Şimdi Ara

Antep te toplama 6600 yapıyorlarmış.Bilen Alan Kullanan varmı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ooo toplama telefon herzaman yapılan bişi

bundan yıllar önce 628 leri 688 688 leride 888 yapıyorlardı mod ile yaa
  • dostum biz yapilmiyo demiyoruz.yapilabilir normaldir bu ülkede hersey olur,ama toplama diye bas bas bagirilarak satilan bi telefonu almak(100 milyon için)anormaldirok.
    Intel E8500 // GİGABYTE EP45-DS3L // A-DATA 2*2 800 MHZ DDR2@ 5-5-5-18 // ASUS TRİTON 70 İşlemci Soğutucusu // SAMSUNG 320 GB // ASUS GTX 275 // NEC 22WV LCD // RAİDMAX MODULAR RX-630A PSU // RAİDMAX SAGİTTA 2 KASA // LOGİTECH Z-5500 & CREATİVE AUDİGY 2 ZS
  • kelefecim illaki böle durumlar vardır ama sen gideceksin güvenebileceğin bir yerden alacaksın boşver %25 kaarı sen kullanılabilirliğe bak boşver biraz daha fazla vwer kafan rahat olsun elinde patlamaktansa için rahat olsun en güzeli saygılar sunuyorum isterse 400 e satsınlar bulaşılmaz çalıntıdır yan sanayidir bir dümen vardır işin içinde bizim milleten herşeyi beklersin eşşeği boyayıp babaya satan milletten daha ne beklersinki...!!!!

Orjinalden alıntı: drahte1905

ooo toplama telefon herzaman yapılan bişi

bundan yıllar önce 628 leri 688 688 leride 888 yapıyorlardı mod ile yaa

o dediğin toplama değil.mod ile demişin zaten.olan aletin üstüne oynanabilir ama toplama olmaz.
  • Arkadaşlar sadece antepte değil doğubankta da toplama var bu bilinen birşey. Toplama nedir. Ekran kasa tuş takımı pil diğer(şarj aleti mmc card vs.) bunlar uzakdoğudan ayrı ayrı temin edilebiliyor. 2 yöntem var orijinal ekran kasa + diğerleri orj olmayan, diğeri hepsi yan sanayii. Bazen de orijinalin ekran dışındaki diğer bölümler servislere uygun fiata verilip yan sanayii olarak kakalanıyor ucuz fiata. Mesela bakın orijinal olmayan nokia pillere firmada o kodun tanımı bile yoktur. Bunları nerden biliyorum biraz samimileşin bunu size de izah ederler zaten. Selamlar sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hare Rama -- 5 Ağustos 2004, 21:38:08 >
    Krişna Krişna Hare Hare *** Rama Rama Hare Hare
  • Arkadaşlar ben telefon toplamak istiyorum. Ekran kartı kartı falan ne tavsiye edersiniz? İşletim sistemli mi olsun? Batarya orijinal olmasa fiyat/performans daha mı iyi olur?

Zaten yurt dışı satanlar; bataryaları, şarj aletlerini, kulaklık vs. gibi kutu içeriklerini ayrı ayrı alıp hatta bir de yanında kopya CD'sini vermiyorlar mı? Bataryayı fiyata göre orijinal veya yan sanayi veriyorlar falan. Toplama cihaz zaten telefonların tamamına yakını. Yükte ağır olmasın diye kaçak gelirken, şarj cihazını yanında getirmiyorlar mesela genellikle. Bu durumda çoğu toplama oluyor telefonların.

Benim bildiğim şekli bu, toplama cihazın.
    !

• _____________________________
  • Arkasaşlar çark ettim garantili alacagım
    Peşin fiyatına 9-12 taksit yapan yerler var

Simdide CEBİT i bekliyim mi diye düşünüyorum

Yeni modellerle fiyatlar biraz düşer belki

onlarda toplama vs olmuyo ama nokia piyasada cok
  • @kelefe doğru yolu buldun lem
    al garantili işte ..
  • Bu Türkiye gerçekten çok garip memleket paran yoksa almazsın paran varsa gider bastırır parayı garantilisini alırsın maalesef ülkemizde herkeste birbirine hava atma çılgınlığı yaşandığı için zaten bu hallerdeyiz.Şimdi bazı arkadaşlar biz enayimiyiz aynı telefona 200-250 milyon fazla para vereceğiz diyecektir ama telefonun esnekliği yüksektir yani yaşamak için gerekli bişey değildir daha ucuz yollarlada iletişim kurulabilir.Daha pahalı telefonlarda zaten gelirleri yüksek olan insanlar içindir.Gelirleri yüksek insanlarda kaçakmış toplamaymış uğraşmaz gider basar parayı alır garantili makinayı.Hem ayranın yok içmeye hemde ucuz olsun diye kaçağına bile kendini zorlayarak bi dünya para veriyosun.Gerçekten bana çok anlamsız geliyor.Bunları topic'i açan arkadaş için yazmadım yanlış anlaşılmasın sadece bir gerçeği dile getirmek istedim.Saygılar...
  • ikinci el kısmına satılık 6600 board ustunde 295mhz e slk900 aranıyor derler yakında...
    ben geçen sordum negative,2. el çalıştına emin olduum birinden 320 e alıorum 3660 die,bide o gün mesaj geldi,biri 3660 sıfır yurtdışı satıodu 340 a.onu tanımıorum vs,sorun olmadını bildiim adamdan aldım.memnunum,ama symnbian için aldım

garanti türkiyede bence ii çalışıo.örnek vereyim,azımda açık kalmıştır zamanında

şubatta 3510i wardı.üstüne ağır bişi düşürdüm ekranı ezildi,pixeller öldü.gittim dedim durduk yere pixel öldü nekadar alçaım dimi, 2 hafta sona kvk dan geldi.ekran sıfır deişti+pixel ölmesinin sebebi pilde olabilir die 1 senelik telin pilinide deiştirdiler :)))))

bundan sona garantili alırım diodum ama,320 e 3660 alıp agile messengerla ucuza takılıp,aycell de sms 1 kontor atmak warken de alınıor ucuza bulununca.ama toplama nedir ya euuehue

aslında dedikodu çok,3660 ı almadan önce bisürü adam mesaj attı abna,toplamadır alma die,bende dedim en fazla kulaklık hoparlör ekran yan sanayidir,oda fazla bozmaz beni o fiyata ama gerisini nasıl toplarlar kimbilir

• çok var piyasada toplama telefon hiç bir sorunda yaşamazsın
    sonuçta fark eden tuş takımı kapak mmc ve pil
    şöyle bir düşününce zaten bunları değiştiriyoruz
    Toplama diyince millet PC toplama gibi görüyor telefonu da

Hani telefonun herşeyini burada topluyorlar, alıcılarını, antenini, sim kart yubasını, kasasını, belleklerini vs ..
    Bunları nokia yapıyor ..

Burada toplama diye geçen şey aslında orda ayıklayıp burda bazı sonradan değişebilen parçalarını birleştirmek .. Onların değişmesinde de bi sakınca yok ama yine de ben önermiyorum şahsen almam da, açılmış bir telefonu alacagina git hiç ellenmemiş telefonu al ..
    kim kandirdi lan sizi?
  • bi ornekte benden

8890i piyasada 1 milyar falanken mardin'de askerlik yapan bi arkadas 250$ almisti ve banada teklif etti, be nalmadim
    alanlarin cogununki 2 ay sonra bozulmus,
    hatta ben kontrol ederek elden almak isteyincede dogubank'tan bi adres vermislerdi git ordan selamımızı soyle ayni fiyata al demislerdi
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.