Şimdi Ara

Antalya icin lastik onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2009 model polo aracim icin (185-60r14) lastik ariyorum. Aslinda baska sehirde yasasam daha kolay okurdu bu secim ama antalya ve genel olarak akdenizde kisin yagis cok fazla, yazin ise sicaklik 40+ derecelere kadar cikiyor.

Bu durum sanirim benim gibi 4 mevsimlik lastik alacak butceye sahip insanlar icin zorlayici olmustur. Sizin bu konu ile ilgili olarak ( butun cuzdqni lastige vermeyecek sekilde) onerileriniz varsa eger cok mutlu olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yağmurlu ve yazın kavurucu sıcağına ilaç gibi bir lastik, linkte aşşağıda test sonuçlarıda bulunmaktadır;
    http://www.lastikcim.com.tr/Bridgestone-Turanza-ER300-18560R14-82H,PR-29.html
    antalya'da bir bridgestone bayisine gidip fiyat alırsanız daha iyi olur
  • Az para vermek için Petlas, Kumho, Hankook
    Çok para vermek için Michelin, Good Year, Bridgestone.

Benim tercihim michelin primacy 3
  • Senin İlacın Lassa Atracta , kendim kullanıyorum kuru hava ve yağmurlu havada 10 numara araç focus
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

Az para vermek için Petlas, Kumho, Hankook
    Çok para vermek için Michelin, Good Year, Bridgestone.

Benim tercihim michelin primacy 3

Bir sikinti var sanirim cunku aradigim olculerde primacy 3 lastigini michelin sitesinde bile goremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basarrrr
    Bir sikinti var sanirim cunku aradigim olculerde primacy 3 lastigini michelin sitesinde bile goremedim

14 inç te primacy 3 olmayabilir hocam. Tavsiye olarak verdim ama ebatına dikkat etmedim. Kusura bakmayın.
    En iyisi bayii ye sormak
  • Basarrrr kullanıcısına yanıt
    benzer ölçülere sahip Uno'm için 2009 da CEAT marka lastik aldım. 1 yıl kullandıktan sonra aracı sattım.Sattığım kişiyi iş yerinden tanıyorum . 4 yıl sonra artık zamanı geldi diye lastikleri değiştirdi.lastiklerde fazla aşınma ve darbelerden dolayı bombe vb.bir durum olmadı. fazla sert bir lastik değildir.Antalya yağmurlarında iyi işgörür. Metro Markette kamyanya takip edersen gayet ekonomik olarak alabilirsin. ayrıca Metro Market lastikleri takarken rot-balans ayarı ayarı da yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara antalya yol onerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben petlas aldim pt515 modelini aldim arac yagmurda pati bile cekmiyor yol tutus 10 numara islak kuru farketmez. Lastik sesi yok orta sertlikte bi lastik balon yapma ihtimali dusuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok uygun fiyat (135) buldugum icin conti premium contact 5 takdirdim. Biraz kullandiktan sonra izlenimleri tekrar paylasirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.