Şimdi Ara

Anonymous'ten RTE'ye ; 'Paraları aklamak için hangi bankayı önerirsin?' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
22.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
295 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu kadar parayı çalması imkansız saymayı bilmiyorlar sanırım.....350 milyar tl dese anlarımda o kadar doları kimden nasıl alacak türk lirası versen dolar alamazsın kiş yüklü

  • Miktar doğruysa bu halka az bile ben olsam 2 ye katlamıştım.


    Her yer arpalık oldu artık herşeye yasal kılıf buldular açık olarak yapılıyor artık bu işler.

  • Anonymous resmi hesabı diye bir şey yoktur. Tam olarak bilinmemek ile birlikte anonymous küçük bir kemik kitleden oluşmaktadır. Anonymous bir gruptan çok bir fikirdir. Zaman zaman çeşitli yerlerden hackerlar anonymous adı altında birleşerek bir yere saldırır ve dağılırlar. O yüzden anonymous resmi hesabı gibi bir şey olması imkansız. Resmi twitter hesabı olması zaten saçmalığın daniskası. Bu insanların twitter instagramı 1. elden kullanmasına imkan yok. Saldırılara katılan 3 5 kişi kendini anonymousun ilahı sanıp twitter hesabı açmış o kadar. Belki ellerinde iddalara ilişkin kanıtlar vardır falan bilemem ama benim değinmek istediğim bu adamlar resmi falan değil. Nasıl şu günlerde herkes ayyıldız tim ismi ile face insta patlatıyorsa bu da onun gibi bir saçmalık.
  • Halkbank'ı neden yazmamışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradaki ergenler biden olmayınca anonymousdan medet ummaya başladılar. Herifler kendilerine seçim vaadi olarak bizim iktidarı devirmeyi konuşuyorlar buradaki ergenler hala dıjj güjjler diye alay ediyorlar. Davar sürüsü bu z kuşağı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Imp

    Of Allahım yine saçma sapan bi mesaj en beğenilenlere girmiş. Anonymous Trumpla alakalı daha önceden bilinmeyen tek bir(1) belge yayınlamadı. Eskiden ciddiyeti olan bir kuruluştu, fbi fişini çekti gerçek üyelerinin. Şu anda ise sadece olaydan habersizleri "uff abi baksana adamlar neler yapıyolar yaa" dedirtip keklemek isteyenlerin kullandığı isimden başka bir şey değil Anonymous.



    Alıntıları Göster

    Masadasın galiba ?

  • Şu rakamlari çok bulanlar var. Peçeteyle dekont sundu adamlar, neler gördük.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yibo90 -- 1 Ocak 2021; 16:20:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • freestanbul kullanıcısına yanıt

    Eee o zaman sen kapat tskyı dış işlerini. Sonuçta devlet saldıralara karşı önlem almak zorunda değil. Mesela almanyaya kimse saldırmıyor adamlar o yüzden böyle refah içerisinde. Ulan ... Olum amerika sana istediği kadar saldirir. Sen savunmasini bileceksin. Sövmemek için zor tutuyorum kendimi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freestanbul kullanıcısına yanıt

    80'ler 90'lar ekonomi kötü ise hükümet yüzünden ama 2020 ekonomi kötü ise dış güçler. Bunu yiyen davar sürüsüdür. Sen bu laflara inanıyorsan sana acıyorum. Ülke yönetmek ne demek bir düşün.


    18 yıldır ülke yönetimi elinde dış güçlerin bu ekonomiyi bu hale getirebilmesine izin veriyorsan suçlu yine sensin o zaman gideceksin başkası gelip sahip çıkacak. Sen yetersiz ve iş bilmezsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 1 Ocak 2021; 17:53:8 >
  • Anonymusa itibar edenler anonymous kadar salaktır.
  • Amerika sanki galaksi liderinin gitmesini isteyecek. Her dediklerini yaptırdıkları dikdatörü niye göndersinler? Hiç kafanız çalışmıyor olum.

  • ''Bu kadar paranın çalınması imkansız '' diyenler matematik ve ekonomi bilmiyorlar..


    Yahu arkadaşlar Türkiye nüfusu kaç?

    Kabaca 80.000.000

    Son 3 yılda insanların alım gücü %70 düştü

    Yani kaybettik.

    Ekonomi bilimine göre birileri kaybettiyse, birilerinin de kazanması gerekiyor


    Kişi başı Milli gelire göre hesaplarsak (resmi rakamlara kesinlikle inanmıyorum)

    10.000 dolar olan KBMG şu an reelde 3.000 dolar civarında

    yani fark 7.000 dolar


    80.000.000 *7.000 = 560.000.000.000 dolar

    Yani o kastedilen 350 milyar dolardan bile fazla.

    Ha kimin çaldığını bilmiyorum ama bizim fakirleşmemizin sonucunda kim zenginleştiyse onlar çaldı işte...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yibo90

    Şu rakamlari çok bulanlar var. Peçeteyle dekont sundu adamlar, neler gördük.

    Yani harbiden sırf şu '240.000 euro'yu elden aldım' yazılı peçeteyi bile mahkeme delil saydı ya zamanında , hala bu 'adalet bağımsızdır' a inanıyor ya insanlar...

    Neyse

    Bu olay, tonla örnekten sadece 1'i..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenkakay08

    Amerika sanki galaksi liderinin gitmesini isteyecek. Her dediklerini yaptırdıkları dikdatörü niye göndersinler? Hiç kafanız çalışmıyor olum.

    en başta amerika zaten rte'yi buraya koyan adam. ortadoğu'da tam da ihtiyaçları olan liderdi rte.


    liberal ve dincileri birleştirdiler ve akpyi yarattılar. liberallerin en büyük şikayeti iktidar olamamaktı, dincilerin en büyük derdi parayı bulamamaktı. ikisini bir güzel harmanlandı amerika ve başımıza akp'yi koydu. şimdi dincilerde mutlu liberallerde.


    bunların hepsi birer proje. boşuna mı ülkemize milyonlarca suriyeli aldık, boşuna mı ekonomimiz bitme noktasına geldi, boşuna mı suriye'de ki politikalarımızla abd'in ekmeğine yağ sürdük, boşuna mı ülke bilinçli olarak aptallaştırıldı ve özgürlük bakımından kısıtlandırıldı, boşuna mı hukuk, demokrası ayaklar altına alındı.


    abd kendi ülkenin başına geçmiş olsa bugün bundan daha beter olamazdık zaten. akp ve rte tüm işleri sağ olsun müthiş bir ustalıkla yaptı. bir de şuanda milliyetçi geçiniyorlar ya en komiği o.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 1 Ocak 2021; 18:50:1 >




  • Bu konu yeri değil ama Teknobiyotik tarafından dolandırıldım, firma PC ürünleri sattığı için yorumu gören ileride alışveriş yapacak olanlar dikkat etsin.


    Olayın tamamı: https://www.sikayetvar.com/teknobiyotik/teknobiyotik-mahkeme-kararini-hice-sayip-para-ve-urune-el-koyuyor

  • ByAktif kullanıcısına yanıt

    Kardeşim amazon avrken niye böyle maceralara giriyorsun? Para kolay kazanılmıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenkakay08

    Kardeşim amazon avrken niye böyle maceralara giriyorsun? Para kolay kazanılmıyor.

    Yaptık bir hata hocam, cenebesini çekiyoruz :), vakit buldukça daha çok yerde paylaşıp yaymaya çalışıyorum. Firma ciddi ciddi nitelikli dolandırıcılığa başlamış, şikayetvardaki konu gündeme düşmüş bu arada.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAktif -- 1 Ocak 2021; 18:55:6 >
  • Aynen öyle. Çok güzel planladılar her şeyi. Temelden değiştirdiler. Akıllı adam istemiyorlar artık. Bak bu gün çocuğunu bırak anadolu lisesine meslek lisesine bile veremiyorsun. Neden? Çünkü 10 tane imamhatip var 1 tane meslek 1 tane anadolu var. Hepsi dolu istesende veremiyorsun. İmamhatipler özel okul gibi, anadolu liseleri toplama kampı gibi kontenjan yok. Müfredat falan zorla belli bir kalıba sokuldu çocuklar. Bunları bitirirse tek bir şe bitirecek o da internet. Artık insanlar diğer ülkelerdeki insanlar nasıl yaşadığını kolaylıkla öğrenebiliyor. Artık domates 10 euro diyen kalmadı.

  • ByAktif kullanıcısına yanıt

    Dh de de ayrı bir konu aç.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.