Şimdi Ara

Antalya mezun için dershane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antalyada mezun için dershane önerisi olan var mı fiyatı fazla yüksek olmayan ders saatinin de fazla olmasına gerek yok haftada 3 gün olsa yeter mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merkezde yaşasam parayı basıp evi renke taşıyacam ama işte...

Hocam bi arkadaş dönerciler çarşısının orda bir yere gitmişti ismini bilmiyorum iyi diyodu bi sorun derim.

• scienceandart kullanıcısına yanıt
    Bumerang mı

• Üşengeçadam0 kullanıcısına yanıt
    Olabilir fikrim yok atal, aalden gidenler var diyodu taa kasımda

• scienceandart kullanıcısına yanıt
    Renk bumerang falan pahalı baya.Zaten ben evde rahatlık çökmesin tembellik yapmayayım diye gidicem dershaneye.Yani daha ucuz daha az gün olanları soruyorum

• Haftaiçi komple ders 3 ya da 4 tü galiba. Haftasonu denemelerde oluyordu (Denemeleri pek kaliteli değildi) Fiyatı acayip uygun 2.5k ya denk geldi bana geçen yıl açıldı hocaları gayet iyi mekanıda iyi sınıflar 12 kişilik falan kare gibi bir düzeni var. 2000 plazanın yanında Vatan Eğitim Kurumları bak derim
  • Güneş'e gittim ben pişmanım bıraktım Ocak gibi gitmeyi. Uygun fiyatlı arıyorsan Birey veya Bilimsel Analiz düşünebilirsin. Giden arkadaşlarım memnundu, öğretmenler de ilgiliymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdcaner -- 1 Ağustos 2017; 20:21:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sınava asla gitme geçen sene oradaydım ayrıldım ayrılmasam 4k'ya giremezdim garanti veriyorum. İyi derslere gittim fena değil ama bumerang baya iyi diye duydum bu sene mezun arkadaşlarım bumerang veya bireye gidiyor. Bumeranga doğu garajı tarafında ki yerle 5 milyara anlaştı arkadaşım bir konuş istersen.
  • Mehcan07 kullanıcısına yanıt
    Sağol gidip görüşürüm bu hafta

• asdcaner kullanıcısına yanıt
    Kime sorsam bireyi övüyor birkaç arkadaşım da bireye gidiyodu çok iyi dediler oraya da gidip görüşmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üşengeçadam0 -- 1 Ağustos 2017; 20:44:58 >
  • dextr7 kullanıcısına yanıt
    Heralde arkadaşının sıralaması iyi diye 5 bin demişler benim arkadaşım 8 bine gidecekti

sanmıyorum çünkü sıralaması iyi değildi fazla bir başka arkadaşım 6.5'a anlaşmış, şubeye göre de değişiyor olabilir
  • dextr7 kullanıcısına yanıt
    Olabilir benim arkadaşım ışıklardakine gitmiş belki o yüzdendir

olabilir hocam, benim o 5'e kaydolan arkadaşım bu geçen sene ki armadanın yerinde diye duydum. Işıklardan sola girince halk bankasının orlardan bi otopark var, o otoparkın orda. Hatta kaymakamlık mı ne var yanında biliyorsunuzdur belki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.