Şimdi Ara

ANTALYA AĞLIYOR BİR FİDAN DA SEN DİK (kampanya):::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşlerim ben 41 yaşındayım ve hemen hemen 18 yaşıma girdiğimde ilk işim özgürlüğümü ilan ederek Antalya ya Beldibi ne gidip tatil yapmak olmuştu.O zamanlar diskoteklerden müzik sesi değil ağustos böceği cırıltıları geliyordu.Ne de zevk alırdık,ufak ama bir o kadar da şirin tek lüks tek yıldızlı oteli olan Karakaş motel de kalıyorduk,hemen hemen her gece arkamızda olimpos dağlarına bakar çiğerlerimize ÇAMLARLA dolu oksijeni çekerdik.Şimdi tam 22 yıl geçti arada bir Antalyaya gider 1-2 gece Beldibinde kalırım en son Endam otel diye bir otelde kaldım yine o çam kokularını kokladım içime derin derin nefes ettim.Fakat en son haberlerle yıkıldım artık koklayacak çam kalmamıştı her yer yanmıştı şimdi ortada koklanacak bir çam da kalmadı sadece küller var koklarsan kokla.
    Bunları kim yaptı sorgulamayacağız işimiz bu değil ama israilli nasıl çölü adam etti vahaya çevirdi,amerikalı nasıl çöle suyu getirdi ve su şehri Las Vegası yaptı biz de güzel ANTALYAMIZI yine çamlandırabiliriz,gidecek olanlar yada gidip gelmiş olanlar herkes bir çam fidanı alsın ve herhangi bir yere KARA TOPRAKLARA diksin.Ya da sağlam bir kuruma gücü yettiğince bağışta bulunsun.

http://www.turcek.org.tr/

http://www.tema.org.tr/

Yine Antalyaya gittiğimizde Kül değil yanan Çamlarımızı koklayalım..

lütfen üsT konu yapalım

herkes duysun.

hangi resim daha güzel ..??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 17 Ağustos 2008; 23:59:27 >

• duyarlılığınız için teşekkürler
  • Üst konu olması dileğiyle...
  • teşekkürler kardeş
    +1923

ama asıl yardım etmesi gereken istanbulda saga sola 3 TRİLYOL lira laleyi diken yada her yıl kaldırımları yenileyen belediye başkanı kadir topbaş yapsa iyi olur

• quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

Üst konu olması dileğiyle...

.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dupp

quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

Üst konu olması dileğiyle...

.

+

o yangın fotoğrafını gördükçe böyle oluyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.