Bildirim
Antalya'ya yerleşmeyi düşünüyorum fikirleriniz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Havalimani çok uzak sehiricine kent bakimindan güzeldir tabi İstanbul gibi bir yer beklemeyin lakin çok güzel bir yerdir alicaginizmaasda iyiyse cennet gibi bir yer Birde yazin çok güzel ve sicak oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz git dersek gidicen, gitme dersek gitmicen? bu kadar onemli bi karar da hemde. hmmm.
gitme kardes kal olduğun yerde, bu zihinle gitsen de pek bisey olmaz zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende istanbul gibi bir yer beklemiyorum zaten ama ayak uydurabilir miyim diye kara kara düşünüyorum açıkçası :) -
gel qamqi burası süper -
quote:
Orijinalden alıntı: CriminaI
gel qamqi burası süper
bütün hevesim kaçtı -
quote:
Orijinalden alıntı: CriminaI
gel qamqi burası süper
aynen. antalya 10 numara sehir ama bir izmir gibi lanse edilmedigindn millette onyargi mevcut
Havaalani şehre baya uzak. Lara vs. Yakin sayilir ancak orasi da pahalidir. Konyaalti tavsiye ederim arabaniz varsa 30 dkda havaalanina gidebilirsiniz.
Sicaga dayanabilirim diyorsan git
arabam yok ilk yalaşık 1 yıl servis yahut toplu taşımla gitmeyi planlıyorum. dediğiniz yerleri inceleyeceğim :) -
İş ne üzerine? -
uçak bakım onarım (elektrik elektronik) -
yemekleri - kötü
eğlence hayatı- hızlı
gece hayatı - var
mevsim - güzel(şehirde doğalgaz bile yok düşün^^)
şehir yapısı - fatih tramvay durağından meydan durağına kadar güzelleşen bir antalya görürsün tam tersi istikamete gidiyorsanda sanki avrupadan köye gitmişsin gibi bir his alırsın :)
ev kiraları - semte göre değişiyor tabiki ama bekar hayatı için oldukça uygun kiralarda antalyada ikamet edebilirsin
havalimanına gelirsek şehir merkezinden yaklaşık 45 dk uzaklıkta ulaşım kolay antalyada o konuda sıkıntı çekeceğini zannetmiyorum
gezebileceğin yerler kısıtlı aslında kaleiçinde gece hayatı yaşayabilirsin konyaaltında ve lara plajlarında yüzebilir gece ise bira çakabilirsin
alışverişlerin için 3 tane büyük avm var 5m migros , Terracity , Özdilek avm bunlan alışverişlerinde yardımcı olacaktır ya da güllük,ışıklar gibi yerleri tercih edebilirsin
daha merak ettiğin bir şey varsa mesajla belirt yanıtlarım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanks55 -- 9 Nisan 2014; 20:04:02 >
-
Sıcak olur iyi olur
teşekkürler :) -
İstanbulda öğrenciyim.Antalyada yaşıyorum normalde.Peder de Thyde çalışıyor.Soracağın sorular olursa sorabilirsin.
teşekkürler hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: HeAvY_CaNNoN
uçak bakım onarım (elektrik elektronik)
gel hacı hiç düşünme bende turizmciyim rahattır burası ama havalimanı güzergahına uygun bi yere otur. -
Toplu taşıma işi havalimanı için sıkıntılı.1 basım 4 lira ve İstanbul gibi aylık filan yok haberin olsun hocam.Şirketin servisiyle gidersin.Pederi 1 saat öncesinden alıyorlar şehir merkezinde.
anladım artık merkezden bir yerler bakacağız mecburi olarak servis kullanırım bende 1 kaç ay sonra araba alırım artık öyle idare ederiz çok teşekkürler :)
Benzer içerikler
- kadınlarda üst bacak kalınlığı kaç cm olmalı
- viski kokar mı
- yemek borusunda hap kalması
- avmigran zararları
- the weeknd often [censurada] şarkı sözleri
- exxen de neler var
- ets2 türkiye haritası
- samsung projeksiyonlu telefon
- prompt mühendisliği nedir
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X