Şimdi Ara

Antrenmanlar Yayını Yardım Please

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antrenmanlarla Mat-Geo-Fizik-Kimya-Biyoloji kitaplarının 2016 olanlarını mı yoksa 2017 de çıkacakları mı almalıyım ki 2017 kitapları ne zaman çıkar ?

• YOKMU YARDIM EDECEK BİR ALLAHIN KULU
  • Hocam eğer çok çok kötü durumda değilsen alma bence onları. Mesela geometride üçgenin 2 açısını veriyor, 3.sünü soruyor. Çok kötü durumdayım diyorsan yinede kimya ile biyolojiyi alma, bunlara gerek yok ezber zaten ezberleyince yaparsın. Onun dışında müfredat değişecek sanırım o yüzden beklemen iyi olur 2017 basımlarını.
  • Çükütüs kullanıcısına yanıt
    yapma be kardeşim o kadar temelden'mi alıyor geometri neymiş öyle, zaten o kadar bilmiyorsak mf ci olmanın anlamı yok ya ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK AYDINLATTIN peki simetrinin 2017 kitapları çıkmış onların seviyesi nedir bir fikrin var mı kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo -da Vinci

yapma be kardeşim o kadar temelden'mi alıyor geometri neymiş öyle, zaten o kadar bilmiyorsak mf ci olmanın anlamı yok ya ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK AYDINLATTIN peki simetrinin 2017 kitapları çıkmış onların seviyesi nedir bir fikrin var mı kardeşim

Hocam simetri biraz zorlayabilir bence onu biraz sonraya bırak. Sana tavsiyem Karekök 0 geometri. Orta ile kolay arası bir şey. Yani almadan önce içine bak eğer yinede sana zor geliyorsa antremanlarla geometriyi al. Zamanın daha çok nasıl olsa ve zaten 2-3 günde bile bitirebilirsin, en azından pratiklik kazanırsın. Bir sonraki adımı da önerdiğim kitaptır.

Fizik ve kimya için güvenderin konu anlatımlısını öneriyorum. Güvender sözel ağırlıklı bir kitaptır ve fende sözel ağırlıklı geliyor. Matematik için çok bir şey öneremem ama kötüyse onun içinde güvenderin konu anlatımlısı vardı 3 kitaplı ona bi bak derim.

Biyoloji için Aselin başucu kitabı var, onu alabilrisin. Ben bu sene biyoloji için 100 tane bile soru çözmedim, sadece bi kitabı birkaç kez okuyup girdim ve lys de 11,50-12 civarı net gelcek. İşine yarar yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çükütüs -- 30 Haziran 2016; 18:23:49 >

• Çükütüs kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi kesinlikle karekök 0 kitaplarını inceleyeceğim o bile zor ise antrenmanlar alırım basit ise de simetri alacağım Çok teşekkür ederim her şey için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo -da Vinci

Dediğiniz gibi kesinlikle karekök 0 kitaplarını inceleyeceğim o bile zor ise antrenmanlar alırım basit ise de simetri alacağım Çok teşekkür ederim her şey için.

Önemli değil hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.