Şimdi Ara

ANTALYA FULL AKARYAKIT İSTASYONU BENZİN 4.04TL..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÇEVEYOLU FULL İSTASYONU..97/95 OKTAN BENZİN 4.04 TL..

• neresi orasıı dizel de var mı indirim
  • Hocam ben tarif edeyim. Çallıdan Havaalanına giden yol var ya. O yoldan gidiyorsun Düden Şelalesi kavşağına geldiğinde tam sağında kalıyor.
    Dizel de indirimli. şu an 3,55 tl. iki seferdir ordan dolduruyorum ben...
  • İzmit Fullde 15 Gündür 3,95.TL
  • O israsyonda lpg yok ne yazikki.
  • Ankara da FULL yok mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Ankara da FULL yok mu arkadaşlar ?

sorana kadar google'a baksanız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: narsess

neresi orasıı dizel de var mı indirim

Meydankavağı aspendos bulvarındaki Full de 3.55 lira.
  • full markasının kiimn olduğuna paraların nereye gittiğine bir bakın araştırın isterseniz.barzani ile ortaklıkları var
  • Bizim burayada (Adapazarı) açılmasını bekliyorum...Gece 01 den sonra %20 indirim oluyormuş akaryakıtta...Az buz değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Hocam ben tarif edeyim. Çallıdan Havaalanına giden yol var ya. O yoldan gidiyorsun Düden Şelalesi kavşağına geldiğinde tam sağında kalıyor.
    Dizel de indirimli. şu an 3,55 tl. iki seferdir ordan dolduruyorum ben...

tşklerrhatırladım sanırm yeni acıldı orasıı kapısında elerinde tabelalar satış elamanları reklam yapıyordu:)))

tşklerr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narsess -- 29 Kasım 2011; 14:50:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

full markasının kiimn olduğuna paraların nereye gittiğine bir bakın araştırın isterseniz.barzani ile ortaklıkları var

Öyle üfürmeyle olmuyor.Göster bilgi belgeni biz de bilelim inanalım dediğine...
    Milleti haybeden yere karalamayın hemen...
  • aldım kullanıyorum;sorun yok,fiyat güzel..shell bp vs. yıllardır ne verdi bu halka,devir ekonomi devri..
  • shell-bp ingiliz, alpet rus, opet yine yabancı, petrol ofisi yabancı, total fransız... ee bunlar yakın dostlarımız mı?
    barzani pkk ile ilişkli ise diğer ülkelerde çanak tutanı. yerli malı akaryakıt var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekropsi

quote:

sorana kadar google'a baksanız?

Zaten forum un anlamı sormak. biliyorsanız ve cevap vermiyorsanız paylaşımın ne anlamı var. Zaten burdaki sorulan soruların hemen hemen hepsini google de yazark; herhangi bi forumda, yada herhangi bi açıklamada bulabiliriz, yada ulaşmak istediğimiz yerin kendi sitesinde buluruz.

Payşlaşım yapmanın bi anlamıda kalmazdı.. neyse ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

İzmit Fullde 15 Gündür 3,95.TL

her zaman fiyat 3,95 mi yoksa gece 01:00 dan sonra falan mı? ve bugün itibariyle geçerlimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

her zaman fiyat 3,95 mi yoksa gece 01:00 dan sonra falan mı? ve bugün itibariyle geçerlimi ?

Gece Gündüz Hergün Aynı Fiyat Hocam Birde Full kartın varsa extra %2 yapıyor

Lpg yok Burada ahh olsaydı

• full garanti kartı ile benzin 4.10 yerine 4.018 tl
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Gece Gündüz Hergün Aynı Fiyat Hocam Birde Full kartın varsa extra %2 yapıyor

Lpg yok Burada ahh olsaydı

Evet LPG olsaydı süper olurdu onuda mogaz dan 2.17 TL ye alıyoruz.Ankaradaki 2.00 tl civarı fiyatları okudukca içim sıkılsada :).Full kartım işe yaramıyor aracın yaşı kurtarmıyor :).

• quote:

Ankara'da sitelere giderken plevne caddesi üzerinde ve bir de hipodromun karşısındaki çevik kuvvetin hemen yanında var. Yaklaşık 6 aydır Full'den alıyorum yakıtımı. Neden tercih ettiğimi de aktarayım. Öncelikle diğer benzin firmalarına göre fiyatlar uygun, yakıtları tüv garantili, köpüklü araç dış yıkama 1TL, araç süpürgesi 5dakika 1TL (yani 2TL'ye iç dış yıkama yapılmış oluyor) Ayrıca istasyonun cafe kısmında çorba, çay, internet, masaj koltuğu, ayakkabı cila makinesi ücretsiz sunulan hizmetler arasında. Fiyat uygunluğunun yanı sıra 31 aralık tarihine kadar asyacard ile alınan yakıtlarda %2 puan hediye ve yine full kart alanlara da sanırım %1 karta yükleme yapıyorlar. Açıkçası tüm bunları bünyesinde barındıran başka bir firma olmadığı için sürekli full'den alıyorum yakıtımı. Tavsiye ederim...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.