60 lvl sınırı ile 3günde 60 olup bıraktığım karakterimi servera geri dönerken değiştirmek istiyorum. elinde tac +10 bow var altında pvp tek kondisyon basılı 3 parça 55 çift 2 parça 55 tek kondisyon armoru var 3 adet 30 abys takısı var binek olarak 70m likti sanırım yunuslardan var bi heves almıştım. greater stigmaların üst sırası açık
elinde buna benzer 58-60 arası templar yada sorc olan varsa takas etmek isterim ilgilenenler burdan yazabilirler
karakter elyos aradığımızda elyos 1 adet daha çok benzer ranger var elimizde o arkadaşıda anuartha geri getirmek istiyoruz kromede serverında 60 sorc karakteri mevcut aynı ranger hesabında.
Çok enteresandır. Ranger olup oyun bırakanlar veya karakter değiştirmek isteyenlerin büyük bölümü karakter olarak templar ararlar. Templar olup bırakanlar ise ranger arıyor birbirine çok zıt iki karakter anlamadım gitti :)
Templar olanlar rangerın hardcore olanına çok denk geldikleri içindir Ranger olanlarda Hardcore Templara damage vermekde inanılmaz güclük cektikleri içindir işin sırrı bu
Mesela çoğu zaman, oyunda yeni mage sin veya ranger ister :D