Şimdi Ara

Antrenmanlarla matematik 2 bir haftada biter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lisede hiçbir şey öğrenmedim, ortaokuldayken matematiğim iyiydi ama üzerinden yıllar geçti, çarpanlara ayırma ebob ekok falan hiç hatırlamıyorum zaten. Tyt matematik çalışmaya başlamadan önce hemen şu ant mat 2 kitabını bitireyim diyorum, tavsiye eder misiniz? Karekök 0 gibi kitaplara gerek yok diye düşünüyorum, ortaokuldan eksik kalmadığına emin olduktan sonra temelden anlatan bir hoca eşliğinde orta seviye kitaplardan birini hakkıyla çözmeyi düşünüyorum, sonrasında zor bir kaynak daha çözerim, siz ne yapmamı tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafathak -- 6 Eylül 2019; 23:3:4 >

• Eylül gibi başlayıp Ocak başında bitirmiştim. Aslında tam da bitirmedim yani son grafik problemi kısmı kaldı :D benim çok işime yaramıştı çok iyi temel attırıyor. Ondan sonra fonksiyonu da öğrenince gerisi gelmişti. Tyt 19.75 Ayt 27.5 net. Sindire sindire 1 ay'da bitirmeye çalış. 1 hafta seni zorlayabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UltioPasha kullanıcısına yanıt
    Hocam kitabın içeriğini inceleme fırsatım olmadı da, bu kitap sadece ortaokul konularını içermiyor mu? Benim amacım üniversite sınavına çalışmaya başlamadan önce ortaokuldan eksiğim kalmadığına emin olmak, bu kitap bunun için fazla mı? Öyleyse eğer, hangi kitabı önerirsiniz? Gerçi ortaokuldan çok eksiğim yok, sadece 8. sınıf konularında biraz sıkıntım var sanırım, çarpanlara ayırma, üslü-köklü sayılar, temel geometri falan. Bunları tamamlamadan içim rahat çalışamam tyt'ye.
  • mustafathak M kullanıcısına yanıt
    Hocam tyt konularının bir kısmı var. Dediğiniz konular var. Ama geometri yok bu kitapta. İlk kitap toplama çıkarma vs. Söylediklerinize göre sorun çıkarmayacağını düşünüyorum. İkinci kitap tam size göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltioPasha -- 6 Eylül 2019; 23:22:23 >
    Hatırladığım kadarıyla ortaokulda pek de geometri öğretilmiyordu zaten, basit birkaç kural falan öğrenmiştik, tyt geometri çalışırken öğrenirim zaten. Tyt konularını çözmezsem peki, ant mat 2 kitabı kaç günde biter? Dediğim gibi, tek amacım ortaokuldan eksik bırakmamak.
  • Bu arada kitabın pdf'ini buldum, ihtiyacı olana pm yoluyla atabilirim.
    Hocam siz kitabı çözün. Ortaokul konuları zaten tyt'de de var. Herhangi bir eksiklik hissetmeyeceksiniz o kadar geriye gitmenize gerek yok .d

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayda ayt biter mi
    7 yıl önce açıldı
    1 ayda Yks sözel biter mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    çarpanlara ayırma, ebob ekok gibi konuları tyt'ye çalışırken de temelden anlatan hocayla çalışırsam eksiksiz öğreneceksem eğer, antrenmanlarla matematik 2'ye de gerek yok o zaman. doğrudan tyt'te çalışmaya başlayayım en iyisi. teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
    Hocam o kadar temelden anlatan hoca olmaz bence. Pdf de bulmuşsunuz bir bakın bakalım bu konulara yapabiliyor muyum diye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.