Bildirim
antidepresan sonrası sürekli uyuma istegi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
uyku yapar normal. ama bir daha gittiğinde söyle bunu belki ilacını değiştirir ya da hafifini verir? hangi ilacı kullanıyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: whtswrongstupid
uyku yapar normal. ama bir daha gittiğinde söyle bunu belki ilacını değiştirir ya da hafifini verir? hangi ilacı kullanıyorsun?
Doktor kadındı anlattım ve anafranil selectra verdi.2 sini aksam yemekten sonra içiyorum aslında öğle yemeginden sonra 1 adet aksam yemeginden sonra 1 adet olsa uyku yapmaz gibi ? -
up -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmutali1
quote:
Orijinalden alıntı: whtswrongstupid
Doktor kadındı anlattım ve anafranil selectra verdi.2 sini aksam yemekten sonra içiyorum aslında öğle yemeginden sonra 1 adet aksam yemeginden sonra 1 adet olsa uyku yapmaz gibi ?
selectra çok uyku yapıyor diye duymustum. git doktoruna degistirsin ilacı hacı. bende de olmuştu aynı olay zamanında degistirmistim. ama ilaclarin adını bile unuttum
Bende gecen hafta basladım geceleri uyuyamıyorum,durmadan uyanıyorum.Enerji kaybı yasamadım onun aksine sakinleştirici olan dideral içince fena mayıştırıyor.
paxil hakkkinda bilgisi olan alintilayabilir mi . ?
quote:
Orijinalden alıntı: JonnyCaqe
Bende gecen hafta basladım geceleri uyuyamıyorum,durmadan uyanıyorum.Enerji kaybı yasamadım onun aksine sakinleştirici olan dideral içince fena mayıştırıyor.
Bendede enerji kaybı yok ama uykusuzluk var 1 hafta filan geçsin bakim ne olacak normal bence.
@whtswrongstupid
Aynen selectra uyku yapıyor ama iyi geldi ilk günden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X