Şimdi Ara

antivirüs programı indirecem ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce arkadaş avast önermişti,programı kurmuştum ama laptop cok yavaş açıldı ve hiç bir program kullanmıyorum ancak windows güvenlik duvarı etkin ama windowns defender tarama yapmıyor(sebebi belki format atılmıştı ve sağ alt köşede windowsu etkinleştir diye bi yazı)
    neyse sizce hangani virus programını kullanmalıyım yoksa böle dewam mı etmeliyim? şunuda belirtiym ben sadece oyun için laptop açıyorum yani program fln indirim kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertoğlan -- 16 Temmuz 2015; 23:24:52 >

• Eset smart security gayet kaliteli ancak ücretli isterseniz deneme sürümünü indirin eğer beğenirseniz full sürümünü indirirsiniz.Ben tavsiye ederim gayet güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende eset smart security 8 öneririm kasmıyor bilgisayarı.

• Buyur kardeş bunu kullan bitdefender gayet iyi koruyor pc yi. Link de 6aylık yasal lisans veriyor. 6ay bitene kadar zaten bitdefender boyle kampanyalar yapıyor sürekli. Takip edersen uzun süre kullanabilirsin yasal full sürüm antivirüs. Ben kullanıyorum 1.5 yıldır bitdefender i.

http://goo.gl/TJvccK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes122 -- 17 Temmuz 2015; 10:17:38 >
  • Bende seneledir esed nod32 kullanıyorum

Hiç hir kazma yapmıyor gerektiği kadar da virüs tutuyor :)

Ücreti yüksek ama verdiğiniz fiyata değiyor gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: SyRoNeX

Eset smart security gayet kaliteli ancak ücretli isterseniz deneme sürümünü indirin eğer beğenirseniz full sürümünü indirirsiniz.Ben tavsiye ederim gayet güzel

şuan 3 aylık deneme sürümü var
    http://blog.tamindir.com/tum-takipcilerimize-ucretsiz-eset-smart-security-lisansi-dagitiyoruz_11043/
  • anti virüs programı indirme daha iyi. İlla indircem diyorsan NASA'nın kullandığı kaspersky indir ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkese tek tek teşükür ederim ilginiz için eset deneyeceğim büyük ihtimal :D
  • SyRoNeX kullanıcısına yanıt
    Nasa Rus yapımı Kaspersky kullaniyormus....bir yasima daha girdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.