Şimdi Ara

Antalya içi Transfer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
8.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Antalya içi ve ilçeleri dahil birçok yere transfer hizmeti vermekteyiz. www.transferim.net adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.En uygun fiyatlar ile konforlu ve güvenli bir şekilde varacağınız yere varabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erateam -- 21 Temmuz 2016; 2:02:08 >
  • biraz geç cevap olabilir ama size bizimtransfercom'u önerebiilirim kişi başı 35TL cok uygun fiyatlı ayrıca güvenli ve konfrolu bir transfer firması antalya v alanya içi her tarafa isterseniz özel araç isterseniz toplu taşımacılık yapıyor ben kullanıyorum cok saglıklı bir firma.. internet sitesi üzerinden hızlıca yapabilirsiniz ayrıca aracta ödeme secenegi ve iade secenegide var.
    bizimtransfer.com
  • ntalya havalimanı transfer hizmetine 2012 yılın dan bügüne faaliyet gösteren firmamız, her geçen gün gelişerek hizmet vermeye devam etmektedir.Ülkemizde turizim sektörün de önemli bir yeri olan, Antalya.Alanya,Side,Kmer,Gazipasa ve çevresine ulaşım sağlayan özel firmalardan birisi olan şirketimiz evrensel kalite ve standartlarda hizmet sunmaktadır.Firmamız yerli ve yabancı turistlere, güvenilir, konforlu bir servis vermek için tüm donanıma sahiptir.Sizlere daha iyi hizmet verme gayesinde olan firmamız, Antalya ve Gazipaşa havalimanlarından kesintisiz hizmet vermeye devam etmektedir.www.antalya-havalimanitransfer.com web sitemizden 24/7 saat Online-rezervasyon yapabilir.Antalya içi Transfer




  • Sistem çok basit olup sizleri yönlendirerek gitmek istediğiniz bölgeyi ve aracı seçme olanağını sunmaktadır. Yapmanız gereken rezervasyon formunu doldurup bize göndermek.E-mail adresinize gelecek olan rezervasyon kodunu girerek yapmış olduğunuz, rezervasyon çıktısını alabilirsiniz.Firmamız sizleri havalimanı çıkış kapısın da karşılayıp aracınıza ulaşmanız sağlayacak olan personelimiz isminiz yazılı bir bort ile sizlere daha kolay ulaşım sunar.
    http://www.antalya-havalimanitransfer.com/tr/
  • Selam arkadaşlar

    Biz havalimanı transfer işi ile uğraşıyoruz hem Antalya havalimanı hemde gazipaşa havalimanı . paylaşımlı transfer hizmetimiz mevcuttur. geçen seneki taşıdığımız yolcu adeti 50.000 kişi civarında.

    bizim sitemize göz atmadan geçmeyin derim.

    http://mytransferalanya.com/tr




  • Antalyada En Ekonomik Transfer olayıdır. Burda dikkat etmen gereken legalfirmadır Ben 6 senedir Belek için Via Transfer kullanıyorum bir sıkıntım olmadı. bu bayramdada kullandım şimdi Belek Kaya rui oteldeyim 3 kişi toplam 85 tl verdik.( 21.08.2018 ) Taksiler pahallı sanırım tabelada baktı alanda 50 euro yazıyordu belek için.
    ViA TransferAntalya içi Transfer




  • Arkadaşlar bu sefer 20 eylülde transfer içinhttps://www.sunshuttles.com Üzerinden rezervasyon yaptım.



    Daha öne kullanan ya da o bölge de olupta fikir sahibi olan varmı bu firmadan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ETS den otel rezervasyonu yaptım. Otel transferinden Ekonomik transferi seçtim.. Havaalanı çıkışında ETS elemanlari sizi yonlendirecekler diye bilgi verildi. 30 Ocakta Nasipse Antalyadayim.



    Sonucu paylaşırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maestro35 M kullanıcısına yanıt
    Kendime yanıt yazayım bari..

    Şu an oteldeki son gecemiz..

    ETS 10 numara iş yaptı..

    Havaalanının hemen çıkışında standı var.. İsminiz zaten listede .. arabanız hazır.. 10 dk bekledik 1 bayan ve çocuğu geldi.. önce en yakın otel onların olduğu için onlari bıraktılar . Sanırım Wolswagen minibüs idi , yüksek model ve sürücüsü orta yaşlı Trafik kurallarına uydu.. Otelimize getirdi..

    Bu akşamda ETS yetkilisi aradı.. Sabah şu saatte havaalanı transferiniz hazır olacak dediler.. onuda yarın göreceğiz nasipse :)

    3 kuruş fazla verin bilinen bir firmayı seçin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Transferindex.com web sitesini transferleriniz icin kullanabilirsiniz. Uygun fiyatli ve memnuniyet odakli bir şirkettir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence vip SZY bir deneyin derim. Şaziye hanım hem ilgilidir hemde ekonomik fiyatlar veriri. işinin erbabı bir yöneticidir. Zaten 20 yıldır fazla bu sektörü yonetiyor.

    Bir tek ünlüleri taşıyorlar sanatcılar falan filan. Ama siz bir fiyat isteyin derim.

    Antalya içi Transfer

    Antalya içi Transfer




  • city57 C kullanıcısına yanıt
    sadece ünlüleri taşıyorsa bizi beğenmez o zaman :)
  • antalya havalimanı CLK VİP TRANSFER kullandım ailem ile internet sitelerinden rezarvasyon yaptık internet siteleri adresiwww.clktransfer.com tavsiye edeceğim bir firma antalya da genel hizmetleri araçları bizi alan şöfor bey güler güzlü valizlerimize yardımcı oldu ikramda bulundular bebek koltuğu ücretsizdi wifi vardı fiyatları da uygun karşılığını veriyorlar kısacası Kaliteli ve güvenli bir firma
    İşlerini severek yaptıkları o kadar ortada ki, transferin başından sonuna kadar ilgili ve alakalılar. Müşteri memnuniyeti çok önemlidir. İnanıyorum ki diğer müşterileriniz de farklı bir şey düşünmüyorlardır. Emin olun ki bundan sonraki seyahatlerimi daima sizinle yapacağım.…
    sizlerede tavsiye ediyorum iyi tatiller arkadaşlar. internet siteleri clk vip transferwww.clktransfer.com telefon numaraları 0531 354 2396 Antalya içi Transfer




  • Merhaba, Antalya havalimanı - kemer otel arasında EKONOMİK transfer arıyoruz. bu sayfada yazan firmaların bazılarının websiteleri kapanmış. acaba öneriniz var mı?
    teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.