Arkadaşlar farkettim ki herkes hızlıca bu itemi toplamaya çalışıyor adamlar bot bile kurmuş direk 6 key veriyor. İleride değerlenicek mi neden bu kadar toplanıyor ?
Kutudan cıkabilen bi itemin değeri daha ne kadar artabilir merak ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: alidinc06
Kutu elbet kaldırılcak ve şu an Anti Mage'in en değerli itemi. Bence değerlenebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Amagina
quote:
Orijinalden alıntı: alidinc06
Kutu elbet kaldırılcak ve şu an Anti Mage'in en değerli itemi. Bence değerlenebilir.
Kutu kaldırılmıyor bana eski kutulardan düşmeye başladı yeni sistemle daha az sıklıkla düşmeye başlar ve kutu cok değerlenmezse itemde cok değerlenmez diye düşünüyorum çünkü key satışını shopdan kaldıracaklarını sanmıyorum.Ama bildikleri bişey varsa onun için bişey söyleyemem.Valvenin sağı solu belli olmaz 10 dolarlık seti satılmayınca nispet olsun diye immortal yaptığı için bişey diyemeyeceğim
ilk günde 6 keydı cıksa cıksa 7 8 e cikar en fazla
quote:
Orijinalden alıntı: Amagina
Arkadaşlar farkettim ki herkes hızlıca bu itemi toplamaya çalışıyor adamlar bot bile kurmuş direk 6 key veriyor. İleride değerlenicek mi neden bu kadar toplanıyor ?
Herkes topladığından değeri artıyor zaten. Aynısı commander sette de oldu, millet topladığı için 15 keye çıktı şuan 8-9 keyde. İlk gün 3-4k idi manta pack, almadım.