arkadaşlar kaspersky nin süre limitli antivirüs ünü kullanıyordum ama bugün süresi doldu satın alamayacgıma göre ne yapmalıyım?
Burda Crack, Serial paylaşımı yasak.
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
crack isteyen olmadı ki burda crack vs paylaşımının yasak oldugunu bende biliyorum merak etme ben daha başka şeyler sordum örneğin bilgisayarın tarihini geri atmak işe yarar mı vs
quote:
Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos
quote:
crack isteyen olmadı ki burda crack vs paylaşımının yasak oldugunu bende biliyorum merak etme ben daha başka şeyler sordum örneğin bilgisayarın tarihini geri atmak işe yarar mı vs
Crack'den başka yolu olduğunu sanmıyorum.
ise yaramaz ama programi silip registiryden de gerekli butun dosyalari silersen belki tekrar yukliyebilirsin ama tarih sinirlamasi bir aylik filan ise. Yok 25/2/2006 sinirli ise yapamassin
Yeni bi virüs programı bulacaksın.Antivir kur bence ücretsiz,bilgisayarı kasmıyor,hergün update sana yeter.
Türk e bişey olmaz. Birkaç kez Virüs le tanıştık ta şu sıralar sorunsuz gidiyor. zaten yaptığımız tek şey ogame de zaman öldürüp interneti sömürmek.
İlla kaspersky kullanacam diyosan format at yeniden kur. Veya Norton un 90 günlük deneme sürümünü indirip biraz da onu kullanabilirsin..
Panta Antivirus Titanium elektronik ortamda her türlü güvenliği sağlıyor aslında, diğer daha kapsamlı versiyonlarında deneme sürümünü yükleyebililirsin aslında. kullanım süresi dolduğunda ya satın alıcaksın yada programı uninstall, reboot, install yapıcaksın güncell olarak devam ediceksin. Tekken 4-5 deki Pandanın dövüş teknikleri gibi bu virüs programınında internetteki savunmaları süper. Aslında program ucuz olsa direkt satın alırdım. birde 1 senelik satın alsan bir sene sonra updata yapamaz oluyorsun. ama nortonu bir satın alıyorsun program desteği kjesilene kadar updata yapılabiliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: alikemal35
antivirus süz de yaşanır ben buna inanıyorum.
Linux varsa yaşanır tabi ama Windows'da mümkün değil
freeware antivirüs proğramı çok.. bence yaz google a birsürü link var en iyisi bu
nod32 nin de 30 günlük deneme sürümü var istersen onu da kullanabilirsin..
quote:
Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos
quote:
o kadarını biliyonda serial yada crack bulmanın tek çare olacağınımı bilmiyon??????
norton ghost kullanın 5 dakkada yeni windows kurmuş olursunuz sonrada süresi biten programı tekrar kurarak devam edersiniz.
Ona ne gerek varki eski virüs programini uninstall yaparsın. yüklemeyi yapmadığın bir tar5ihi geri yükleme kaydı olarak kaydeder. sonra sitemi yükelem yapmadığın o tarihe geri alırsın. xp sistem geri yüklemesi çok işe yariyor. hatta virüs yada zaralı programlar bulaştıysa sistemi sorunsuz en yakın tarihe geri alıyorum. oluyro bitiyor.
benimle temasa geç arkadaşım ismailtoi99@hotmail.com msn den ulaş bana 2007 7 ci aya kadar yetermi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme