Şimdi Ara

Antrenmanlarla Kimya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bu kitap temeli çok zayıf olan için nasıldır? Temeli sağlamlaştıracak, konuyu baştan adım adım anlatan bir kitap arıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir? Antrenmanlarla Kimya elinde olan varsa biraz bilgi verebilirse sevinirim, sizce alınmalı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal bir k.a kitap daha iyi olur bence. Kimya temel gerektirecek kadar zor değil.

• güvender konu anlatımlı al keyfine bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Söylesene Neden Şanji

Merhaba, bu kitap temeli çok zayıf olan için nasıldır? Temeli sağlamlaştıracak, konuyu baştan adım adım anlatan bir kitap arıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir? Antrenmanlarla Kimya elinde olan varsa biraz bilgi verebilirse sevinirim, sizce alınmalı mı?

Acaba kullandınız mı antremanlarla kimyayı? Bende yeni başlayacağım da temel 0 hiç yok. Ne önerirsiniz başladıysanız şimdiden teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bosmesguliyet

quote:

Orijinalden alıntı: Söylesene Neden Şanji

Merhaba, bu kitap temeli çok zayıf olan için nasıldır? Temeli sağlamlaştıracak, konuyu baştan adım adım anlatan bir kitap arıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir? Antrenmanlarla Kimya elinde olan varsa biraz bilgi verebilirse sevinirim, sizce alınmalı mı?

Acaba kullandınız mı antremanlarla kimyayı? Bende yeni başlayacağım da temel 0 hiç yok. Ne önerirsiniz başladıysanız şimdiden teşekkürler :)

Aldım, gerçekten çok basit anlatıyor yani hiç bilmeyen birine ideal bence. Ama biraz laubali sanki :) kitapçıya gidip bir kaç cümle okursan fark edersin :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt fizik
    2 yıl önce açıldı
    Tyt Geometri
    3 ay önce açıldı
    AYT BiYOLOJİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.