Şimdi Ara

Anno 2070 (2011) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
8
Favori
67.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s_mehmet

Bu hata hakkinda bilgisi olan var mı arkadaşlar, oyunda herhangi bir takılma olmuyor fakat grafiklerin görünümü resimlerdeki gibi cıkıyor ne yapabilirim fikri olan var mı? sistemimde şöyle:http://forum.donanimhaber.com/m_25129495/tm.htm

her ne kadar ekran kartın 512 mb olsa bile 3650 model ekran kartları artık iyice eskidi sayılır, bende de 4850 kart vardı, değiştirip 5850 yaptım, bence görüntüyle ilgili olan sorunun ekran kartından kaynaklanıyor, ya grafik özelliklerini kıs ya da sürücülerini yenile diyeceğim, gene de olmazsa kartını değiştirmek kalıyor geriye.?

• quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

Orijinalden alıntı: R4bbit

Arkadaşlar ECO görevlerinde "Bring on the volunteers" görevi var.O görevde Employee House ne oluyor? yardımcı olurmusunuz?

Employee House ilk yaptığın evin kademe atlamış halidir, ilk yaptığın ev worker barracks diye geçer ve o evde 8 kişi yaşar, o evin tüm ihtiyaçlarını sağlarsan kademe atlar ve 15 kişinin yaşadığı employee house olur.

Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

2.2 yi sanirim 5 defa felan oynadim.bi yandan gelisip bi yandan surekli biseyler sattim.para hic pozitixf olmadi bende.surekli yeni yer yaptim.ihtiyaclarin giderilmesi icinde hizli davrandim.zorla gectim iste bir yol yontemde yok soyle yaptimda gectim diyecegim.

su yapilabilir..ben vergileri hep en soldaki en az olan koyu yesil degerinde aldim.bi kademe daha arttirilip o sekilde vergi alinabilir sanirim.artar mi bilmiyorum ama single player da o iki seviye arasinda para kirmizidan yesile donuyordu haberin olsun.

bu arada sabah etmisin hocam

hiç sorma, oyuna dalmışım bir de baktım ki saat 05.00 olmuş
    anlaşılan ben de deneye deneye yapacağım, öyle bir kısır döngü ki gelir artsın diye çok ev yapıyorum bu sefer halk çoğalınca yiyecek yetmiyor ve yiyecek binası kurunca bu sefer ödediğim para artıyor, ya hemen baştan evleri 2 nci kademeye geçirmeye çalışacağım ya da senin gibi bir şeyler satacağım, parayı bitirmeden balansı tutturmam lazım yoksa ilerideki görev binalarını yapamıyacak kadar parasız hale düşüyorum :)

yok hocam olmuyor, yiyecek sorununu hallettim ama tüm fabrikaları kapattığım halde ve şehirde 630 kişi yaşadığı halde gelir-gider dengesinde -15 açık veriyorum, para bittiği için yeni fabrika da yapamıyorum ki evlerin drink ihtiyacı karşılanıp kademe atlasınlar ve daha çok vergi gelsin.Sen bir şeyler sattım demiştin, nasıl satıyorsun bana biraz açıklar mısın.?

• adanda yada yayildigin adalarda ozellikle cok para getiren seyleri harita uzerinde acik olan arklara yada gene harita uzernde baska adaya yerlesmis kisilere satiyordum.su an animsayamadim ama para eden az bulunan seyleri sattim.

orda asla parayi pozitife cikaramassin.cikmaz.sadece sana verilen zamanda ve verilen parayla girevi yapman.gorev bittiginde 1000 gibi bir para kalmisti gider ise 800 lerde birseydi.senden istenileni hizlica yapman.
    umarim yaziklarim bi fikir sahibi yapar seni hocam.kusura bakma cepten ancak bu kadar yardim edebiliyirum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 5 Aralık 2011; 19:53:14 >
  • quote:

adanda yada yayildigin adalarda ozellikle cok para getiren seyleri harita uzerinde acik olan arklara yada gene harita uzernde baska adaya yerlesmis kisilere satiyordum.su an animsayamadim ama para eden az bulunan seyleri sattim.

orda asla parayi pozitife cikaramassin.cikmaz.sadece sana verilen zamanda ve verilen parayla girevi yapman.gorev bittiginde 1000 gibi bir para kalmisti gider ise 800 lerde birseydi.senden istenileni hizlica yapman.
    umarim yaziklarim bi fikir sahibi yapar seni hocam.kusura bakma cepten ancak bu kadar yardim edebiliyirum

ben en iyisi 2 nin 1 inden yeniden başlıyayım, orada biraz fazla para harcamıştım ama o parayla 2 nin 2 sine geçeceğini hiç düşünmemiştim, tabii az para olunca 2 nin 2 sini oynarken para çabuk bitiyor, anlaşılan elimi biraz cimri tutacağım
    sen cepten iyi destek veriyorsun gene, sağolasın.

• dostum o bolumde denızden yesıl renklı bır balık turu cıkarıyorsun.bunu senın adadakı halkın yemıyor bunu yan adadakı elemana sat muthıs para edıyor bıldıgın balık gıbı 10 kurusluk degıl 40tonluk partıde 6.000 gıbı bır paradan bahsedıyorum.dıger yandan ılerı surelerde bır nukleer santralı aktıf edıceksın ordan cıkan saf uranyumuda sat.uranyum cubugu ureten birimi kapat.baska kendı topraklarında urettıgın petrolu varil petrole cevır.uretmıs oldugun karbon ürünlerıde super para yapar onlarıda sat.gelelım satıs ısıne satıs ısını otomatık rota yaparak gemılere komutlandır.onemlı bır tavsıye gemı ısrafı yapmaman ıcın 1 gemıye bır rota verme 1 gemıyı 2 yonlu tıcaret ısınde kullan.ornek: MERKEZ den 40ton balık,40 ton varıl petrol al yolda B adasına ugra oradan 40 ton saf uranyum al TUCCAR adasına gıt sat gerı gel.bunu otomatık rotaladıgın zaman gemı tasarrufu yapmıs olacaksın buda su anlama gelıyor = +enerjı + para.Anlamadıgınız noktalarda sıze zamanım el verdıgınce bılgı aktarmaya devam edıcegım.BOL SANS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 5 Aralık 2011; 20:25:01 >

• quote:

quote:

adanda yada yayildigin adalarda ozellikle cok para getiren seyleri harita uzerinde acik olan arklara yada gene harita uzernde baska adaya yerlesmis kisilere satiyordum.su an animsayamadim ama para eden az bulunan seyleri sattim.

ben en iyisi 2 nin 1 inden yeniden başlıyayım, orada biraz fazla para harcamıştım ama o parayla 2 nin 2 sine geçeceğini hiç düşünmemiştim, tabii az para olunca 2 nin 2 sini oynarken para çabuk bitiyor, anlaşılan elimi biraz cimri tutacağım

hocam aslinda super biseye deginmisin..muhakkak bu bilgi mission oynayanlara faydali olacaktir.ozellikle mission 2 den itibaren hem yerlesimi iyi yapip hem parayi dogru harcayinca gerisi geliyor.tesekkurler

sen mission 3 e bir gel hele seni bekliyorum hehe.2 gundur single player oynuyorum.bu arada anno 1404 de de basladim daha once hic bisey anlamamistim anno 2070 oynayinca nedense anno 1404 de super keyifli geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

dostum o bolumde denızden yesıl renklı bır balık turu cıkarıyorsun.bunu senın adadakı halkın yemıyor bunu yan adadakı elemana sat muthıs para edıyor bıldıgın balık gıbı 10 kurusluk degıl 40tonluk partıde 6.000 gıbı bır paradan bahsedıyorum.dıger yandan ılerı surelerde bır nukleer santralı aktıf edıceksın ordan cıkan saf uranyumuda sat.uranyum cubugu ureten birimi kapat.baska kendı topraklarında urettıgın petrolu varil petrole cevır.uretmıs oldugun karbon ürünlerıde super para yapar onlarıda sat.gelelım satıs ısıne satıs ısını otomatık rota yaparak gemılere komutlandır.onemlı bır tavsıye gemı ısrafı yapmaman ıcın 1 gemıye bır rota verme 1 gemıyı 2 yonlu tıcaret ısınde kullan.ornek: MERKEZ den 40ton balık,40 ton varıl petrol al yolda B adasına ugra oradan 40 ton saf uranyum al TUCCAR adasına gıt sat gerı gel.bunu otomatık rotaladıgın zaman gemı tasarrufu yapmıs olacaksın buda su anlama gelıyor = +enerjı + para.Anlamadıgınız noktalarda sıze zamanım el verdıgınce bılgı aktarmaya devam edıcegım.BOL SANS.

mission 3 e bir el atabilir misin sayin hocam

• efenim bu anlatmıs oldugum bolumde bende takıldım vıper fazla basmayın tek vıper yeterlı dusman adaları olacak oraları temızlerken makınalı tufek kulelerını en ıy vıperler alıyor.hava araclarını da commando saldırı botları alıyor 2 ıncı adayı temızlerken cok zorlanacaksınız bır yandan karadan hucum botları havadan ıse ucakları bulunacak ucakları vıperler vurmuyor bastan soyleyeyım.onemlı bır husus ıse bu dusman adalarını tek seferde gırıp almanız gerek tavsan gıbı dusman uruyor.soyle dusunmeyın sakın 2 tane ındıreyım gemılerı tamır ettırıp yenıden saldırayım dıye hıc dusunmeyın.ornegın:havada 3 adet helıkopter var elınızde 2 adet komando vapuru var 2 sını alıp kacarım temır edıp yenıden gelırım demeyın sızı kovalıyorlar ates ede ede yolda da batırıyorlar.commandolar 2.500 lıra dusunun artık.Bır eleman var Ark sahıbıdır kendılerı ondan gemıler ıcın motor guclendırıcı,dusman motoruna hasar,dayanıklılık gıbı ek ozellıkler alabılıyorsunuz ( bu ozellıkler tıklandıgında bellı bır sure aktıf oluyor ) baska bır konu vıperlerın kendılerıne has sabıt ozellıgı uzerlerınde bulunan mını helıkopter ıle %20 ates destegı saglayabılıyorsunuz.Sorusu olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 5 Aralık 2011; 21:24:49 >

• heheh ayni taktigi deneyip bende cuvallamistim.su havada ucan seyleri belli surede olsa aktif etmek gercekten ise yariyor.ilk adayi temizledim ikinci yani haritanin sol uat kosesindeki yeri gordum ama para yetmediginden mi ne biraktim tekrar basliycam oraya.sagolasin hocam
  • quote:

dostum o bolumde denızden yesıl renklı bır balık turu cıkarıyorsun.bunu senın adadakı halkın yemıyor bunu yan adadakı elemana sat muthıs para edıyor bıldıgın balık gıbı 10 kurusluk degıl 40tonluk partıde 6.000 gıbı bır paradan bahsedıyorum.dıger yandan ılerı surelerde bır nukleer santralı aktıf edıceksın ordan cıkan saf uranyumuda sat.uranyum cubugu ureten birimi kapat.baska kendı topraklarında urettıgın petrolu varil petrole cevır.uretmıs oldugun karbon ürünlerıde super para yapar onlarıda sat.gelelım satıs ısıne satıs ısını otomatık rota yaparak gemılere komutlandır.onemlı bır tavsıye gemı ısrafı yapmaman ıcın 1 gemıye bır rota verme 1 gemıyı 2 yonlu tıcaret ısınde kullan.ornek: MERKEZ den 40ton balık,40 ton varıl petrol al yolda B adasına ugra oradan 40 ton saf uranyum al TUCCAR adasına gıt sat gerı gel.bunu otomatık rotaladıgın zaman gemı tasarrufu yapmıs olacaksın buda su anlama gelıyor = +enerjı + para.Anlamadıgınız noktalarda sıze zamanım el verdıgınce bılgı aktarmaya devam edıcegım.BOL SANS.

gayet güzel bir açıklama olmuş, herhalde bu kadar güzel bir aydınlatıcı bilgi Anno'nun kendi forumlarında bile yoktur, teşekkür ederim, dilinize sağlık.

• quote:

quote:

quote:

hocam aslinda super biseye deginmisin..muhakkak bu bilgi mission oynayanlara faydali olacaktir.ozellikle mission 2 den itibaren hem yerlesimi iyi yapip hem parayi dogru harcayinca gerisi geliyor.tesekkurler

sen mission 3 e bir gel hele seni bekliyorum hehe.2 gundur single player oynuyorum.bu arada anno 1404 de de basladim daha once hic bisey anlamamistim anno 2070 oynayinca nedense anno 1404 de super keyifli geldi

Anno oyunu satılmaya başladığında 40 $ verip alamadım, gidip bilgisayarcıma sordum piyasaya düştü mü diye, daha ortalarda yoktu, ben de ona 1404 ü sipariş verdim, bu arada x sitesi oyunu upload etmiş, oradan indirip oynamaya başladım, bu arada 1404 yedekte bekliyor, o oyuna daha çok ısınmıştım ama bu oyunun da değişik bir atmosferi var, yalnız bazı yerleri oyundan bıktıracak kadar zor, keşke oyuncuları bu kadar zora sokmasalardı.

• Ne ara cıktı bu ya daha oyunun duyruldugnu bile bilmiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Arkadaşlar bişi sorucam Anno 1701 oynuyan arkadaşlarımız bilirler son 2 ırk ta yani merchant ve Aristocrat larda üretimini yapamadığımız bir malzeme vardı paso isyan bayragını çekiyrodu
    millet bu yüzden fıtık oluyrodum 2070 de de böyle bir olay yıksa oyunu alıcam aynı olay varsa ben almayım

Upp.
  • spreymegtr bu oyunda oyle bır seye rast gelmedım.ha belkı sonlara dogru olurmu bılemıyorum. bu sefer ben bır soru soracam.nukleer santral kuryoruz patlamaması ıcınde protokol zımbırtısı yanı santralın patlamasını onleyen bır ıtem alıp bunu ana bınada aktıf edıyoruz.bunu yapınca garantı santral patlamazmı yoksa ıtemde %15 falan yazıyordu yanlıs hatırlamıyor ısem.sadece %15 oranında patlama ıhtımalınde dususmu yapıyor.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bişi sorucam Anno 1701 oynuyan arkadaşlarımız bilirler son 2 ırk ta yani merchant ve Aristocrat larda üretimini yapamadığımız bir malzeme vardı paso isyan bayragını çekiyrodu
    millet bu yüzden fıtık oluyrodum 2070 de de böyle bir olay yıksa oyunu alıcam aynı olay varsa ben almayım

Upp.

Yok öyle bir sorun bu oyunda. Bütün herşeyi üretebiliyoruz tek ırk için ama o isviçreli bilim adamı kılıklıların istedikleri şeyler gerçekten çok abartılı. Denizin altından besleniyor adamlar en basitinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

quote:

quote:

Upp.

Yok öyle bir sorun bu oyunda. Bütün herşeyi üretebiliyoruz tek ırk için ama o isviçreli bilim adamı kılıklıların istedikleri şeyler gerçekten çok abartılı. Denizin altından besleniyor adamlar en basitinden.

Tşk ederim arkadaşım.
    Üretelimde zor olsun diğerinde hiç üretemiyorduk bitince başına iş açıyordu.

• quote:

spreymegtr bu oyunda oyle bır seye rast gelmedım.ha belkı sonlara dogru olurmu bılemıyorum. bu sefer ben bır soru soracam.nukleer santral kuryoruz patlamaması ıcınde protokol zımbırtısı yanı santralın patlamasını onleyen bır ıtem alıp bunu ana bınada aktıf edıyoruz.bunu yapınca garantı santral patlamazmı yoksa ıtemde %15 falan yazıyordu yanlıs hatırlamıyor ısem.sadece %15 oranında patlama ıhtımalınde dususmu yapıyor.

itemlerin cogunda(en azından benim oynadıgım oyun boyunca) yüzdelik degişimler seklinde kullanılabiliyordu..mesela %20 daha fazla vergi almak gibi.senin durumda sanırım boyle hocam.yuzde olarak olma riskini azaltmış oluyorsun
  • Ben gidip biraz orjinal Titan Quest'imi oynayayayım ve yaratık keseyim, ondan sonra da gidip orjinal Crysis-2 mi oynayayım ve uzaylı keseyim, azıcık stres atayım, bu oyun kastı beni valla (hehe, orj oyunlarımla nasıl hava attım ama).
  • quote:

Ben gidip biraz orjinal Titan Quest'imi oynayayayım ve yaratık keseyim, ondan sonra da gidip orjinal Crysis-2 mi oynayayım ve uzaylı keseyim, azıcık stres atayım, bu oyun kastı beni valla (hehe, orj oyunlarımla nasıl hava attım ama).

anno 2070 neden orjınal degıl bana acıkla hemen bunu

edit:bir rivayete göre senin hiç uyumadığın söyleniyor dogru mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 6 Aralık 2011; 2:38:14 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.