Şimdi Ara

ANTALYA'DA FULL AKARYAKIT AÇILIŞ %25 İNDİRİM (BUGÜNE ÖZEL 15.11.2011) LPG yok ama yine de iyi fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FULL ANTALYA KEPEZ İSTASYONU İLK GÜNE ÖZEL %25 İNDİRİMLİ FİYATLARIYLA 15.11.2011 TARİHİNDE AÇILIYOR.

Bu kampanya Full Antalya Kepez istasyonunda 12:00 - 24:00 saatleri arasında geçerlidir.

Bir araç kampanya kapsamında en fazla 150 TL'lik akaryakıt alabilir.

*İstasyonda LPG satışı henüz başlamamış :(

Full Antalya Kepez Konuksever mah. Gazi Bulvarı No:322 Muratpaşa-ANTALYA (Mısır çarşısı karşısı)

Çallı'dan Alanya istikametine doğru Kızılarık-Kepez bld kavşağında)

ANTALYA'DA FULL AKARYAKIT AÇILIŞ %25 İNDİRİM  (BUGÜNE ÖZEL 15.11.2011) LPG yok ama yine de iyi fiyat

• Hergün önünden gelip geçiyoruz, normalde %7 indirim vardı. Bu indirim hakket iyimiş. 1TL civarında kar sağlıyor.
  • ıspartaya açılsa da bizde faydalansak
  • Akşam gideyim inşaallah.Benzin 3.2 TL ye mi geliyor ?
  • Çok fazla bekleyen vardı. Almadan döndüm. Akşama bekleyen azalır umarım. Yinede haber veren arkadaşa teşekkürler...
  • dizel de de geçerlimi bu indirim
  • Evet dizelde de geçerli

Akaryakıtta %25 İndirim Kuyruğu!

Antalya'daki ikinci şubesini açan bir akaryakıt firması, açılış gününe özel ürünlerinde yüzde 25 indirim yaptığını duyurunca izdiham oldu.

Kepez İlçesi'nde gerçekleştirilen açılış renkli görüntülere sahne oldu. İndirimi duyan araç sahipleri istasyon önünde uzun kuyruklar oluştururken, özellikle taksilerin fazlalığı dikkat çekti. Firma maskotları müşterileri eğlendirmek için hünerlerini sergiledi, pompacılar ise kalabalık nedeniyle yoğun tempoya ayak uydurmaya çalıştı.

Akaryakıt ürünlerinde yapılan yüzde 25 indirim ile kurşunsuz benzinin litre fiyatı 4.15 liradan 3.25 liraya, mazotun litre fiyatı ise 3.65 liradan 2.86 liraya düşTÜ Öğle saatinde başlayan indirimin gece yarısı sona ereceği belirtilirken, her sürücünün bir kez ve 150 lirayı geçmeyen alışveriş yapmasına izin verildi. Firma yetkilileri, normal günde de akaryakıt ürünlerinde yüzde 7 indirim yaptıklarını bildirdi.

İndirim nedeniyle istasyona akın eden Antalyalı araç sahipleri ise Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarının yüksekliğinden yakındı. Araç sahipleri bir gün de olsa ucuz benzin alabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. İstasyonun, trafiğin en yoğun olduğu ve halk arasında çevre yolu olarak bilinen Gazi Bulvarı ile Kızılırmak Caddesi'nin kesiştiği noktada bulunması trafiğin aksamasına neden oldu. Araçlar, Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı trafik polisleri ile istasyon çalışanları tarafından yönlendirilmeye çalışıldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Giden Var mı sıra ne durumda?
    Geçen öteki istasyonun açılışında gece 11 de sırada 130 araç saymıştım
  • sıra yoksa gitmek lazım
  • Sıra ne kelime. Anayoldan girişi varmış.Trafik tıklım tıklım olmuş.Hem anayol hemde yan yollar aşırı sıkışıktı.O strese daha fazla katlanmadan çıkıp gittim.
  • carsamba gitsek var mı indirim hala:D
  • Aldım
  • üşendim
  • 40 dk sıra geldi bende aldım... İnşallah mazotları iyidir. 2 alışım bu fullden...
  • bedava dağıtsan öyle sıra olmaz..alamadan döndük..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmeral -- 16 Kasım 2011; 0:03:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.