Şimdi Ara

ANTALYA TERRACİTY MEDİAMARKT AÇILIŞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
4.562
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 Şubat 2017 sabah 08 de mediamarkt TerraCity'de eski Teknosanın yerine açılıyor.Açılışa özel indirimler yapılacakmış.İlgilenlere ilanen duyurulur

https://www.mediamarkt.com.tr/mcs/marketinfo/_Media-Markt-Antalya-Terracity,178052,-14.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferagkaya -- 15 Şubat 2017; 10:7:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel konu

elektrikli süpürge lazımdı bakalım
    Beklenmedik fiyatlar yüksek

Sıcak bişey bulan haber versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah-e -- 15 Şubat 2017; 23:53:58 >
  • Takip

• Nedir durumlar var mı bir bilgi işe yarar bir şeyler?

• hımmmm. bana'da şarjlı süpürge lazım. lion batarya
    bir de led ampül.
    offf ! yine başladım alışverişe
  • hala açılıyor mu böyle şeyler. genelde kapanıyordu son zamanlarda
  • Samsung tab 3 alacağım, şimdiki kullandığımı 240'a Adana mediamarkt'tan almıştım, şimdi 379 civarı hep. İndirime girse de alsak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takip
  • hayalet_tr kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle açılışta orada olacağım dostum, ön bilgi almaya çalıştım ama malesef söylemediler.
    yarın terracitye gidip bir bakacağım duruma, açılış için mutlaka insert felan dağıtmak zorundalar yoksa millet sabahın köründe kalkıp gelmez, bulursam paylaşırım başlıktan
  • Loggerheads kullanıcısına yanıt
    Bugün bende gittim TerraCity müdürüyle görüştüm yarın dağıtacaklarmış insert alır almaz paylaşırım 👍🏻

• Mağaza TerraCity olunca indirim beklerken tedirgin oluyor insan. Yan mağazada 20.000₺'ya atkı satılıyor sonuçta :) şaka bir yana benim bir şeye ihtiyacım yok ama gidip bakacağım meraktan.

• takip
  • İnsert paylaşılırsa, alacağım birkaç şey için uğramayı düşünüyorum.
  • Valla Antalyadaki ilk şubesini açarken ciddi indirim yapmıştı, sonuçta dibinde özdilek teknosa vardı.
    şimdide aynı şekilde Vatan müşterisini kendisine göstermek için ciddi kampanya yapmak zorunda (ha o bölgedeki adamın ihtiyacı varmı derseniz kesinlikle yok, 999 tl ye zara dan şal alıyorlar sonuçta :D)

takım lideride güzel indirim olacağını söyledi, umarım beklediğimize değer açılış
  • terracityde istanbuldan beter fiyatlar rusları kazıklıyorlar işte

gezmeye gidince insan ürperiyor
  • Merhaba,

Açılışa gelecek olanlar Midpoint'te buluşalım,white chocolate mochalarınız benden.
    Edit:5 kişiyle sınırlıdır ve herkes 1'er adet içebilir,başka bir şey istemek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -frambuaz -- 15 Şubat 2017; 3:11:22 >
  • Lara'da oturuyorum. Evimizin önüne Insert koymuşlar. Fakat ben aman aman bir şey göremedim.
  • Ramualda kullanıcısına yanıt
    Resim.cekip.atarmisin

• https://www.mediamarkt.com.tr/mcs/marketinfo/_Media-Markt-Antalya-Terracity,178052,-14.html

Buyrun insert , Antalyada degilim ama faydamiz dokunsun :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.