Şimdi Ara

Anti-Virus programınızı test edin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
16.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    593 taradı
    590 buldu en iyisi nod galiba

TheGate arkadaşımıza katılıyorum çok eskimiş bu topic ya yaşlanmış iyice
  • pcmiz batmasın deniyorum editle dönücem...

EDIT: indirirken hepsini tek tek izin vermek zorunda kaldım uğraşmadım ama download byte byte gidiodu nerdeyse kaspersky ii baya ama tırstım desem yalan olmaz saçma geldi silemezse nolucak netten bi test daha mantıklı olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitoloji -- 6 Nisan 2007; 20:21:13 >
  • bitdefender internet security v10
    601 dosya taradı
    596 zararlı buldu
    430 tanımlanan virüs
    silmeden dosyayı bir bütün olarak karantinaya aldı!!

dosyayı flash getle indirirken taradı ve direk bloke koydu yani dosyaya ulaşmak imkansız hale geldi karantinadan geri yükleme yaptırdığım zaman bile dosyayla bağlantımı hemen kesti. ayrıca sadece antivirüs yetmez spyware ve firewall da olması gerekir bu olayı atlamayın yani komple internet güvenliği paketi kullanın. 7-8 tane yazılım denedim benim hoşuma en çok bitdefender gitti saygılarımla.
  • NOD32 kullanıyorum 594 dosya taradı 590 tehdit buldu hiç birini silemedi. ama indirirken uyarı verdi virüslü die güvenli sistem=

1.nod32
    2.avast pro.
    3.spy temizliyici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by dream -- 21 Nisan 2007; 14:06:17 >
  • avast pro son sürüm son güncelleştirme hepsini sildi süpersin avastt!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by dream -- 21 Nisan 2007; 14:05:16 >
  • GENCLER BEN İLK OLARAK ANTİVİR KULLANIYODUM BİR SÜRÜ FORUM GEZDİM HERKES ANTİVİRİ ÖVÜYODU BENDE GÖNÜL RAHATLIGIYLA KULLANIYODUM AMA SON GÜNLERDE YENİ VİRÜSLER CIKMIS ANTİVİR BUNLARI TANIMADI VE PC ME BİRSÜRÜ GÖREV YÖNETİCİSİNDE SONLANDIRAMADIGIM EXE İÇİNDE VİRÜSLER GİRDİ ŞİMDİ KASPERSKY KULLANIYOM ÇOK MEMNUNUM ANTİVİR E LAFIM YOK AMA DEVİR ŞİMDİ KASPERSKY DEVRİ O YÜZDEN BENİM TAVSİYEM KASPERSKY YA DA TAMAMEN VİRÜSLERDEN KURTULMAK İSTİYOSANIZ WİNDOWS XP YERİNE PC NİZE LİNUX YA DA PAVDUS KURUN
  • sonucum bu nasıl sizce:D
  • uppp
  • 593 tane virüs olayı çıkalı kaç sene oldu. Bırakın sıradan antivirüsleri windows'un kendi güvenlik sistemi bile tanır bunları silemez ayrı mesele:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

uppp

• panda internet secruty 2007 ile tarattırdım
    onca virüsten 4 bırak tı gerikalanları sordu bana ne yapayım die ben de dedim sil gitsin 4 tane bıraktığına da zzaten tıkladım hiç etkisi olmadı demekki başarısız virüsleri silmio panda
  • quote:

Orjinalden alıntı: imparatore

Nod32

590 tanesini sildi
    3 tanesini tanımlayamayıp gönderdi

ewet zaten bu yüzden en çok odulu olan pr nod32 girin hatta http://tr.wikipedia.org/wiki/Nod32 burdada yazıyyor imparatore doğru söylüyor ve hiçbir antivirus programı tüm virusleri bulamaz mesela görünmez halo virüsü

• ben de nod32 kullanıyom ve dosyayı indirmemi engelledi
  • quote:

Orjinalden alıntı: temizdeniz

Bu mesajı başka bir pc'den yazıyorum.
    Meğer antivirüs kurulu değilmiş yav
    İşin yoksa format at şimdi

onu nasıl becerdin ya

• Avira Antivir Freeware

Anti-Virus programınızı test edin
  • bende deneyecektim tırstım birden bilgisayarım 594 tane virüsle dolar diye
  • Bunları zaten sanal makinada test etmenizi öneriyorum eğer acemi iseniz.

Ha birde; 594 virüs , piyasadaki 1000 lerce virüs ün yanında hiçbirşey kalır.Çok kaale almamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 30 Ocak 2008; 19:08:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: penkala

quote:

Orjinalden alıntı: temizdeniz

Bu mesajı başka bir pc'den yazıyorum.
    Meğer antivirüs kurulu değilmiş yav
    İşin yoksa format at şimdi

onu nasıl becerdin ya

• Nod32
  • nod 32 o dosyayı acmaz bile eminim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.