Şimdi Ara

Antalya - Denizli arası yol durumu ve tavsiyeniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar eğer bir değişiklik olmazsa arefe günü (11 Eylül Pazar 2016) Antalya'dan Denizli'ye gidip gelicem daha önce hiç gitmedim. Forumda aratınca eski bir konu çıkıyor yolun durumunun kötü olduğundan falan bahsediyor. Son durum nedir ve tavsiyeleriniz nelerdir öğrenebilirmiyim?

• mis gibi yol hiç korkucak bişi yok

sadece bir yerde çok dik yokuş var ben 5.20d ile bile illahlah ettim o yokuşlarda. Devamlı vites düşürüp çıktı araç. O yokuşra 1.33 corollalara, 1.3 cdti astralara üzüldüm
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    Merak ettim gidince görücez elbet ama nerde bu yokuş ve ne kadar sürüyor?
  • Yolu güzel genelde geniş. Ama radar eksik olmaz. Korkuteli ve Denizli girişi sağlam rampalar var ama ben 1.33 otomatik yaris le bol bol gittim geldim, korkacak bi durum yok. 90 100le her tür araç rahat rahat gider gelir. Kepez den çıkın Korkuteli üzerinden Çavdır Acıpayam Denizli. Hızlı gider kasarsanız 2saatte girersiniz ama sakin 90 100 giderseniz 2.5 - 3 saat...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9unkarekoku

Merak ettim gidince görücez elbet ama nerde bu yokuş ve ne kadar sürüyor?

tam olarak biliyorum hocam ben istanbulluyum tatilden dönerken geçtim. Sanırım Korkuteli tarafında idi.
  • yol yapım çalışmaları vardı bitti şuan hız sınırına dikkat etmekten başka sıkıntısı yok antalya dan korkuteli tarafına gideceksin hayırlı yolculuklar

• Surekli kullandigim yol. Arabayi biraksam katir gibi kendi gidecek.

Daha gecen gun geldim. Hic bir problem yok. Sogutte yol calismasi vardi ama o zamana biter.

Tek kotu tarafi Antalyaya geri donerken Korkuteliden sonraki inislerde 3.viteste inin. ne olur ne olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya Nasıl Bir Şehir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün sabah çıktım gece döndüm yolda hiç bir sıkıntı yaşamadım bildiğimiz kaymak gibi yol. Bazı yerlerde dik yokuşlar var ama bir akseki değil mesela, yani çok uzun sürmüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.