Şimdi Ara

antalyada halk otobüsü ile ulaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yakında antalyaya geleceğim. sağlık sorunlarım nedeniyle :( . öncelikle bana yardımcı olabilirmisiniz. antalya havalimanından merkeze ordu evine nasıl gidilebilir. antalya hakkında bilgim yok. belediye otobüsü varmıdır. ikinci olarakta merkez ordu evinden medical park hastanesine nasıl gidilir. hangi otobüse binmeliyim. hat numarasını bilen varmıdır.

• Havalimanindan 600e bin Otogarda in TC16A ya veya onunde Kale Kapisi yazana binip Cumhuriyet meydaninda in orda sor birilerine gosterirler Orduevini Medical parki bilmiyorum maalesef Birde bu benim aklima gelen yol tarifidir 600uj tam guzergahini bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amentus

arkadaşlar yakında antalyaya geleceğim. sağlık sorunlarım nedeniyle :( . öncelikle bana yardımcı olabilirmisiniz. antalya havalimanından merkeze ordu evine nasıl gidilebilir. antalya hakkında bilgim yok. belediye otobüsü varmıdır. ikinci olarakta merkez ordu evinden medical park hastanesine nasıl gidilir. hangi otobüse binmeliyim. hat numarasını bilen varmıdır.

Havaalanından 600 numaralı otobüse binin, şöföre şehir merkezinde inmek istediğiniz söyleyin. Merkezde inince yoldan geçenlere ordu evini sorun göstereceklerdir. Bilemezse Cumhuriyet Meydan'ını sorun. Meydanı bulunca ordu evinide bulursunuz.
  • Cumhuriyet meydanindan KC06,KL08,TC16 bunlarin hepsi medicalpark a gider. Sofore rica edersiniz laura alisveris merkezinin orda bana haber verir misiniz diye yardimci olur. Laura ile medicalpark dipdibe zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napoleon Bonaparte -- 28 Şubat 2015; 22:29:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medical Park için orduevinden cumhuriyet meydanı otobüs durağına yürürsün 2 dk. Ordan KL08 direk önünden geçiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.