Şimdi Ara

Anno 117: Pax Romana Türkçe Yama %100 | Yayınlandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
5
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

şifre dosyayı indirirken mavi yerde yazıyor şifre apex degil ordaki sayı

Efendim, yardımınız için çok teşekkür ederim, fark etmemişim dünden beri

“Apex” olarak giriyordum şifreyi. Sayenizde fark ettim.

Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim.

• Bu kadar kısa bir sürede yamayı hazırladığınız için çok teşekkür ederim. Heyecanla bekliyorduk. Ben de destek olmak isterim. Konuyla ilgili bir şey sormak istiyorum. Mesela Anno 117 oyunu için apex oracle "Tek Seferlik Pass" satın aldım. ama daha sonra oyun büyük bir güncelleme aldı veya yeni bir dlc çıktı. Yani eski çeviri artık işe yaramıyor. Anno 117 ye ait güncelleme/dlc için hazırlanan yeni oracle çeviri için "Tek Seferlik Pass" i tekrar satın almam gerekecek mi, yoksa bir kez oracle pass satın aldığımda o oyunla ilgili çıkacak tüm oracle çevirilere ücret ödemeden erişiebilecek miyi?

Merhaba,

Hayır ek bir ücret istenmiyor güncellemeler için. Yazdığımız sistem sayesinde oyuna her girdiğinizde en güncel çeviriyle oynuyor olacaksınız zaten, yamayı baştan indirmenize de gerek yok bu sebepten ötürü.

DLC'ler/yeni içerikler geldiğinde yama hızlı bir biçimde güncelleniyor ayrıca.

Rica ederim

Yamayı indirip kullanan arkadaşlara sesleniyorum; en azından bir teşekkür edin lütfen, ki motivasyon olsun emeğinin işe yaradığı hissetsin arkadaşımız 😇

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba oyunu Geforce Now ubisoft+ üyeliği ile oynuyorsanız Ubisoft Connect uygulamasını bilgisayarınıza indirin, orada oyunları ücretsiz indirme durumunuz var. Anno 117 ve diğer tüm Ubisoft+ oyunlarını indirebilirsiniz. Anno 117 Pax romana indirin, burada verilen Türkçe yamayı veya istediğiniz bir yamayı kurun, iyi oyunlar bol keyifler :) Not: Anno 117 Pax Romana Gold Edition indiriyorsun yani en iyi olan sürümü ücretsiz indirebilirsiniz üyeliğiniz:)

Anno 117: Pax Romana Türkçe Yama %100 | Yayınlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgnesFlanders -- 22 Kasım 2025; 12:32:32 >

• Merhabalar, Apex oracle çıktığını görünce hem destek olmak hem de dah aiyi bir içerikle oynamak için sipariş verdim, ve tek seferlik pass ile oracle çeviri satın aldım. ancak apex oracle sayfasından indirdiğim dosyanın tam adı "Anno 117_ Pax Romana Apex Lite Türkçe Yama". Oracle olması gerekmiyor muydu acaba, bir şeyi yanlış mı yapıyorum.

Merhaba, her şey doğru devam edin bu şekilde. Oyuna girmeden önce yamayı oyunun kurulu olduğu yere atın daha sonra çalıştırın, Apex kodunu girin bazen girmenize izin vermeden direkt kapatıyor sayfayı sorun değil, sonra oyuna tıklayın Apex kendi kendine açılacak ve güncel yamayı yükleyecek, oyunu açmadan önce her zaman yamaya tıklayın tavsiyemdir. Sonrasında oyunu Türkçe olarak açacak. Yardıma ihtiyacınız olursa DM atabilirsiniz, bol keyifler dilerim.

• Oracle yamasını şimdi denedim. Gerçekten harika olmuş, emeği geçen herkesin ellerine emeklerine sağlık. Bu hali ile bile harika gerçi ama yakın zamanda Türkçe karakter olayını da çözeceğinizi belirtmişsiniz, heyecanla bekliyoruz. Bu kadar kısa sürede bu kalitede bir çeviriyi yayınladığınız için tekrar teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Merhaba

oyunu ultimate geforce now ile oynuyorum internet üzerinden

pc oyun kurmuyorum

o yüzden sordum yama kurmak yerine mod olarak gelse direk oyun içinde etkinleştirebilsem diye

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.