayirli olsun kaca aldin acaba soylersen
    bide videolar icin convert etmen lazim videoyu ole bi konu acmistim ordan convet edip sorusuz izleyebilirsiniz
  • KNKİ KAÇA ALDIM BENDE T 818 ALMAYI DÜŞÜNÜORM BU ARADA HAYIRLI OLSN AYRICA T818 DE KALEM WERİOLAR
    BU ARADA YA KOLONLAR İKİ AY SONRA KAPANIR FİLAN DİOLAR BİŞİ ANLAMADIM YOK BAZI RESIMLERİ ACMAZ DİOLAR ACIKLARMISIN
  • BEN T818 KULLANIYORUM ARKADAŞIM 2 AY GİBİ KAYITLI GÖZÜKTÜ SONRA MESAJ GELDİ KAPATILACAK DİYE VE KAPATILDI.TELEFON ELİMDE KALDI...T818 İN TELEFON HAFIZASI ----197k YANLIŞ DUYMADIN ---197k O NEDENLEDE BÜYÜK RESİMLERİ AÇMIYOR.2MP İLE ÇELİLEN RESİMLERİ AÇMIYOR..KAMERASI 2-3-3,2-5 DİYORLAR AMA HEPSİ VGA(NOKİANIN 7 SENE ÖNCESİ)RESİM KALİTESİ İYİ DEĞİL...VİDEOSU İSE CEVİRİCİLERLE BİRA DÜZELEBİLİYOR AMA kare sayısı 5frs hoplaya zıplaya kesik kesik gösteriyor.7 sene önceki 6600 kailtesi.Avi oynatmıyor.yanlızmepg4 ve 3gp oynatıyor....3g ve görüntülü konuşma yok..türkcesi berbat.Benimkinde Güvenlik ayarları yerine GÜVELİK AYARLARI yazıyor.Kalem içinden çıkyor.karar senin ama üç kez düşün derim sevgiler

• 170 lira + 5 lira da kargo ile aldım. Anten çıkıyor diğerlerinde ama bunda heralde çıkmıyor. Fazla çekipte kopartırım diye korkuyorum. Convert etmek şart ne yazıkki bunlarda. Dediğim gibi bu model açtı resmi ama diğerlerini hiç kullanmadım. Bi tek N95'in taklidini denedim arkadaşta ama fazla değil. Zaten o da 2 kere arıza verdi.
    Kapanma konusunda bişey diyemem. Belki yarın kapanır, belki hiç kapanmaz. Bunu göze alamıyorsanız almayın. Bence 185 liradanda fazla vermeyin değmez. Sonuçta tamamen risk alıyorsunuz. ben bunu hem meraktan, hemde TV için aldım. Malum gurbette bekar adamız. Bide öğrenci olup yurtta kalırsan sıkıntıdan geberiyorsun. N82de TV olsaydı bunu almazdım elbette.

Bu arada imeilere baktım. Biri Ericsson GH688, diğeri ise Ericsson GA628. Yani kapanma olasılığı çok yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 13 Ağustos 2008; 18:48:32 >

• Ericsson GH688, diğeri ise Ericsson GA628
    BAK BAKALIM BUNLARDA WAP VE GPRS VARMI YOKSA HİÇ WAPA GİRME KESİNLİKLE KAPANMAYI HIZLANDIRIRSIN SEVGİLER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bakmaya gerek yok. Siz heralde hatırlamıyorsunuz onları. Gerçek manada tuğla telefonlardı. Kutu kutu harfler vardı ve GPRS'i bırakın wap bile icat edilmemişti o dönemde. Hatta titreşim bile icat edilmemişti. Ne günlerdi yaw. Antenini modifiye ederdik çeksin diye. Telefonun yarısı pildi.

Zaten ben GPRS'e filan hiç girmem. Şuan bende N82 var. Wi-fi bile bana yavaş geliyor. Üstelik beleş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 13 Ağustos 2008; 18:53:39 >
  • wap mms kullanmadiktan sonra hic bise olmaz
  • Az önce 1,5 mb'lık bir resim denedim ve dosya çok büyük dedi. Dosya limiti 1230Kb yazdı. Bence yeterli bir boyut. En azından böyle dandik bir cihaz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 13 Ağustos 2008; 19:55:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

Bakmaya gerek yok. Siz heralde hatırlamıyorsunuz onları. Gerçek manada tuğla telefonlardı. Kutu kutu harfler vardı ve GPRS'i bırakın wap bile icat edilmemişti o dönemde. Hatta titreşim bile icat edilmemişti. Ne günlerdi yaw. Antenini modifiye ederdik çeksin diye. Telefonun yarısı pildi.

Zaten ben GPRS'e filan hiç girmem. Şuan bende N82 var. Wi-fi bile bana yavaş geliyor. Üstelik beleş.

O ZAMAN kesbi KARDEŞ BU TELEFONLARI NİYE ALAYIM NERESİ CAZİP SÖYLERMİSİN.

• quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN
    O ZAMAN kesbi KARDEŞ BU TELEFONLARI NİYE ALAYIM NERESİ CAZİP SÖYLERMİSİN.

Dediğim gibi ben sırf eğlence olsun diye aldım. Alırkenki düşüncem tamamen şuydu. N82 ile müzik dinleyip film izlemeye kalkarsam pil dayanmayacak ve telefon olarak görevini yerine getiremeyecekti. Ayrıca şuan gurbette ve yalnız sayılırım. Çok canım sıkılıyor. Dandik özelliksiz birşey alacağıma bir tane de bu dandiklerden alayım dedim. Kapansa bile koyarım masanın üstüne. Masa radyosu, müzik çalar, cep televizyonu olur. Gerek olursa içine 2 tane hat takabilirim. Mesela N82 'nin şarjı olmadık bi yerde biterse ki başıma geldi. Hattımı diğeride çalışır durumda öbürüne takar devam ederim dedim. Yoksa kalite derseniz k'si bile yok. Kasası bunun fena değil gerçi. Kulaklık normal kulaklık, pil kolay bulunuyor diyerek aldım işte. Kapansa bile 2 GB kart, yedek pil ile 2Gb'lık MP3/MP4 çalar olarak aldım diyelim. Cep televizyonu aldım diyelim. Bu tamamen bana özel bir durum. Yoksa telefonu olmayan biri için tavsiye asla etmem. Yani bunları alanların 1. amacı telefon olarak kullanmak olmamalı bence.
    Kaçak konusuna gelirsek, Iphone alanlardan en az 6 kat daha masumum ve zaten pahalı bir telefon alarak diğer ülkelerdeki insanlara nazaran oldukça yüklü bir vergi ödedim. Konuşurken de ödemeye devam ediyorum. Garantili ürün almayı kim istemezki. Ancak hep takoz modellerin garantilisi var ve 350 lira gibi fahiş fiyatlara satıyorlar. Alış fiyatları en fazla 100 liradır. Şuan teknoloji bir geçiş döneminde ama Türkiye takip etmekte zorlanıyor. Örneğin TV olayı Telefonlara karasal yayın olarak giriyor artık. Ancak ülkemizde hala karasal yayına geçilebilmiş değil. Millet 4G araştırıyor ve geçemeye başlıyor ama biz daha numara taşınabilirliği olsun 3G olsun bir türlü geçemedik. Neyse konu çok dağıldı. Kısaca siz almayın yinede. Akıllı işi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 13 Ağustos 2008; 20:33:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.