Şimdi Ara

Antidepresan etkilerinden çabuk kurtulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben 22 temmuzda anafranili bıraktım ama bazı etkiler geçmedi ortalama kaç günde vücuttan atılır ve eski beyin kimyama kavuşmuş olurum?
    hergün rüyalanma falan var çok can sıkıcı

• Yarılanma ömrü nedir hiç bir bilgim yok ama düzenli egzersize başlamanı öneririm.Beyninin kendini yeniden kalibre etmesine destek olur.Bununla birlikte bir detoks diyeti uygulayabilirsin.Geçmiş olsun dileklerimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashbacter -- 22 Ağustos 2013; 15:06:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashbacter

Yarılanma ömrü nedir hiç bir bilgim yok ama düzenli egzersize başlamanı öneririm.Beyninin kendini ueniden kalibre etmesine destek olur.Bununla birlikte bir detoks diyeti uygulayabilirsin.Geçmiş olsun dileklerimle.

spor olarak yüürüyüş yapıyorum çoğu insan gibi günlük yarım saat 1 saat falan
    çok teşekkürler hocam inşallah geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

Yarılanma ömrü nedir hiç bir bilgim yok ama düzenli egzersize başlamanı öneririm.Beyninin kendini ueniden kalibre etmesine destek olur.Bununla birlikte bir detoks diyeti uygulayabilirsin.Geçmiş olsun dileklerimle.

Rica ederim ama yürüyüş egzersiz olarak beynin için yeterli değil gibime geliyor.Daha çok ellerinin, ayaklarının ve gözlerinin koordineli çalıştığı bir spor tercih etmen daha iyi olur.Masa tenisi veya savaş sanatları gibi.Birde şu video serisini izlemeni tavsiye ederim beynin için.Geçmiş olsun dileklerimle.

https://www.youtube.com/watch?v=BAuYKd9g3HM&list=PL809507E0EEF38C82

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

Rica ederim ama yürüyüş egzersiz olarak beynin için yeterli değil gibime geliyor.Daha çok ellerinin, ayaklarının ve gözlerinin koordineli çalıştığı bir spor tercih etmen daha iyi olur.Masa tenisi veya savaş sanatları gibi.Birde şu video serisini izlemeni tavsiye ederim beynin için.Geçmiş olsun dileklerimle.

https://www.youtube.com/watch?v=BAuYKd9g3HM&list=PL809507E0EEF38C82

teşekkürle hocam sağolun

• Akin_Tr kullanıcısına yanıt
    Iyi günler ben antidepresanı 1 gün kullanıp bıraktım. Yan etkileri fazla oldu diye kullanmama kararı aldım. Herhangi bir problem yaşarmıyım. 2 gün oldu yan etkileri var biraz tedirgin olmaya başladım. Cevaplarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zadehan

Iyi günler ben antidepresanı 1 gün kullanıp bıraktım. Yan etkileri fazla oldu diye kullanmama kararı aldım. Herhangi bir problem yaşarmıyım. 2 gün oldu yan etkileri var biraz tedirgin olmaya başladım. Cevaplarsanız sevinirim
    1 günden hiçbir şey olmaz. maksimum 5-6 gün belki yan etki yaşarsın o da hafif olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler sağol aslında korkudan kullanmıyorum kötü olurum bırakamam diye nette çok fazla bilgi var kim uyusturcu diyor felan filan

Bende 2 aydır stres vardı normal hafif rahatsızlık geçirdim sonra psikolijime etki etti. bir gece uyandım kulak çınlamam başladı bu durum dahada depresif hale soktu doktorlara göründüm bir şey yok dediler. psikolojik depresyon anksiyete bozuklukğu diyenler oldu o yüzden pskiyatriye gittim. antideprsan durumunu düzeltir diyenler oldu. doktora anlattım durumu dedi ilacın bir alakası yok ama sana vereyim kullan dedi. Bir gün kullandım sonra kolda başta yanma oldu. vücuttada sonra bulantı uykusuzluk ağız kuruluğu derken bıraktım sonrası durum anlattığım gibi kafam karışık biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.