Şimdi Ara

Antalya'daki en iyi ekspertizi kim yapar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
21.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar benim bildiğim antalya computest var. Bilgisayarlı kontrol yapıyorlar. Abim oto galeri işi yapıyor. Genelde araba alım satım işlerinde mutlaka oraya giderim. Şuana kadar hiç bir konuda yanılmadılar fiyat olarakda çoğu firmaya göre gayet uygun. Ahanda link antalya oto ekspertiz
  • BOSS CAR EXPERTİZ
     Antalya'daki en iyi ekspertizi kim yapar? Antalya'daki en iyi ekspertizi kim yapar?

• Antalya'da Oto ekspertiz için bence ''Antalya Computest'e gidin mutlaka..
    Hem bilgili ustalar olması hem teknolojinin son ürünlerini kullanmaları ve ilgi alaka olarak müşteri memnuniyetini ilke edinmeleri bence doğru tercih
    Birkaç tane araç götürdüm Gerçekten işlerinde Gayet iyiler
  • arkadaşlar iller bankasının kavşağında bir yere gittim. daha 100.000 e gelmemiş arabamın moturunun geldiğini söyledi. duman atmayan arabamın enjektörler temizlenmesi gerektiğini söyledi. enjektör temzileyicisi satmaya çalıştı. ertesi gün müşteri ile computeste gittik. arabanın her şeyi mükemmel dedi. satışı yaptık.
  • Raif07 R kullanıcısına yanıt
    computest tramer kaydı sorgulaması, pert sorgulaması, km oynaması gibi şeylerin de garantisini veriyor mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwinwin

computest tramer kaydı sorgulaması, pert sorgulaması, km oynaması gibi şeylerin de garantisini veriyor mu acaba ?

valla biz neden ekspertize sokuyoruz arabayı değişen varmı kazası varmı diye. pert arabanın bu testlerden geçebileceğini sanmıyorum. km oynamasının da kimse garantisini veremez ve vermiyorda. ancak onu daha önce gittiği muayene den ve gitmiş olduğu servislerde kaydı varsa oradan bakabilirsiniz sanıyorum.
  • BELLİKİ BURDA Bİ ÇOK KİŞİ YA ÇALIŞTIĞI YERİN YADA KENDİSİNİN REKLAMINI YAPMIŞ AMA SİZE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE TARAFSIZ Bİ TAVSİYEDE BULUNAYIM TEMMUZUN 18 İNDE ANKARADAN ANTALYAYA 2012 MODEL BMW 5,25D ALMAYA GELDİM TAMAMEN TESADÜFEN OTO RAPOR DİYE BİYERE EKSPERTİZ İÇİN GİRDİK..ARACIN İÇERİSİNDE BOYASIZ OLDUĞUNU YAZAN 3 TANE EKSPERTİZ RAPORU VARDI AMA NE ÇARE BİZİM ARABAYA AĞIR HASAR YANİ PERT KAYDI İŞLENMİŞ 5664 SORGUSUNU DEFALARCA YAPTIM HİÇBİRŞEY YOKTU..BU ADAMLAR ARACIN HASARINI SİGORTA ŞİRKETLERİ DAHİL KONTROL EDİYOR SERVİSTEN DETAYLI ARAŞTIRDIĞIMZDA ARACIN MOTOR HASARI ALIP MOTOR DEĞİŞİMİ YAPILDIĞI ORTAYA ÇIKTI...
    KISACASI OTORAPOR A GİRMESEYDİM BU ARABA BANA GİRMİŞTİ..MÜMKÜNATI YOK OTORAPORUN OLMADIĞI YERDEN ARABA ALMAM ALLAH RAZI OLSUN ONLARDAN İŞLERİ GÜÇLERİ RAST GELSİN..
  • Bence kurumsal hariç eksper servislerini kullanmayın biz araba bakınca her zaman computeste götürüyoruz özellikle bilmediğimiz bir şehire yakın diyerek gidince kurumsal bir şirketin eksperi ile muhattap olmak en makul olanı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakın antalya manavgart daki computest oto ekspertizine götürmeyin benım aracımıhatalı ekspertiz yaptılar ben düstüm siz düsmeyin
  • Yeni sanayi girişinde sağda Antalya computest var arkadaşım olur kendi arabası gibi ilgilenir her arabayla.
  • Antalya oto ekspertiz arayan varsa pilot garage firmasının yeri var. muratpaşada. Bp petrolün içinde. Aşırı ilgililer. Sitesi de antalya-otoekspertiz.com
  • Konuyu hortlatıyorum ama ne yapalım olsun. Benim gibi antalyada oto ekspert arayanlara bir fikir versin yeter.

Dün antalyaya gittim. Renault Captur almaya. Siteden @HondatugraL ile mesajlaştık. Sağolsun bana otoanaliz firmasını önerdi. Sabah gittim toplamda 10-15 dakika sürdü heralde tam emin değilim. Gidilebilecek bir firma. Piyasadaki rastgele adamlar gibi değiller. Çok çok iyi de değiller. Orta halli. 10 üzerinden 7 verebilirim. Ankarada çok daha iyi ekspertler var. Bu puanı onlara bakarak veriyorum.

Tekrardan @HondatugraL kardeşime teşekür ediyorum ilgi ve alakası için.
  • Konuyu hortlatmak olacak ama ihtiyacı olan arkadaşlara yardımım olsun istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismozka -- 10 Ekim 2020; 15:8:5 >
  • Varmı güncel tavsiyesi olan. Antalya da twingo buldum onun için gitmeyi düşünüyorum. İyi bir ekspertiz tavsiye edebilirmisiniz.0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.