Şimdi Ara

Ant. Matematik 2 kaç nete çıkarır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar feme gidiyorum mezunum simetri vs zorluyor ve uzun sürüyor sizce ant mat 2 kitabınıbitirsem ygs de en az kaç net getirebilirim tabi ki femsetide çözeceğim.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Hocam ben antrenmanlarla matematik serisini bitirmiş biri olarak yorum yazıcağım
    Antrenmanlarla matematik serisi sadece temel oluşturur,asıl savaş antrenmanlarla matematik bittikten sonra başlıyor
  • kardeş ant 2 yi bitirip bide şenolhocayı izlersen +13 net yaparsın
  • Temeline ve kapasitesine bağlı: 15e kadar cıkartır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokywarrior7

Temeline ve kapasitesine bağlı: 15e kadar cıkartır bence.

kapasite demeyelim de,çalışma isteği diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

quote:

Orijinalden alıntı: pokywarrior7

Temeline ve kapasitesine bağlı: 15e kadar cıkartır bence.

kapasite demeyelim de,çalışma isteği diyelim

Tabi, çalışma isteği ve azimde son derece önemlidir, umarım hedefinize ulaşırsınız başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saudade1903 -- 30 Ekim 2014; 16:05:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5-10 arası bişey olur.Üstüne karakök 0 bitirirsen 15 i bulursun belki 15 ide geçebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20alper20

5-10 arası bişey olur.Üstüne karakök 0 bitirirsen 15 i bulursun belki 15 ide geçebilirsin.

bir de üstüne zor bir soru bankası,gel keyfim gel
  • arkadaşm bende seninle aynı durumdaydım. antremanlarla matematik kitabı hoşuma gitmiyordu benim. bende şöyle bi yöntem uygularayak gidiyorum. ilk önce Mikail Hoca ,vözelogrenci.com ,matakademi gibi sitelerden çalışacağım konu videosunu izliyorum . sonra mat-2 ilk adım soru bankasından çözüyorum. sonra femset. en son simetriden çözüyorum ve simetriyi çözerken aşırı zorlanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RylieHex -- 30 Ekim 2014; 16:34:21 >
  • Ant. mat temel için hazırlanmış bir kitap asıl bu kitap bittikten sonra başlıyor her şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

Ant. mat temel için hazırlanmış bir kitap asıl bu kitap bittikten sonra başlıyor her şey

Forumda bazı elemanlar ant mat bittikten sonra 20 yapıyorum demişti ne derece doğrudur hocam ?

• Olabilir çok zor değil

• 15.25

• quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Bateman

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

Ant. mat temel için hazırlanmış bir kitap asıl bu kitap bittikten sonra başlıyor her şey

Forumda bazı elemanlar ant mat bittikten sonra 20 yapıyorum demişti ne derece doğrudur hocam ?

10u geçemez.

imkansız yani yalan hepsini çözdüm üzerine simetri + konu özetli soru bankası gömerseniz anca 25i bulursunuz.
  • Aynen bende de öyle bitirdim ama net arttirmiyor temel oluşturuyor

• O kitabı açıp konuları sırasıyla bitiicem diye uğraşmak zaman kaybından başka bişey değil. Nejdet Kirpi'yi aç izle iyi gelir sana.
  • Ben 1. kitabı cozuyorum şuan diğer kitabida inceledim. Ant mat 1-2 temel için ama ne kadar net yaptırır orasını bilemiyorum.

• fatih.y F kullanıcısına yanıt
    Rehber Matematik izlesem olur mu hangisi daha iyi sence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emirhan0 E kullanıcısına yanıt

Hocam biraz fazla geri gitmişsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.