Şimdi Ara

Antalya'da Lise 4. Sınıf İçin Dershane Seçimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuan lise 3. sınıf öğrencisiyim. Bildiğiniz üzere dershanelerin erken kayıt dönemleri başladı.. Bende haliyle kararsız kaldım. Kime sorsam kendi dershanesini övüyor (belki de yanına arkadaş arıyor:)).

Ben bu sene birey dershanesindeydim fakat gerek öğretmenlerin ilgisi olsun gerek birebir dersler olsun verim alamadım. Siz ne önerirsiniz? İyi olduğuna birden çok kanaat getirilen dershaneler Final, Vip ve İmza olarak gözüküyor.

Özellikle Antalya'da bulunan arkadaşların yorumları benim için çok önemli.. Sonuçta bir sene sonra hayatımı belirleyecek olan sınava gireceğim. Bu benim için çok önemli.

Kısacası seneye kendimi hayattan soyutlayarak derslere yoğunlaşacağım zamanlarda bana en iyi destek olan dershane hangisi olabilir? Yorum, öneri ve görüşlerinizi bekliyorum...

• fem körfez akıllı tahtaya geçti verimli olabilir seneye ama fiyatı 5 milyar falan diyorlar hangi okul senin
  • Dershanede tahtasından çok hocaları, denemeleri, testleri önemli benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkBright -- 19 Mart 2012; 23:00:13 >
  • Zafer ya da Başarı
  • İmza, VİP nasıldır acaba?
  • ilk 3 sınıfa girebilceksen başarıya git yoksa hiç bulaşma
  • Ben Başarı'dayım. Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tahta akıllıda hocalarda iş varmı diye bi sor önce antalya körfezden uzak dur kardeş sana tavsiyem.
    ayrıca kendini böyle şartlama esnek ol bende senin gibi şartladım olmuyor o dediklerin ha körfezde kız yok
    ben o yüzden rahat odaklanırım diye gittim .
    Antalyada aslında dershanelerin birbirlerinden çok büyük farkları yok öğrenciye düşen payda çok büyük arkadaşım ayrıca senin sınıfındaki adamlardan hiçbirinin moron olmaması lazım gidipde düz liselerle yada sonradan anadolu olan liselilerin içinde girersen derslere hem hedeflerinde azalma olur hemde hocalar sınıfın ortak paydasına göre ders işlerler o yüzden dershane ilk giriş sınavında antalya anadolu yada bileydililerin sınıflarına girmeye çalış yoksa işin yaş ben sana bu yüzden kesin birşey diyemem ama vahap güzel işler yapıyor diye duyuyorum sürekli öğretmenler odasının yanına çalışma salonu yapmışlar çözemediğini hemen gidip soruyosn filn hem sosyal ilişkiler yönünden güclü bir dershane İMZA YI FEM i ve KÖRFEZİ baştan ele
    arşimet sınav sistem gibi kendi b.kunda boğulacak dershanelerden uzakdur Finalde çok kalabalık ama ilk 3 sınıfındaysan eğer tıp garanti gibi çok çalışkan öğrencileri

• quote:

Orijinalden alıntı: gerziradu

tahta akıllıda hocalarda iş varmı diye bi sor önce antalya körfezden uzak dur kardeş sana tavsiyem.
    ayrıca kendini böyle şartlama esnek ol bende senin gibi şartladım olmuyor o dediklerin ha körfezde kız yok
    ben o yüzden rahat odaklanırım diye gittim .
    Antalyada aslında dershanelerin birbirlerinden çok büyük farkları yok öğrenciye düşen payda çok büyük arkadaşım ayrıca senin sınıfındaki adamlardan hiçbirinin moron olmaması lazım gidipde düz liselerle yada sonradan anadolu olan liselilerin içinde girersen derslere hem hedeflerinde azalma olur hemde hocalar sınıfın ortak paydasına göre ders işlerler o yüzden dershane ilk giriş sınavında antalya anadolu yada bileydililerin sınıflarına girmeye çalış yoksa işin yaş ben sana bu yüzden kesin birşey diyemem ama vahap güzel işler yapıyor diye duyuyorum sürekli öğretmenler odasının yanına çalışma salonu yapmışlar çözemediğini hemen gidip soruyosn filn hem sosyal ilişkiler yönünden güclü bir dershane İMZA YI FEM i ve KÖRFEZİ baştan ele
    arşimet sınav sistem gibi kendi b.kunda boğulacak dershanelerden uzakdur Finalde çok kalabalık ama ilk 3 sınıfındaysan eğer tıp garanti gibi çok çalışkan öğrencileri
    Eğer başarı dershanesinin mezunlarının gittiği yerlere bakarsan Antalya'da daha iyisi yok. Öğretim kadrosu da çok iyi. Şu ana kadar sevmediğim ya da iyi anlatamıyor dediğim bir hoca olmadı. Bence dershanenin tek olumsuz yanı etüt sıkıntısı. Haftalar öncesinden hocaların etüt saatleri dolabiliyor. Ama okul çıkışlarında veya boş vakitlerinde dershaneye uğrarsan ilgilenen bi hoca oluyor mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radzinsky -- 1 Nisan 2012; 2:05:41 >

• dostum başarı-final-vahap aynı düzeyde bana göre sadece içindeki öğrenci kalitesinden bahsediyorum.
    Evet antalyadaki en zeki öğrenciler finalin ilk 3sınıfındadır.Ama arkadaşın çıkmak istediği düzeyi düşünürsek.
    Yusuf Ziyadaki öğrencilerden ziyada ödevleriyle ve sınavlarıyla öğrencilerini kastıran ve yoğun çalışma temposuna adapte eden aal-bileydi-metin nuran
  • Arşimet iyidir
  • Ben lise 4 üm şuan sisteme gidiyorum gideri var ama başarıya gitme arkadaş gidiyor memnun değil. Seneye final'e gitmeyi düşünüyoruz gelceksen gel
  • Tavsiyesi olan, öneri belirten yok mu?
  • Fen Bilimleri eğitim ciddi kurumların işidir.:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • final iyidir ama iyi sınıfa düşersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: llYesManll

Fen Bilimleri eğitim ciddi kurumların işidir.:)

yav he he
  • zafer dışında nereye gidersen git dostum
  • ilgi görmek istiyorsanız,butik dershaneleri öneririm.maksimum 5 kişilik gruplarla ders yapılıyor.antalyada bu konuda en önde giden kurum etiket dershanesi.sınıfları 4 kişilik.2 arkadaşım gitti bu sene çok memnun kaldılar.sınava da orda hazırlanacaklar.fiyatları da oldukça makul.son sınıflarını 5800 tl ye alıyorlarmış.ben bu sene fen bilimlerindeydim.hiç memnun kalmadım.önümüzdeki yıl için 5000 dediler.800 tl daha fazla veririm 20 kişiyle değil 4 kişiyle ders dinlerim .özel ders gibi.bizde kısmetse yarın gideceğiz görüşmeye.ama her öğrenciyi almıyorlarmış.kuralları mı ne varmışşşş.neyse önceliğim orası şu an.inşallah alırlar.ama olmassa yani beni dershaneye kabul etmezlerse kırmızı çizgi dershanesi var.gerçi yeni açıldı orası.güvenmek çok zor.fiyatlarıda 10000 tl falanmış.vıp dershanesi hacıların yeri diye duydum.o yüzden bana uzak.biraz da varoş kalıyor.onlarda 8-12 kişilik gruplarla yapıyolarmış.birde paranız çoksa 20000-30000 arasında fiyat veren ferhat yıldız var.ama dershaneye o para verilmez bence....enayilik!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.