Şimdi Ara

ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
23
Favori
55.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30.000$ mı yazıyor orda benmi yanlış gördüm
  • erdote kullanıcısına yanıt
    Hong Kong döları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duff MC ® -- 13 Ağustos 2015; 16:44:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanomete

Tamamen gerçek True Hd ses alıyorsunuz. tam manası ile kayıpsız true hd ses.
    burada kayıp diyebileceğimiz çalışmayan ve alamadığınız yalnızca tavan yani atmos için kullanılan kanallar. bunun sebebide 7.1 e kadar desteklediği için atmosu çözemediğinden değil yani.

açıkçası kendi evimde tavana hoperlör koymam imkansız olduğu için atmos benim için çöp.
    bu arada sinemaya gidip atmos izleyenlerimiz mutlaka vardır. ben keyif almadım açıkçası ama farkı hissedip hoşuna giden varsa bilemem.

bu arada Anthemin 4k desteği mevcut.

Benim pio lx76 ile birlikte kullandığım popcorn vten (2015 model) ve dune hd max(sanırım 2011 model) media playerlara dolby atmos sesi bitstream şekilde ilettigimde vten sesi hiçbir şekilde vermezken dune hd max true hd olarak iletmeyi başarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni Receiverlar hakkında güncel haberler var. Gördüğüm kadarıyla DTS-X ve Dolby Atmos , 4k 60fps ile güncellenmişler.

http://www.avsforum.com/anthem-mrx-series-avrs-at-cedia-2015/

http://www.digitaltrends.com/home-theater/new-anthem-mrx-receivers/#/2

• bwhiteshark kullanıcısına yanıt
    Sevindirici bir haber :))
  • Cidden sevindirici 720 gelse de alsak bizim esnaf abartmaz sa tabi abartırsa İngiltere'nden alcam Cidde'n bu esnaflara inat

• Bende bekliyorum bunu aldinmi avr isini uzun süre kapaticam.

• Maalesef ki burada fiyatlar yine uçuk olacaktır. Bir ihtimal ellerinde eski seri ürün varsa biraz bir indirim yapılırsa yapılır.
    Her ne kadar Türkiye'de olan ürünleri buradan alma taraftarı olsam da özellikle dac, amfi, avr'lerde yurtdışı ile burası arasında çok ciddi bir fiyat farkı var.

Benim için de 720 avr işini daha büyük bir alana geçip power eklenmedikçe sonlanmış olur.
  • Sevgili dostlar merhaba,bildiğiniz gibi daha yeni aldığım MRX-710'umu daha 1 ay olmadan,resmen geldiği gibi sıfır haliyle satıyorum.Ekranındaki jelatinden tutun da,ne arc kutusu açıldı ne kumandası kullanıldı.Henüz fırsat olmamıştı alıp kullanmaya detaylı şekilde,ilk geldiğinde kutusundan çıkarıp 1 defa dinleyebildim henüz.Kampanyadan 7000 TL'ye almıştım,faturasında da görürsünüz,1000 TL zararına vereceğim şu an 6000 TL ye,fiyatta pazarlık yok lütfen teklif etmeyin.Şu an sıfır fiyatı 11.500 TL ve hiç kullanımamış 1 ay bile olmayan haliyle 1000 TL aşağısına veriyorum.Belki bu durumu kullanmak isteyen varsa diye önce forum içinde paylaştım,henüz ilan açmadım.Buradan birisi çıkmazsa sahibinden ilan açacağım Pazartesi'ye kadar.
    Hoşçakalın,saygılar.

• Seneye de karşımıza 4k 120 hz 144 hz HDR v.s çıkartmasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Mrx 710 göre 720 atmos dtsx hop 500$ koymuşlar üzerine yani olmadı

Abi hakkıdır 2500 USD teknolojisi de yeni ddt x guzel atmos olmadan olmaz artık cihazı astramastra Serdar beyin ofis den Arkadasi ingilteredensatis diye bir site açtı çok küçük bir karla ordan buraya gönderiyor 2500 USD civarında alıp tax geri alıp üzerine yol parası verince 7000 civarı buraya maliyeti olacak. Cihaz çıksın çıktığı gibi alım yapicam beklediğim cihaz

• bwhiteshark kullanıcısına yanıt
    Alıştık artık bir alıp bir almayıp idare edicez artik

• Affan A kullanıcısına yanıt
    Upgrade için mi satıyorsunuz neyi tatmin etmedi acaba sizi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: compy

Upgrade için mi satıyorsunuz neyi tatmin etmedi acaba sizi?

Tatmin etmemesi gibi bir durum yok çünkü AVR konusunda son nokta olduğunu düşünüyorum.Zaten 510 modelini kullaniyordum,ki çok memnundum,710'a kampanya olunca 510'u komşuya sattım bunu aldim.Amacim 720 modelini gelir gelmez almak.Nasıl olsa madem elden cikarmak durumunda kalacağım için,hem bu siralarki nakit ihtiyacım karşılanmış olacak hem de ürünü kullanmadan,garanti süresi azalmadan yepyeniyken satmak istedim.

• joven kullanıcısına yanıt
    Burada satan da 2500 USD satsın abi 2000 USD ye tüm dünyada satılan cihaz 11000 yazmışlar yuh yani

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Burada satan da 2500 USD satsın abi 2000 USD ye tüm dünyada satılan cihaz 11000 yazmışlar yuh yani

720 modelin atmos dtsx den başka artısı nedir..
    Yeni cıhaz olduğundan heralde 12500 tl den aşşağı olmaz, yüksek bir fiyat herkes alamaz herhalde..
  • erdote kullanıcısına yanıt
    Bascam 2500 alcam 300 de geri iade alcam tax al sana 12000 mis 6000 e sokcam o cihazı tr ye

• Genel anlamda buradaki fiyat politikasına mantık dahilinde yorum getiremiyorum. Özellikle bazı ürünler avrupaya kıyasla şaşırtıcı cinsten..
  • usa fiyatı sanırsam 2.500 usd.
    İngiltere fiyatı 2.500 pound olmasın o zaman buradaki muhtemel fiyatına gelmez mi
  • aticus3 kullanıcısına yanıt
    Kuveyt'te de Kuveyt dinarı olursa yandılar
    23 bin tl ediyor 2500 Kuveyt dinarı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.