Şimdi Ara

Antidepresan kullandım ve işe yaradı soruları alayım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: capo di capi

5 yıldır Lustral alıyorum çok memnunum.

Anksiyete tedavisi icin 1.5yil tranko ve dideral ile kullandim doz arttirdigim zamanlarda ruya gormekten uyuyamadigimi biliyorum birakali 1yil oluyor iyilestim ama zevk icin mi kullaniyorsun merak ettim 5yil ne yahu ilaç arkadaslar bunlar hormonlarinizi bozar hastaliginiz yokken ozenip icmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panik atağım var. Bir kez bıraktım hemen tekrar ataklar başladı. Doktor devam et dedi. Mecbur içiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Panik atağım var. Bir kez bıraktım hemen tekrar ataklar başladı. Doktor devam et dedi. Mecbur içiyorum.

Degistir o doktoru oyle doktor olmaz. Benimde panik atak anksiyete idi 1.5yil kullandim sonra doktorum yavas yavas azalttirdi kesttirtti. 5yil cok cok fazla. Baska doktora git dostum hastaligini cektim ama tedaviside kolay bir hastalik.

• cipralex ssrı antidepresanlar arasında en soft olanı. kişi kullanacağı antidepresanlar arasında en az yan etkiyi cipralexte görür. bunu sakın kalıcı gibi görmeyin. son defa kullanıyormuş gibi kullanın. ssrı ilaçlar çok genç ilaçlar, 40-50 yıl sonra vucutta nasıl bir etki bıraktığı bilinmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülfikarr -- 11 Mart 2017; 10:36:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tycoon.emperor

Nasil hissettiriyor hayat daha kolay oluyorsa bende basliycam valla hem yasal hem gunah degil

eğer depresyon ve anksiyeteniz yoksa çokda iyi olmayabilir, gereksiz bir rahatlık verir, dünya yansa banane dersin, sorumluluklarını sebepsizce yerine getiremezsin herşeye s.ktr et dersin. annen baban ölse gram gözyaşı dökmezsin.
  • Ben antidepresan kullandım beynimi durgunlastirdi ne yapmalıyım ? Okuduğum

• Arkadaşlar antidepresan kullandıktan sonra beynim durgunlastı okuduğumu anlayamıyorum denileni algılaya

• Arkadaşlar antidepresan benim beynimi durgunlastirdi kafam birşey almıyor okuduğumu anlamiylrum bırakalı da 2 ay oldu hala bu durgunluk geçmedi

• capo di capi kullanıcısına yanıt

Lustral e devam mı?

İyi misiniz?

• İyiyim şükür. Ama müadil ürün olan Seralin kullanıyorum 8 aydır.

• capo di capi kullanıcısına yanıt

İştahsızlık ne zaman geçiyor?

Lustral de 10. Gündeyim. 2 gündür 50 mg a geçtim

Şu an 50 mg kullanışımın 3. Günü

Akşam Abilify a başlayacağım

• Bende hiç iştahsızlık yapmadı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.