Şimdi Ara

Antetli kağıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm biri acaba bana antetli kağıt upluad edebilirmi acaba yazıcıdan cıkarmak için ya bilirsiniz belki atl 10 da teknik resim diye bir ders var antetli kağıt istedi kırtasiye fln dolaştım internette dolandım bulmadım bir türlü sonunda foruma bir sorayım dedim Acaba bu öğlen arası saat 12:30 a kadar biri verirse cok memnun olacam yardımlarınızı bekliyorum world de yapılmış tercihimdir...

edit : antetli kağıt :D
    Dİpcik : ya boyut fln normal a4 kağıdına sığacak kadar birşey işte kenarlarda çizgiler işte bilirsiniz antet aşşağıda yazanı yapanı cart curt varsa elinde olan paylaşması dileğiyle bu arada hocanızın çizdirdiği elinde varda verebilirmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 6 Kasım 2008; 11:45:33 >

• Antet kağıdı diye birşey yok. Antetli kağıt var. Bu da her okula göre değişebilir. Bize hoca şablon vermiş ona göre hazırlatmıştı.
  • Uppudik
  • Gönderirim, ama antetli kağıdı ne yapacağını anlamadım.
  • ya hiç sorma teknik resim diye bi ders koymuşlar cins cins ilk okul bebeleri gibi a yı 5 kere yazdırıyolar büyük A yı 5 kere yazdırıyolar resim mesim pm atarsan sevinirim
  • http://mitoloji.info/nedir/antet.nedir
    antet : fransızca en-tête. "kâğıt veya Zarf üzerine basılmış ad, adres, başlık" anlamındadır.

Hazır değildir bu, firman vardır, hazırlarsın, verirsin matbaaya kaç bin adet istersen basarlar. Üstünde firma adı logosu, altında da iletişim bilgileri olan bir taslaktır.

Sen antet kelimesini kastetmiyorsun bence.

Kendin de hazırlayabilirsin, bir logo bul kendine, yanına da ismin, sayfanın başına bunları koy altına bir çizgi at. En alta da bir çizgi at, altına adresini yaz. Bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 6 Kasım 2008; 12:19:02 >
  • bende hazırı var kardeş upload yapayım mı geçende arkadaşa çizmiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resmi Evrak Yırtıldı
    15 yıl önce açıldı
    Yazıcı Kağıt Buruşturuyor ...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EVET BENİM DEMEK İSTEDİĞİM KENARI BÖYLE ÇİZGİLİ İŞTE ALTTA YAZANI YAPANI YUKARDA YAZDIM UPLOAD EDEBİLİRSENİ SEVİNİRİM SORMAYIN LÜTFEN !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.