Anti-feminist ablaya yarıldım (Leonarda Jonie)

-
-
Bunun da ekmeği erkek takipçiler
_____________________________ -
İngilizce yorumların burda yazılanlara aşırı benzer olması
-->> I blame simps inflating the egos of these 2s and 3s....
-->> suç ikilik-üçlük kızların egolarını şişiren abazalarda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Feminizm 1900'lerin başında mantıklıydı hatta bunun şiddetlenmesi için 2 tane Dünya savaşı zemin olmuştur. Kadınların önceden çoğu hakkı yoktu. Artık günümüzde feminizm sadece ve sadece bir maske olarak kullanılıyor.
Erkekleri aşağılamak, daha fazla ayrıcalık sağlamak ve kadınların erkeklerden eksikliklerini bu şekilde tamamlama amacıyla abartılıyor. Kadın haklarına karşı değilim ama günümüzde feminizm çok başka yere çekiliyor.
Bundan da çok fazla prim kasan var. Bazı kadınlar feminizme sallıyor ama iki gün sonra feminizmi övüyorlar veya tam tersi.
söylediği şeyler aşırı doğru. kadınların saçma sapan bir şekilde yüceltildiği bir dünyada birinin gerçekleri söylemesi güzel olmuş.
_____________________________ . -
Yorumlarda gordum:
Men insult other men and don't mean it. Women compliment other women and don't mean it.
水善|土強|火烈|气和
-
şu kadınların birbirlerine aşırı yalakalanmalarına acayip uyuz oluyorum ya. özellikle birbirlerini tanımayan kadınların. influencer kızın teki instada video paylaşıyor altına kadın takipçileri sırılsıklam iltifat ediyor iltifata öpücüklere boğuyor nedir bu boş ve samimiyetsiz yalakalığın sebebi? kadınların her şeyi çok samimiyetsiz ya.
_____________________________ . -
Babıldııııııım sen babıldın biz babıldık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "WENK WENK" -
feminizm ne ya boş boş işler
Twitter'da da askimlar havada ucusuyor tanimadiklari kisilere. Bir erkek iltifat etse hakaret ederler.
水善|土強|火烈|气和
-
hayır bi de neymiş kadının hemcinsinden iltifat duyması erkekten iltifat duymasından daha iyiymiş. kadınlar samimiyetsizliğin dibine vuruyorlar bunu anlamıyorlar mı yoksa anlamak mı istemiyorlar bilmiyorum
_____________________________ .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X