Şimdi Ara

antidepresan sonrası sürekli uyuma istegi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlaç tedavisne basladim aksam yemekten sonra alıyorum kullananlar nasıl alıyor acaba ?

İLk günüm kafa 1 milyon oldu uyku istegi çok oldu enerji az çok geldi ama uyku daha çok oldugu için enerjiyi tam olarak hissetmedim.

Normalmi daha ilk gün

• uyku yapar normal. ama bir daha gittiğinde söyle bunu belki ilacını değiştirir ya da hafifini verir? hangi ilacı kullanıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

uyku yapar normal. ama bir daha gittiğinde söyle bunu belki ilacını değiştirir ya da hafifini verir? hangi ilacı kullanıyorsun?

Doktor kadındı anlattım ve anafranil selectra verdi.2 sini aksam yemekten sonra içiyorum aslında öğle yemeginden sonra 1 adet aksam yemeginden sonra 1 adet olsa uyku yapmaz gibi ?
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutali1

quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

uyku yapar normal. ama bir daha gittiğinde söyle bunu belki ilacını değiştirir ya da hafifini verir? hangi ilacı kullanıyorsun?

Doktor kadındı anlattım ve anafranil selectra verdi.2 sini aksam yemekten sonra içiyorum aslında öğle yemeginden sonra 1 adet aksam yemeginden sonra 1 adet olsa uyku yapmaz gibi ?

selectra çok uyku yapıyor diye duymustum. git doktoruna degistirsin ilacı hacı. bende de olmuştu aynı olay zamanında degistirmistim. ama ilaclarin adını bile unuttum

• Bende gecen hafta basladım geceleri uyuyamıyorum,durmadan uyanıyorum.Enerji kaybı yasamadım onun aksine sakinleştirici olan dideral içince fena mayıştırıyor.

• paxil hakkkinda bilgisi olan alintilayabilir mi . ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonnyCaqe

Bende gecen hafta basladım geceleri uyuyamıyorum,durmadan uyanıyorum.Enerji kaybı yasamadım onun aksine sakinleştirici olan dideral içince fena mayıştırıyor.

Bendede enerji kaybı yok ama uykusuzluk var 1 hafta filan geçsin bakim ne olacak normal bence.

@whtswrongstupid

Aynen selectra uyku yapıyor ama iyi geldi ilk günden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.