Şimdi Ara

Antalya Olympos --Orange? - bayram's? Haritalı....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısmetse önümüzdeki hafta yakın bir arkadaşımla tatile cıkmayı planlıyorum
    uzun arastırmalarım sonucu en makul fiyatlı kafa dinlemeye birebir ucuz kumu güneşi sahili ile aklıma en cok yatan yer olimpos çıralı mevkisi oldu.
    sit alanı oldugu için dogası fazla bozulmamışa benziyor pansiyonlardaki odalar genelde Bungalow dedikleri ağac evler
    fiyatlar bana gayet uygun geldi kişi başı yarım pansiyon ( oda + kahvaltı + akşam yemegi + odalarda klima , duş , wc ) 45tl ile 75tl arasında ( wc duş klima olmayanların fiyatları 20-35 tl arasında )
    otel yorumlarının oldugu sitelerde ve bazı sözlüklerde en çok övülen iki mekan var ;

Bayram's pansiyon : Bungalow standart oda klima duş wc yarım pansiyon 65tl kişi başı. Ortamı gayet iyiymiş temiz , yemekleri güzel , personel güler yüzlü ilgili tam kafa dinlenecek bir mekan olarak geciyor yorumlarda
    en büyük avantajı denize yakınlıgı google maps'tan baktıgım kadarı ile 150-250 mt. arasında

Orange pansiyon : Buradada sistem bayram's taki gibi fiyatlar aynı yorumlar burada daha fazla ve daha yeni yorumlara ulastım tek dez avantajı denize ve sahile biraz uzak olması mapstan baktıgım kadarı ile 500-700mt civarında

bu iki mekana gitmiş olan yorum yapacak kimse varmı acaba?
    siz olsanız hangini secerdiniz bizim için önemli olan kafa dinlemek şehrin gürültüsünden işin stresinden uzaklaşmak 5 günde olsa stresten uzak bir tatil

• dostum orange pansiyon ile bayram pansiyon arası 30 metre. yan yanalar onlar. orange pansyionda kalır isen apoyu bul, hakan'dan selam var de yardımcı olur.
    ikiside iyi ve kaliteli mekanlar, bayram biraz daha sessiz sakin, daha çok yabancı müşterisi var, orange biraz daha hareketli ama güzeldir ikiside, olympostaki en iyi iki işletme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XenderX

dostum orange pansiyon ile bayram pansiyon arası 30 metre. yan yanalar onlar. orange pansyionda kalır isen apoyu bul, hakan'dan selam var de yardımcı olur.
    ikiside iyi ve kaliteli mekanlar, bayram biraz daha sessiz sakin, daha çok yabancı müşterisi var, orange biraz daha hareketli ama güzeldir ikiside, olympostaki en iyi iki işletme.

teşekkür ederim vallahi tam istedigim cevabı vermişsiniz haritada araları baya uzak gibi duruyor tereddütteydim tam istedigim cevap olmuş bu :)
    bana biraz daha sessiz sakin yer lazım kafamı boşaltmam lazım uzun süredir tatil yapmıyordum sanırım cevabınızdan sonra bayramı tercih edicem ama orange de apoyu bulup selamınızı iletirim

siz en son ne zaman gitmiştiniz aklıma takılan bir kac soru daha var mesela bayramın denize uzaklıgı kaç metre?
    yorumlardan ve haberlerden okudugm kadarı ile sahile giriş ücretliymiş ama haftalık 20tl ye kart alınıp 1 hafta giriş cıkış yapılıyormus eskiden, sanırım bu haftalık kart olayını 2010 senesinde kaldırmışlar bunun dogruluk derecesi nedir acaba sonucta denize sabah girip aksam cıkmıcaz yemek icin gidicez gelicez her girşimizdede 3lira vermek biraz saçma olur
    bide bayramsda internet ücretli galiba

• Halen bilgilye ihtiyacın varmı? sanırım tatile gitmişsindir. :) biraz geç oldu cevabım sanırım, müze kart al, onla istediğin kadar girersin sahile
  • gittiysen eğer izlenimlerini paylaşırsan seviniriz.
  • 25 girişlik sahil kartı 15TL , sabah 9gibi filan açıyorlar kart girişi ondan önce girersen öttürmeden girersin yani bedavaya sızarsın içeriye rahatça,

Benim tavsiyem sabah 7 gibi kalkıp denize gidip 10 da kahvaltıya gelip 11-4 arası yatmak/muhabbet etmek en mantıklısı. Sonra 4te gidip 8 deki yemeğe kadar yine deniz (burada kişi başı 1 kere kartı tutuyorsunz güvenlik oluyor ) , sonra 9 da gezip tozmak sahilde vakit geçirmek en güzeli , 9 da güvenlik olmuyor.

Biz bu şekilde zaman geçirmiştik , havası da çok temiz oldukça güzel bir yer olympos. Bayram da denize birçoğuna göre yakın zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.