Şimdi Ara

ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
9
Favori
43.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ne insanlar gördüm üzerinde javeline yok, ne javelinler gordum içinde insan yok
    silah yok mermi yok icinde karakter yok meele bile vuramiyor. Bu nasil sey 🙈

    ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanış videolarını izlerken de tam benlik diyordum, alpha ve demoda da düşüncemi değiştiren bir faktör olmadı. Bayıldım, bugün bütün gün oynadım (PS4). İlginçtir bağlantı sorunu hiç yaşamadım sadece görevlere girerken yükleme ekranı donuyordu, onun için de yapımcı ekip geçici çözüm olarak çıkıp tekrar girdiğinizde oyun sizi kaldığınız yere atacaktır bilgisini paylaşmıştı, bir tek bu durum biraz uğraştırdı ama demonun izin verdiği her şeyi yapabildim.

    Lvl 15 oldum ama oyundaki bu Pilot lvl sistemi sadece bazı içerikleri aktifleştirmek için var, asıl önemli olan Gear Score ve Javelin'in değer seviyesi, bu ikisi oyundaki yerinizi belirliyor. Ranger ile çok oynamadım, tercihimi daha çok Colossus'dan yana kullandım. Colossus ile oynamak epey keyif verdi bu arada, videolarda yavan gözüküyordu biraz da bu yüzden denemek istedim ve kesinlikle sevdim. Gear Score 135'e kadar çıkardım, Stronghold'u (Dungeon) birkaç kez hard seviyede farmladım ama gear score 19'dan yüksek eşya düşmedi. Yarın birkaç kez daha deneyeceğim. Bu arada dungeon muhteşemdi, Destiny'nin hiçbir strike görevi bu kadar iyi değildi, adeta raid gibi dungeon yapmış adamlar, takdir ettim ve diğerlerini de gerçekten çok merak ettim, beklentim de bir hayli arttı diyebilirim. Üç kısımlık bir yan hikaye görevi vardı, onlar da sıradan görevler gibi değil de bir nevi dungeon tarzı bir yapıdaydı aslında, hepsi böyle mi bilemiyorum ama o görev yapısını da beğendim.

    Anthem, evet Destiny gibi mmorpg-shooter kırması bir oyun ve içerik bakımından da çok benzer yollardan gidiyor. Ancak yönlendirilen karakterler açısından çok bariz bir fark söz konusu, burada durmadan uçup kaçan bir mecha'yı kontrol ediyorsunuz. Bu durum aynı zamanda oyunu da çok hızlandırıyor, girilen aksiyon Destiny, Division'dakinin birkaç katı fazla ve yoğun, bu çok ciddi bir fark. Anthem'i almak için sadece loot oyunu seviyor olmak da yetmeyebilir, mesela ben mecha animeleri çok seven biriyimdir ve Anthem'in şu karakterleri benim için albenisi olan bir şey ama kimisi bu tip karakterleri yönetmeyi sevmeyebilir ve dediğim gibi sırf bu yüzden loot oyunu seviyor olsanız dahi bu oyundan keyif almayabilirsiniz.




  • Adam sabahtan beri harika bir takım ile oynuyor.ÜStelik 4K.Tavsiye ederim...

  • EA vereceğin servera kafam girsin.2 saattir Loading ekranında takılıp duruyor bir türlü giremedim çıkıp tekrar girdiğim zaman da bağlantı hatası alıyorum her zamanki gibi yine şaşırtmadın EA!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodu olan varsa lütfen paylaşabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıcı geldi videolardan. Böyle düşünüp oyunu oynayan oldu mu acaba? Sağa sola amaçsızca sıkıp sıkıp geziyoruz gibi. Umarım arka plandaki hikayede bir şeyler vardır. Hoş zaten alıp oynayamam da. Arkadaşım da yok zaten oynayacak. Gene single player oyunlara kaldık.
  • ya deli olcam. millet oynuyor. tamam benm gibi oynayamayan da fazla. sçamalık bu server kime, neye göre oyuna bağlıyor ya. bir kere giremedim oyuna bir kere bile ya. lanet olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz nasıl girdi girmedi diyorsunuz herkezde kod varda bir bendemi yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dunden beri oyuna giremedim.
  • Oyun fena değil ama teknik sorunlar felaket. Zaten oyunun çıkmasına 1 ay kalmış düzeltmelerine imkân yok. Tavsiyem oyunun çıkmasını ve üstüne birkaç ay geçmesini bekleyin.
  • Surekli connection problem hatasini aliyorum. Bunun bir çözümü yok mu?
  • Stronghold a girerken yükleme ekranında hata olursa oyunu kapatıp açın ekibe katıl diye soruyor ozaman direk görevden adamlarla birlikte başlıyorsunuz. Açarken de bağlantı sorunu olursa baktınız girmiyor oyuna kapatıp açın tekrar. Ben bi cuma gecesi sıkıntı yaşadım ondan sonra hep girebildim rahatça.

    Oyunda birsuru saldırı seçeneği mevcut, farklı kombinlerle çeşitli combolar yapmak mümkün. Her yeteneğin farklı bonuslu halleri mevcut. Daha iyisini düşürmek için bol bol aynı görevleri yapıp durucaz anlaşılan. Javelin zırhlarının sabit tipte olmaması farklı tipte zırh seçenekleri olması da ayrı bi güzel. Silahlardan modlara zırhlardan yeteneklere kadar müthiş bir craft mekaniği mevcut. Bu oyunu nekadar çok oynarsan okadar iyi olursun. He tabi birazda şans olacak orası ayrı.
    Ben genel olarak çok beğendim. Başta uçmaya alışmak biraz zaman alabilir onun haricinde tps ye alışmak ta daha önce bu tip oynanışa sahip bir oyun oynamadıysanız eğer farklı gelecektir. Destiny Division tarzı oyunlarda kasan birisi antheme bayılır diye düşünüyorum. Sabah akşam Destiny oynayan bi gurubum var oynayanların çoğu beğendi. Benim için tek sıkıntı Division 2 ile yakın tarihte çıkacak olması. Division daha çok oynarım gibime geliyor ondaki dz çok daha eğlenceli geçiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://www.ea.com/games/anthem/anthem-demos/redeem?token=NHpuVVcyQT0jTSMxMDAwMDAwNTY4MjQ4


    3 kişi için linkte vip demo katılımı mevcut. Demo açıldığından beri giriyorum sizde oyun yok deyip durdu son gün geldi ne hikmetse... Demoyu indirip te giremeyen varsa şayet deneyebilir.

    Bitmiş hemde bi teşekkür edilmeden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 27 Ocak 2019; 21:17:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Ben oyunu Cok fazla Hyplamama ragmen oynadiktan sonra sevemedim. Ama fikirlerinize herzaman sayfi duyuyorum. Sizin gibi oyunu oynamis(Pc de) ve oyunu seven ender kisilerden birinin Disket kutusu grubundaki yorumu paylasmak istiyorum. Bir nicki olmadigindan ismini yazamadim uzgunum. Belki de ilginizi ceker.



    "Bence Anthem!

    Demo izlenimlerim. Çok uzatmadan (ama başaramam gibime geliyor) ve sıkmadan anlatmaya çalışacağım, bu bir inceleme değil de aklıma gelenleri ard-arda dizdiğim belkide biraz karmaşık bir yazı olacak.

    Alpha'dan çok daha optimize bir oyun çıktı karşıma yine aynı sistem ile denedim oyunu i5 işlemci, gtx 960 ve 8gb ram. Açıkçası Medium/Low arası grafik ayarları ile oynadığım oyunda FPS düşüşü yaşamadım. Düşük ayarlarda olmasına rağmen gördüğüm grafik beni bu ayarlarına rağmen tatmin etmeyi başardı. En üst ayarlarda eminim daha doyurucu olacaktır. (Eklediğim Screenshot low/med arası ayar ile)

    Oynanış çok daha rahattı, özellikle uçuş kısmında (klavye/fare) alpha'da ter döktürmüş "eaah" dedirtmişti ancak bu sefer çok daha rahat hareket edebildim.

    Javelinlerin animasyonları, sesleri daha tok bir hale getirilmiş, daha çok hoşuma gitti açıkçası. Bir de oynarken Warframe, Destiny ve benzeri oyunların tek bir potada güzelce eritilmiş olduğu hissiyatına kapıldım. Warframe ve Destiny'ye binlerce saat gömmüş birisi olarak bu hissiyatı almış olmam oyuna biraz daha sıcak bakmama sebep oldu.

    Kişiselleştirme kısmı zaten böyle bir oyunda beklediğimi fazlası ile karşıladı, hem de demo'nun kısıtlı içeriği olmasına rağmen. Kozmetik kısmının dışına çıkarsak silahlar, ekipmanlar vs derken bolca kişiselleştirme gerçektende bizleri bekliyor orası kesin. Oyunda craft sistemi var blue print'ler ile silah vs yapabiliyoruz, bunların malzemesini de istemediğimiz loot'u scap haline getirip ve tabii ki görev ya da free play kısmında haritada malzeme toplayarak sağlıyoruz. Doğru malzemelerden yeteri kadar varsa da craft edebiliyoruz.

    Kozmetik olayı nasıl olacak, bilemiyorum. Yani ne kadar fiyat koyacaklar ya da eş değer oyun içi birim ne kadar farm yaptırtacak göreceğiz. Çok kozmetik delisi bir adam değilim, elbet seveceğim birkaç şey çıkacaktır, onları da artık tam sürümde konuşuruz.

    Kuvvetli düşmanlar başta sünger hissi vermişti ancak sonra farkettim ki Javelin'lerin özelliklerini combolarsanız yani doğru düzgün, birazcık stratejik oynarsanız hiç de öyle değil. Çılgın hasarlar verebiliyorsunuz. Artık bu tip oyunların zaten olmazsa olmazı düşmanların zayıf noktaları mevcut, oraya güzelce masaj uygulamak sorunu kısa sürede çözüme ulaştırıyor. Size el bombası atmaya çalışan düşmanın elindeki bombayı vurmak gibi detaylar da söz konusu tabii ki.

    Oyun sonuçta bir uçuş simülator'ü değil, haliyle sınırları var. Belirli bir yükseliğe erişince javelin sistemleri sapıtmaya başlıyor, kontrol zorlaşıyor ve tekrar alçalmak zorunda kalıyoruz, şu bölgeye gidebilir miyim acaba dediğimde gittim, pek bir sorun olmadı. Ancak bu çok da büyük bir olay değil, günümüz Assassin's Creed'lerinde bile dağ bayır gezebildiğimizi düşünürsek çok da şaşırtıcı bir olay değil.

    Harita ne kadar büyük olacak onu bilemiyorum. Demo olduğundan kısıtlı bir yapıda, zaten olmasını beklediğim gibiydi bu noktada, şaşırmadım.

    Tek başıma hiç oynamadım, gerek duymadım. Direkt olarak eşleştirme kullandım ve 15-30 saniye arasında birileri ile mutlaka eşleştirildim. Dün akşamdan beri yaşanan bütün bu krizlere rağmen bu şekilde olması güzel açıkçası.

    Unutmadan, oyunda 30 lvl olacak, 10-15 lvl arasını oynatıyor demo, Ranger ile başlıyor 12'de istediğiniz diğer jav'ı seçme şansı veriyor. Oyunda görev seçimi sonrasında zorluk seçebiliyoruz, normal zorlukta 2 kere wipe yedik öyle çok da çocuk parkında gibi gezmeye izin vermiyor düşmanlar. Ancak az dikkat edince tabii ki çok kolay. Asıl mevzu 30 da ve endgame denilen kısımda. Daha da yüksek zorluk seviyeleri ve daha fazla kazanç bizleri bekliyor olacak, zaten yapımcılar da asıl macera endgame'de diyorlar. Bakalım tam sürümde 30 olup en zor seviyede ağızımızı kırdıklarında göreceğiz :)

    Oyunda free play'de var yani mutlaka bir görev seçip gitmek zorunda değiliz, istediğimiz gibi gezebiliyoruz, gezerken event'lar ile kaşılaşmak mümkün. Sonunda güzel ödüller de veriyor açıkçası, hatta bulabildiğiniz Cave'lere girip adeta dungeon yapıyormuş hissiyatı almak da mümkün yine aynı şekilde sonunda oyuncuyu bir ödül bekliyor.

    Eksi diyebileceğim kısımlar, sinematik göremedim :) NPC'ler ile iletişim demo olmasından ötürü kısıtlı, gidip konuşmak isterseniz bu şekilde uyarı geliyor, konuşabildiğiniz NPC'lerde de şu an için ses ve ağız arasında senkron kayması var, ancak düzeltilmeyecek şey değil.

    Loading'in %95'te takılıp kalması. Problemi şöyle çözmüşler, ben de aynı şekilde çözüyorum, takılırsa tast manager'dan exe'yi durudup oyunu yeniden açıyorum, devam eden expedition var bağlanayım mı diye soruyor ve oyundasınız.

    Twitter'dan vs takip ettiğim kadarıyla başka sorunlar da var ve bunun farkındalar, düzelteceklerini dile getiriyorlar, düzeltirlerde. EA beni her zamanki gibi korkutuyor olsa da Bioware gerçekten, elinden geleni ardına koymuyor bu sefer belli ki. Ben tam sürümde çok daha güzel bir oyun ile karşı karşıya kalacağımı düşünüyorum.

    Bir de bir çok oyuncu için single tarafı sıkıcı olabilir. Rastgele insanlar ile yavan gelecektir, ama bu tip oynları birlikte oynamayı sevdiğiniz arkadaşlarınız ile çok uzun soluklu olacak orası kesin. Benim için öyle oldu, zaten halen deliler gibi wildlands oynadığım bir ekibim var, gelin gerisini siz düşünün. :)

    Herkese göre bir oyun olmamış belki de en büyük kaybı bu olacak, bir çok oyun gibi Anthem'de bana kalırsa kısıtlı bir kitlenin oyunu olacak.

    Ancak demo az çok ne olacağı hakkında fikir vedi, daha bir çok şey eklenebilir oyuna, belki de demo içerisinde yok bu da bir ihtimal. O nedenle keşke şu da olsaymış diyemiyorum, zaten Ben Irving twitter'da da dile getirmişti, örneğin düşen itemların statları için reroll atabilme gibi ileriye dönük planlar varmış, belki release de olmayacak ancak sizlerden gelen istekleri listeliyoruz gibisinden konuşuyordu.

    Son olarak, oyun dünyasında bir devrim yaratsın, türe yeni bir soluk getirsin istiyorsanız, öyle bir durum söz konusu değil.

    Oynamaya devam ediyorum, sanırım sunucu kapanana kadar da devam edeceğim az ya da çok.

    Bence, benim için ve diğer bir kaç arkadaşım için, Anthem oynanabilir, eğlenceli bir oyun olacak. Şu an için görünen bu. Şimdilik diyeceklerim, aklımda kalanlar bu kadar. Umarım kafalardaki bazı sorular cevap bulur.





    Ha keşke oyunlar memleketimde bu kadar pahalı olmasa, bunu dile getiriyorum çünkü elbet bir soran çıkacak 200+ TL eder mi diye. Açık konuşayım hiç bir oyun 200+ TL etmemeli. Ancak dövizin ve diğer faktörlerin durumu ortada. Yurt dışındaki adamın ödediğinin kat kat fazlasını ödemiyor olsaydık keşke. Sorunun cevabı ise aslında yazıklarımdan anlaşılıyordur diye tahmin ediyorum. :)"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Benzer düşünceler, gerçekten direk hedef kitleye yapılmış bir oyun genele hitap etmiyor. Destiny ve Division daha doğal karşılanabilecek yapıdalar, bu da mekaniklerini kolaylaştırıyor. Anthem'de çatışmaya girildiği zaman birden fazla şey ile uğraşmak gerekiyor o yüzden yönetilmesi kimileri için yorucu ya da sıkıcı gelebilir. Anthem'i sevmemek için sebepler var ama hedef kitle için de bir o kadar keyifli bir oyun olduğunu düşünüyorum. Fiyat konusunda evet bence de o paralar çok fazla, bu şartlarda nokta atışı yapıp değecek oyunları tercih etmek gerekiyor, Anthem de seveni için uzun vadeli bir oyun, bir de söylendiği gibi ekstra içerikler ücretsiz olarak gelirse zamanla parasının karşılığını verecektir.
  • Güzel demoydu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vip demo saat kacta bitiyor?
  • Varmı hiç kodu olan beyler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu türe aşina olduğum halde Destiny ve Division'ı keyifle oynamıştım ama Anthem çok sıkıcı geldi bana. Oyun mekanikleri güzel grafikler de öyle ama tatmin olamadım. Üstelik teknik problemler de çok can sıkıcı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 27 Ocak 2019; 23:7:43 >
  • Demonun son dakikalarında son bir Swarm Tyrant daha kestik. Üç günlük şahane bir deneyim oldu benim için, doyamadım desem yeridir. Şimdi 20 gün geçmek bilmez. Bu arada demoda yaratılan karakterler ve elde edilen eşyalar, 1-3 Şubat'daki demoda da geçerli olacakmış.

    Kapanışı da inanılmaz bir hasar vurarak yaptım, Devastator adında müthiş bir sniper var, demodaki son seviyede (Gear Score 134-135) neredeyse 15k vurdu ve her atışı 10k hasarın üzerinde, tam sürümde ilk iş bunu düşürmek lazım.

    ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

    Bahsetmeden de geçemeyeceğim, oyunun en iyi yanlarından biri de karakter özelleştirme. Birkaç foto koyuyorum, hani demoda seçenekler sınırlı olmasına rağmen hayran kaldım. Tam sürümde neler sunacak çok merak ediyorum, bir de böylesine kapsamlı bir özelleştirme sunan bir oyun var mı hatırlayamadım.


    ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada
    ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada
    ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada
    ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada
    ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada
    ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada
    ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.