Idm yi bir kere crackli indirdim ondan sonra güncelleme yapmadan 2 yıldan fazladır kullanıyorum :) |
Ant Download Manager - Ücretsiz Lisans (2. sayfa)

-
-
Dostum Ant da kötü değil ben Crack kullanmanın günah olduğunu düşünüyorum böyle düşünenler için ücretsiz olarak Ant en iyisi 2 yıldır kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım.
Crackli kullanmanın günah olduğuyla alakalı bir sürü açıklamada bulabilirsin.
-
Yok hocam estağfurullah ne açıklamada bulunacam, crackin günah olduğunu inanan ve bu işlerden anlayan herkes bilir, uyup uymamak bize kalmış,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 24 Mayıs 2021; 9:38:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Crack kullanmak günah ama. gunah olmadığını düşündüğünüz free programla, film, müzik, başka programlar vs. indirmek günah değil öyle mi? Bu da güzelmiş..
-
İkisi de günah. Bunların hepsinde emek var. Evet ben de kullanıyorum ve indiriyorum. Ama keşke uğraşmasak da parasını basıp alabilsek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xweser
Vay be. Jdownloader vardı. Bebeler bilmez.Orbit'i de jDownloader'ı da hatırladım. jDownloader rapidshare captcha yı da aşardı. kendi girerdi. hatta yanılmıyorsam modemi resetleyip yeni IP alma gibi bir olayı da vardı. Ama biraz ağır çalışırdı. Java tabanlıydı galiba. Cebim para görünce premium alırdım rapid'i. paralar suyunu çekince bunlara döner ya da harıl harıl premiuım şifre arardım. güzel zamanlardı. şimdi elimin altında prime video, netflix, torrent hepsi var ama eski keyfi alamıyorum. ya zaman olmuyor, ya bebek susmuyor, ya iş yoğunluğu oluyor. herkes gençliğinin kıymetini bilsin. efkarlandırdınız beni :)
-
Jdownloader ı adam akıllı hiç kullanamadım. Ref5.net diye bir site vardı. Oradan refle rapid, turbobit, uploaded.to satarlardı. Sonra debrid siteleri türedi. Özellikle alldebrid. Onun da çok ekmeğini yedik. Yabancı bir site vardı. Bizim Türklerinde takıldığı. Orada rapidli, turbobitli 20, 30 parta bölünmüş yüksek kalite filmler olurdu. Neyse daha yazmayayım.
Emule vardı katıra yüklerdik 256 kbps sınırsız internetle 1 hafta inmesini beklerdik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden kimse satın almıyor? Ömür boyu lisans 150 tl.
-
Zaman çok acımasız
IDM minik parça şeklindeki izlediğin videoyu indiremez. Bu indirebilir.
-
Hocalar benim idm tarzı bir programa ihtiyacım vardı. Konu sahibine tesekkur ederim. Crack yapmak falan istemiyorum. Free download manager diye birsey indirmistim. O da çok kötüydü. Bu iyi ve güvenilirdir değil mi? Bunu aliyim de bununla göriyim işimi. Birisi acik kaynak kodlu kullanın falan demiş ama bu program güvensiz mi yani anlamadım
Biri beni aydınlatsın lütfen
öğrenci için az para değil.
ant manager yine geçen yıl ücretsiz verilmişti, nedense çok öven oldu burada ama bi işe yaramadı bence. olur olmaz indirmek istediğim küçük dosyalara atlıyor üstelik indirilemedi diye hata veriyor, indirmek için kapatmak zorunda kalıyordum. sildim gitti.
özellikle sık kullandığınız bir sitede işe yarıyorsa kullanılabilir yoksa bir işe yaramaz bence.
-
Lisanslı idm'yi satın aldım, sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
Hocam açık kaynak kodlu yazılımda yazılım anlamayan insanlar için tehlike oluşturmazmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X