Şimdi Ara

Antrenman Programı Hazırlamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MaRR0W

güzel konu eline sağlık hocam...

antreman programı hazırlamakdan hiç anlamam hep hazır paketler kullandım ama denicem işe yarar inş.

Ben yine de hazır paket kullanacağım.Çünkü daha çok toyum bu antrenman hazırlamada.Adamlar işi biliyor ve ona göre program hazırlıyor ne de olsa.Zamanla belki bizim de paketlerimiz nete düşer belli mi olur?
  • bunları nasıl ayarlıcaz yapamadım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: UserNameNotFound

bunları nasıl ayarlıcaz yapamadım ben

Nesini anlamadin tam olarak?
  • antreman a girdim ordan nereye giricez orasını anlamadım
     Antrenman Programı Hazırlamak
  • Programlar diyeceksin, ordan yeni program gibi bir şey olması lazım. Ona tıklayıp yeni bir antreman programı yapacaksın.
  • programlar>yeni program demen lazım.sonra istediğin bi ismi verip çubukları oynatmaya başlıyabilirsin...
  • sağolun yaptım
  • bende arkadaşın açıklamalarına göre kendim bir antreman yaptım bakın bakalım
  • Ben hiç bi antremanda bir değeri 0 yapmadım. ( Örn. sende FC - ST' de Defans 0 ) Bence herseye az olsa zaman ayrılmalı, yani defans'ıda 2-3 yapmalısın. Sepebi oyuncunun FC olmasına rağmen Defans'ı yinede iyi ise ( 10 - 13 ) defansa hiç vermesseniz o 8-9 olabiliyor. Aynı şeyi Vela'da yapmıştım.

Defans'ı ortalardaydı, hiç vermeyince baya bir düştü sonradan akıllanıp defansada 2-3 kademe vermeye başladım.

Aslında çok zor birşey ama her oyuncuya teker teker program hazırlamak daha yararlı olabilir. Örneğin DR - DL'lere hiç duran top çalıştırmassın zaten bununda fazla gereği yoktur oyunda fazla iyi duran top kullanan bek yok, ama Srna gibi iyi duran top kullanan bir bekin varsa. Dolayısıyla duran top özelliği düşer. Srna için özel bir program yada tüm yıldızlara uygulanabilecek bir program yapılmalı.

Uyuyakalmışım, yeni uyandım, bazı şeyleri yanlış yazmış olabiliri kusura bakmayın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.