Şimdi Ara

Antalya'da okuyan arkadaslar bir bakabilir mi. (Dershane mevzusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selam. Bu sene sinava tekrar girecegim ve bir an once dershaneye yazilmak istiyorum.
    Fem dershanesine mi,
    Yoksa Basari dershanesine mi
    gideyim?
    Onerilerinizi, hangisi hangi yonden daha iyi/daha kotudur vs. tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkurler.
    Edit: bu seneki derecem 6000 kusur, hedefim Bilkent elektrik-elektronik tam burslu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psydia -- 5 Ağustos 2012; 16:25:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• 9 ve 10 . sınıflarda feme gittim o zamanki adı (turgut reisti) hayatımın en rahat günlerini geçirdim çünkü derslere girmedim girsemde bi fayda etmedi tavsiye etmem
    11 de başarıya gittim.başarı bana baya bi katkı sağladı.11. sınıfım çok iyi geçti başarı sayesinde ama onuda tavsiye etmem.Başarının hocaları iyi olabilir ama dershane kötü ve haftada 3 gündü 11. sınıfta 12 de ise haftada 5 veya 6 gün kötü olmasının nedeni 12. sınıfların dersleri hafta içi ve hocalar hiç boş kalmıyor etüt denen bişey yok yapamadığın soruları sormak için 2 hafta sonraya etüt alabiliyosun.Başarı bu sene ilk 1000 de 10-15 öğrenci çıkardı.Bu dershanenin başarısından çok öğrencilerin başarısı o tabloya da aldanma.antalya nın en iyi öğrencileri başarıdaydı onları en kötü dershaneye koysanda ilk 1000 e girerlerdi zaten.
    12.sınıfta fen bilimlerine gittim biraz pahalıydı ama verdiğölümüim paraya değdi.Sen mezunsun ve bu senin için baya avantaj olucak hafta 4 gün dershene ve hafta içi, öğlen bitiyor 12 gibi ve 2 de etütler başlıyor her hoca belli bir sınıfta bekliyor ve oturup yapamadığın soruları çözüyorsun 2 den 4 e kadar bomboş oluyo dershamne
    (mezunlar hariç tabi ayrıca 11. 10. ve 9. sınıflarda gelmiyor senin şubene çünkü onlar başka şubede) ayrıca 1.sınıfa düşersen hocaları da çok iyi ve en iyi tarafıda rehberlik hep seninle ilgilenir konu eksiğin varsa yönetimle görüşüp eksik konunu birebir tamamlarlar bol bol sınav yaparlar hiçbir sıkıntı yaşamazsın
    özetle fem 10 üzerinde 3
    başarı 7
    fen bilimleri 10

• quote:

Orijinalden alıntı: omerkarayel123

9 ve 10 . sınıflarda feme gittim o zamanki adı (turgut reisti) hayatımın en rahat günlerini geçirdim çünkü derslere girmedim girsemde bi fayda etmedi tavsiye etmem
    11 de başarıya gittim.başarı bana baya bi katkı sağladı.11. sınıfım çok iyi geçti başarı sayesinde ama onuda tavsiye etmem.Başarının hocaları iyi olabilir ama dershane kötü ve haftada 3 gündü 11. sınıfta 12 de ise haftada 5 veya 6 gün kötü olmasının nedeni 12. sınıfların dersleri hafta içi ve hocalar hiç boş kalmıyor etüt denen bişey yok yapamadığın soruları sormak için 2 hafta sonraya etüt alabiliyosun.Başarı bu sene ilk 1000 de 10-15 öğrenci çıkardı.Bu dershanenin başarısından çok öğrencilerin başarısı o tabloya da aldanma.antalya nın en iyi öğrencileri başarıdaydı onları en kötü dershaneye koysanda ilk 1000 e girerlerdi zaten.
    12.sınıfta fen bilimlerine gittim biraz pahalıydı ama verdiğölümüim paraya değdi.Sen mezunsun ve bu senin için baya avantaj olucak hafta 4 gün dershene ve hafta içi, öğlen bitiyor 12 gibi ve 2 de etütler başlıyor her hoca belli bir sınıfta bekliyor ve oturup yapamadığın soruları çözüyorsun 2 den 4 e kadar bomboş oluyo dershamne
    (mezunlar hariç tabi ayrıca 11. 10. ve 9. sınıflarda gelmiyor senin şubene çünkü onlar başka şubede) ayrıca 1.sınıfa düşersen hocaları da çok iyi ve en iyi tarafıda rehberlik hep seninle ilgilenir konu eksiğin varsa yönetimle görüşüp eksik konunu birebir tamamlarlar bol bol sınav yaparlar hiçbir sıkıntı yaşamazsın
    özetle fem 10 üzerinde 3
    başarı 7
    fen bilimleri 10

Hocam bilgilendirme icin sagolun benim gonlumden gecen aslinda basari'ya gitmekti. Basari'nin kurucusuyla birebir konustum, beni 12.siniflarin fen/anadolu karmasi sinifinda baslatabilecegini soyledi bu da basari'yi tercih etmemde bir sebep aslinda.
    Toros akdeniz fen lisesi mezunuyum bu da fem'i tercih etmemde bir sebep, bilen bilir bizim okul da cemaat'in okullarindan.

• o sınıfta başlaman senin için avantaj olacaktır hayırlı olsun dilerim bu arada toroslusun ve feme gitmiyosun garip :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerkarayel123

o sınıfta başlaman senin için avantaj olacaktır hayırlı olsun dilerim bu arada toroslusun ve feme gitmiyosun garip :D:D

Bu sene korfez'e gittim zaten dogu garaji subesine :D ama gitmez olaydim, pisman oldum. Hic ilgilenmiyorlar + dogru duzgun deneme yapmiyorlar. Yapsalar bile dershanede rekabet edecek adam yoktu. O yuzden fem-basari gibi rekabet olan dershane istiyorum ya...

• Fem her türlü alır :) Biliorsn FOE.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkank07

Fem her türlü alır :) Biliorsn FOE.

Valla suphe icindeyim Basari'dan da fena teklifler gelmedi.. Ayrica fem'de indirim yapmama durumu da var Basari tam burslu olarak da alabilir.
    Bir de ben yeni telefon ayarlayacam o zaman konusalim bi senle usta ^^

• Bana özelden numaranı ver bakayım FOE :)
  • Cevap bekliorm gel özele ayrıntılı anlatayım :)
  • Femin bir çok avantajı var başarıya göre özelliklede yayınlar konusunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.