Şimdi Ara

Antalya'nın küçük bir ilçesinde oturuyoruz ve şimdi Antalya'ya taşınmaktan korkuyorum. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • finike turizme boyun egmemiş tek kıyı ilçesi sadece bitane 5 yıldızlı otel var oda presa di finica
    orada çalışmıştım finike sessiz sakin güzel bi yer ben cok sevmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Akseki.

• quote:

Orijinalden alıntı: katherin.e

Cidden bulusma yapalim

Finike'de oturuyoruz arkadaslar soylememekte israr falan etmedim alin soyledim iste

finike küçük şirin bir yer(cok da güzel değil) ama antalya merkez finikeyi unutturur bence. gerçi finikeden göklimana doğru giderken yer alan koylar ve kokoreççilerde az zamanım da geçmedi değil:D

hayatta böyle değişiklikler hep olmuştur olacaktır da... antalya merkez çok kalabalıklaştı ama hala çok çok güzel. gezilecek çok yeri var. en güzeli de istanbul gibi sıkmıyor insanı...

finalleri verip bi gelsem hayırlısıyla şukela olacak.

not: oradaki apaçilerden kurtulmuş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonchild -- 7 Haziran 2010; 21:25:20 >

• Ben yerliyim antalyada meltem 07 skate teamSaka saka cok apaci var ama kizlar bi super
  • Kizlar super dedigine gore sende bi apaci olabilirsin
  • Antalya'da yaşamayı çok isterim.Antalya,Bursa ve Mersin Türkiye'de en çok sevdiğim 3 şehir.

Neden mi ? Doğal güzellikleri beni büyülemenin ötesinde kıskandırıyor.Umarım ki korkuların boşa çıkar kardeşim.Antalya gibi bir yere gidiyorsun,bu sana ek sorumluluklar yükleyecek bunun farkındasındır.Eskisine oranla her konuda 2-3 kat daha fazla dikkat edeceksin hayatına.O güzelim kıyıların keyfini çıkar.Oksijeni benim yerimede bol bol çek akciğerlerine. Okulum bitince İstanbul'dan Mardin'e ailemin yanına döndüğüme üzülmüştüm.Ama birgün oturdum düşündüm."En güzel " , İstanbul olabilirdi,ama "tek güzel" İstanbul değildi.Bence o "güzel"lerden birine gittiğin için sevinmelisin.Bardağın dolu tarafından bakmalısın.

• İlkim?
    Alanya pekde küçük değil, ilk mesaj, yaşta tutmuyor, ihtimal düşük .

Bende Alanyadanım ve bu sene İzmire gidiyorum. Aynı hisler aynı sesler . Alışırsın merak etme .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstros -- 7 Haziran 2010; 23:21:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katherin.e
    Kizlar super dedigine gore sende bi apaci olabilirsin

Foerumda tiimi bilenler var konusmami falan degilim apaci
  • quote:

Orijinalden alıntı: ѕєℓ¢єη

ilçeyi söylememekte direniyorsun napacaz gelip ilçeyi mi basacaz anlamadım

korkuteli ve elmalı gibisi yoktur heralde antalyada :P

Antalya'nın denize kıyısı olmayan 15 ilçesinden 2 tanesi. 1000 metre rakım ile kardan yolları kapanabilen tek ilçeleri olurlar kendileri . Güzide küçük ilçem Korkuteli .
    Her nekadar küçük ve içe kapanık kalmış olsada araba ile 45 dakikada Antalya'ya ulaşılabiliyor. Korkuteli- Antalya yolunda ki çalışma bitince çift şerit sayesinde 25-30 dakikaya inecek ki bu sayde Korkuteli Antalyanın bir mahallesi gibi olabilir . Bu iyi mi kötümü olacak zaman gösterir , bazen içe kapalı olup küçük kalmak , samimiyet ve bağları sıkı tutuyor

• antalyalılar biraz lara tarafındaki çağlayandan bahsedermisiniz nasıl bi yerdir napılır ne avantaj ve dezavantajları vardır
  • Biz antalyanın yerlisiyiz.

100. yıl bulvarına gece çıkarsanız bolca travesti görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRaMbLeN

quote:

Orijinalden alıntı: ѕєℓ¢єη

ilçeyi söylememekte direniyorsun napacaz gelip ilçeyi mi basacaz anlamadım

korkuteli ve elmalı gibisi yoktur heralde antalyada :P

Antalya'nın denize kıyısı olmayan 15 ilçesinden 2 tanesi. 1000 metre rakım ile kardan yolları kapanabilen tek ilçeleri olurlar kendileri . Güzide küçük ilçem Korkuteli .
    Her nekadar küçük ve içe kapanık kalmış olsada araba ile 45 dakikada Antalya'ya ulaşılabiliyor. Korkuteli- Antalya yolunda ki çalışma bitince çift şerit sayesinde 25-30 dakikaya inecek ki bu sayde Korkuteli Antalyanın bir mahallesi gibi olabilir . Bu iyi mi kötümü olacak zaman gösterir , bazen içe kapalı olup küçük kalmak , samimiyet ve bağları sıkı tutuyor

O yolun yapımı bitmez.Antalya yolu bile yapım halinde yıl boyunca hep dağ yolundan gitmek zorunda kaldık 12 km daracık bir yolda döne döne gidiyor otobüs.

• antalya nın en güzel plajı neresi peki? konyaaltı,Lara,İncekum,kleopatra vs. en güzeli hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 8 Haziran 2010; 11:29:29 >
  • ben de babamların tarafından antalya finikeliyim , en son 2 sene önce falan gitmiştim fazla güzel bi yer değil ama o kadar da kötü değil babamı ikna etmeseydim mugladan oraya anadolu lisesine gönderecekti ki gelseydim ben de lise 3 te olacaktım aynı sınıfta oluyor olabilirdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: L4st

antalya merkez istanbuldan beter durumda
    çok göç almış. 14 ay askerlik yaptım. istanbul alışkanlığı olarak, çarşıda; gençler nerelisiniz diye lafa başlardım hiçbiride antalyalı değil. istanbullu biri olarak gerçekten merkeze gitmene üzüldüm

Avatarın kaç mb?Bir türlü yüklenmedi gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84
    O yolun yapımı bitmez.Antalya yolu bile yapım halinde yıl boyunca hep dağ yolundan gitmek zorunda kaldık 12 km daracık bir yolda döne döne gidiyor otobüs.

Yıllar önce ki ben küçücük bir çocuk iken o dolanbaçlı yoldan gider gelirdik Antalya'ya çektiğimiz eziyeti bir düşün, kaldıki tüm yol o şekildeydi. Sonra yeni yol açıldı yol düzgündü ama yokuş ve bazı virajlar yavaş gitmeye zorluyordu, rahat sollama yapılmıyordu. Şu anda şehir dışında olduğum için yolun durumunu bilmiyorum yerel gazetelerin sitelerinden takip ettiğim ve ailemle konuştuklarımdan çıkarımlar yaptım . Yaz sonuna bitse bari :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

antalya nın en güzel plajı neresi peki? konyaaltı,Lara,İncekum,kleopatra vs. en güzeli hangisi?

ben lara derim, keşke bize uzak olmasa. bize en yakını konyaaltı plajlarında sealifeın olduğu plaj. fena değildir buraları da.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.