Şimdi Ara

Anti Mage Myhtical Manta Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar farkettim ki herkes hızlıca bu itemi toplamaya çalışıyor adamlar bot bile kurmuş direk 6 key veriyor. İleride değerlenicek mi neden bu kadar toplanıyor ?

• Kutudan cıkabilen bi itemin değeri daha ne kadar artabilir merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidinc06

Kutudan cıkabilen bi itemin değeri daha ne kadar artabilir merak ediyorum

Kutu elbet kaldırılcak ve şu an Anti Mage'in en değerli itemi. Bence değerlenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amagina

quote:

Orijinalden alıntı: alidinc06

Kutudan cıkabilen bi itemin değeri daha ne kadar artabilir merak ediyorum

Kutu elbet kaldırılcak ve şu an Anti Mage'in en değerli itemi. Bence değerlenebilir.

Kutu kaldırılmıyor bana eski kutulardan düşmeye başladı yeni sistemle daha az sıklıkla düşmeye başlar ve kutu cok değerlenmezse itemde cok değerlenmez diye düşünüyorum çünkü key satışını shopdan kaldıracaklarını sanmıyorum.Ama bildikleri bişey varsa onun için bişey söyleyemem.Valvenin sağı solu belli olmaz 10 dolarlık seti satılmayınca nispet olsun diye immortal yaptığı için bişey diyemeyeceğim

• ilk günde 6 keydı cıksa cıksa 7 8 e cikar en fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amagina

Arkadaşlar farkettim ki herkes hızlıca bu itemi toplamaya çalışıyor adamlar bot bile kurmuş direk 6 key veriyor. İleride değerlenicek mi neden bu kadar toplanıyor ?

Herkes topladığından değeri artıyor zaten. Aynısı commander sette de oldu, millet topladığı için 15 keye çıktı şuan 8-9 keyde. İlk gün 3-4k idi manta pack, almadım.
  • 4$ a almıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.